Gebeliğe Hazırlık Mart 2025 çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra yani 29 Mart’ta çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
7 Nisan’da yumurta tam çatladı mı yumurtlama oldu mu diye kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara sağ tarafta bel ağrım var, kasık ağrısı ve mide bulantısı da oluyor, bir de beyaz akıntı mevcut
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼
Dualarım sizinle, güzel haberinizin bekliyorum. İnşAllah bebiş sizinledir🥹♥️

Aman kuzum hiç ymudum
Yokta ani hareket falan yapıp daha önce bi düşük yaptım gene
Olmasın diye kirkum
Yoksa umudum olduğundan değil :(

28 inde de ben yaptm çatlatma iğnesi belirtti var mı
Bende 29. Da yaptım. Ama ben hiç gebelik hissedemiyorum. Hissedilebilen bir şey mi bilmiyorum da. İlk catlatma ignem🙏🌸
Canim sende tekrar test yaptin mi bugun falan. Daha sorna yukselenler de var degerleri

Merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra yani 29 Mart’ta çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
7 Nisan’da yumurta tam çatladı mı yumurtlama oldu mu diye kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara sağ tarafta bel ağrım var, kasık ağrısı ve mide bulantısı da oluyor, bir de beyaz akıntı mevcut
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼
İnşallah olmuştur. Dua edeceğim. Cok sevindim gercekten🌸🙏🥰

Doktor çok önemli. Benim çok az yumurta tembelliğim olduğunu söyledi doktor. Hsg eğer bu ay gebe kalmazsam hsg çekilecek. Klomen 5 gün kullanıp 2 yunurtam oluşmuştu. Daha sonra da 2 tane iğne oldum. Pahali diye iğne vermemek biraz tuhafmis. Ama belki gerek duymamistir
Çatlama iğne verdı bana ama yumurta takip doğru düzgün yapmadı en son baktığında 16 mm di yumurta. Ondan sonra bakmadı hiç direk ertesı gün iğne yaptırıp bir sonraki gün de aşılama yapıldı. Hastalandım bu arada aşılama 28 gün sonra yumurtam çatlama di büyük ihtimalle. Hayrlısı artık denemeleri braktım bundan sonra tüp bebeğe geçicez

Doktor çok önemli. Benim çok az yumurta tembelliğim olduğunu söyledi doktor. Hsg eğer bu ay gebe kalmazsam hsg çekilecek. Klomen 5 gün kullanıp 2 yunurtam oluşmuştu. Daha sonra da 2 tane iğne oldum. Pahali diye iğne vermemek biraz tuhafmis. Ama belki gerek duymamistir
Benım de yumurtam gelişti
Insallah hamilesindir. Rabbım dualarımızı kabul etsin. Bende adetime 7gun var gecikmesini bekleyeceğim. Negatif görmek istemiyorum testi. Bende 28 martta oldum iğneyi. Gonapeptyl iğne iğneden oncede 5 gün klomen kullandım. 2 yumurtam büyümüştü. Insallah hamile kalırız 🌸🙏
Cnm senin sonuçları ne zaman belli olacak ne zaman test yapıcaksın

Back
X