Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

kuzum benim doktorum catlatma iğnesi oldugu gün ve sonrası 3 gün ilişki olsun dedi ama saat vermedi.sonrada gün asırı dedi.benimde 11. günüm
Benim doktorum çatlatma iğnesinden sonraki gün ilişki olsun daha sonra gün aşırı olsun dedi şimdi gün aşırıyi adet olma tarihine kadar devam mı edeceğiz

Benim doktorum çatlatma iğnesinden sonraki gün ilişki olsun daha sonra gün aşırı olsun dedi şimdi gün aşırıyi adet olma tarihine kadar devam mı edeceğiz
ben iğne sonrası 3 gün oldu sonrası gün asırı olmadı.sanırım ilk hafta önemli iğne sonrası.ama adetin 21. günü pko varsa mutlaka ilişki olsun diolar.

aynı günmü yaptınız catlatma iğnesini ayın 22 sinde.cenem ve kulak yanlarım sivilce oldu.femara ve catlatma iğnesi kullandım

aynı günmü yaptınız catlatma iğnesini ayın 22 sinde.cenem ve kulak yanlarım sivilce oldu.femara ve catlatma iğnesi kullandım
evet 22 de yaptım çenemde sivilcem çok letu ve öatlama igensi kullandım 5 yumurtam vardı adetime 3 gün kaldı

Kızlar ben 9 aralıkta çatlatma vuruldum,sağ kasıkta 19mm 2 yumurta çatladı,sonra kist oluştu,doktor geç döllenme olabilir adet söktürücü vermiyorum dedi az önce test yaptım negatif içini açıp bakayım dedim burda yapan olıyordu bende yapim dedim görsel eklicem şimdi böyle içi hiç daha önce görmemiştim acaba test kaymış mıdır nedir bu

Eklentiler

• image.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 41
Umarım ilaçtandır çünkü adet olmak istemiyorum test yaptınız mı hiç
İnşallah canım benim için adet olmakta açıkçası büyük bir lütuf çünkü kendim olamıyorum bebiş yoksa olup femara içmek istiyorum.insallah sen olmazsın.test yapıyorum bugün negatifti ama çok çok az yani zar zor göreceğim bir çizgi var oda ilaçtan büyük ihtimal.kuruma çizgisi yada sabah tekrar yapacağım ilk idrarla

Bende sabah yapayım diyorum

kızlar çatlama iğnesi sonrası hangi günler birliktelik yaşadınız nasıl önerdi doktorunuz

kızlar çatlama iğnesi sonrası hangi günler birliktelik yaşadınız nasıl önerdi doktorunu

kızlar çatlama iğnesi sonrası hangi günler birliktelik yaşadınız nasıl önerdi doktorunuz
Merhaba canım ben iğne vurulduktan sonra tam 36 saat sonra ilişkiye girdim pazar sabah 10 buçukta vuruldum pazartesi gece 10 buçukta ilişkiye girdim Salı girmedim çarşamba birdaha girdim perşembe ara verdim cuma bir daha girdim doktorum pazartesi ve çarşamba mutlaka dedi

Çatlatma iğnesinden sonraki süreçte ne dedi peki benim çatlatmadan sonraki 7.günüm
Ben sadece pazartesiye kadar değerlendirdim perşembe iğne günümdü ama ben her gün değerlendirdim sperm sorunu yok diye doktor her gün olabilir dedi birde iğneden önceki akşam değerlendirmiştik yani toplamda 5 gün değerlendirdim sonra degerlendirmedik bugün 7.günüm dünden beri kasık batmaları var inşallah döllenmeden kaynaklıdır adet belirtisi bu kadar erken başlar mı ya?sende varmı bir belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…