- 3 Ocak 2021
- 3.347
- 1.031
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Aynen canım yarın sabah yap başında da bekle on dk bakalım inşallah çıkar yineCnm benimde negatif ti bugün şaka gibi çizgi çıktı hoş pozitfte diyemiyorum ama bekleyeceğiz 14 hatta
Varda artık yarın yapım onuda ilk idrarla dedim
Bende geçen ay iğneden sonra 17.gün adet olmuştumBugün iğneden sonra 13. Günüm prodoctor kullanıyorum yani 2-3 içinde olmam gerekiyor geçen yaptığımda 16. Gün adet oldum bunda bakacağız iste
Benimde 11. Günüm adetime de 4 güm kaldı test yaptınn mı hiç
Merhaba test yaptınız mı biz aynıyız ben yapamadımmerhaba benimde yarın 11.günüm olacak belirtim yok testimde negatif yarın ilk idrarla tekrar yapacagım birde cenem yüzüm sivilce doldu
benimde negatif cıkıyo kuzum ben bugün kan verdim bakalım 11. gün iğneyle 12.gün yarın cıkar sonucu.ama agrım var az karnımda adet olcam sanırımBenimde akımtım var biraz yarın sabah test yapacağım
Hayır adete 3 gün beklemedeymKızlar test yapan yok mu ??
ben kan verdim sabah canım bakacagım testlerim negatif cıkıyor ama belli belirsiz bir cizgi var oda kuruma sanırım yani yada ben öyle görmek istediğimden cünkü cok inceliyorum testiMerhaba test yaptınız mı biz aynıyız ben yapamadım
Sende durumlar nasıl belirti var mı bende adet sancısı gibi ağrı var hafif hafif ara ara geliyorHayır adete 3 gün beklemedeym
catlama iğnesi yaptıgım gün ve sonrası 3 günkızlar çatlama iğnesi sonrası hangi günler birliktelik yaşadınız nasıl önerdi doktorunuz
Yaptım bugün canım negatif ama erken dedi arkadaşın biri bide teste güvenmiyorumMerhaba test yaptınız mı biz aynıyız ben yapamadım
Testin markası ne bence hemen kan verKızlar benim bugün iğne sonrası 13. Günüm. Test yaptım böyle çıktı sizce var mı
Eki Görüntüle 3530295
erken gebelik testimi evet baya belirgin var insallah hamilesiniz mübarek gündeKızlar benim bugün iğne sonrası 13. Günüm. Test yaptım böyle çıktı sizce var mı
Eki Görüntüle 3530295
Kızlar benim bugün iğne sonrası 13. Günüm. Test yaptım böyle çıktı sizce var mı
Gene olumsuz olacak diye çok korkuyorum hiç belirtim de yok çok canımı sıkıyor bu durum belirti olmasi lazım mis gibi hissediyorumYaptım bugün canım negatif ama erken dedi arkadaşın biri bide teste güvenmiyorum
Testin markası freely o yüzden çok güvenemedim ama direk çıktıTestin markası ne bence hemen kan ver
Saglıkocagında mı verdin inşallah pozitiftir ya bugün teste negatif gördüm sinirlerim bozuldu ama erken gibi sanki 11 gün igneyi saymazssak bide hangi test kullandınbenimde negatif cıkıyo kuzum ben bugün kan verdim bakalım 11. gün iğneyle 12.gün yarın cıkar sonucu.ama agrım var az karnımda adet olcam sanırım
Test yaptın mıGene olumsuz olacak diye çok korkuyorum hiç belirtim de yok çok canımı sıkıyor bu durum belirti olmasi lazım mis gibi hissediyorum
Hayır hiç yapmadımTest yaptın mı
Kan ver bence ben hangi test iyisi bilmiyorum ben kendi testlerimden memnun değilimTestin markası freely o yüzden çok güvenemedim ama direk çıktı
Kaçıncı gündü canım bugünHayır hiç yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?