• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Yapmadım ben bugun 13. gün cesaret edemiyorum kaset teste kan içinde yarın da geçsin diyorum ne biliyim kararsız kaldım :)
Ay kız patlar bir test maşallah iyi dayanmışsın ben bu konuda hep şunu düşünürüm eni sonu negatifse de pozitifse de de öğrenecem yani yapmamak insanı daha üzer umut ediyorsun çünkü bence yap 😃

Ay kız patlar bir test maşallah iyi dayanmışsın ben bu konuda hep şunu düşünürüm eni sonu negatifse de pozitifse de de öğrenecem yani yapmamak insanı daha üzer umut ediyorsun çünkü bence yap 😃
Evet ama kaset teste negatif kanda pozitif görenler oluyor ya bazen diyorum moralimi bozmayayım az daha sabredeyim diyorum :):):)

Ben sadece pazartesiye kadar değerlendirdim perşembe iğne günümdü ama ben her gün değerlendirdim sperm sorunu yok diye doktor her gün olabilir dedi birde iğneden önceki akşam değerlendirmiştik yani toplamda 5 gün değerlendirdim sonra degerlendirmedik bugün 7.günüm dünden beri kasık batmaları var inşallah döllenmeden kaynaklıdır adet belirtisi bu kadar erken başlar mı ya?sende varmı bir belirti
Bende sizin gibi iğneden bir gün önce değerlendirdim birde iğneden sonraki gün daha sonra gün aşırı değerlendirme dedi doktorum benim dün akşam çok ağrım vardı simdilik yok inşallah döllenmeden kaynaklıdır birde çok çabuk acıkıyorum bendeki belirtiler bunlar

Bende sizin gibi iğneden bir gün önce değerlendirdim birde iğneden sonraki gün daha sonra gün aşırı değerlendirme dedi doktorum benim dün akşam çok ağrım vardı simdilik yok inşallah döllenmeden kaynaklıdır birde çok çabuk acıkıyorum bendeki belirtiler bunlar
Ay hadi inşallah sende perşembe günü oldun iğne dimi

Kizlar bugün resimde oynamadan bu şekilde çıktı ama yapıp bıraktım ellerimi yikayana kadar yoktu eve geldiğimde bu şekildeydi kuruma çizgisi mi acaba Sosyallanne Sosyallanne

Eklentiler

• 17358046950368067211899053143255.jpg
    17358046950368067211899053143255.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 29
Back