Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

çatlatma iğnesinden sonra 12. Aşılamadan sonra 10. Günüm arkadaşlar. (İlk aşılamam) İğnelerden beri benim çok kasık ağrım oldu. Aşılamadan sonra 1 haftaya yakın ağrılarım şiddetliydi yavaş yavaş azaldı şimdi de bel ağrılarım başladı böbrek ağrısı gibi. adet olacak gibi sancılanmalarım batmalarım oluyor. Ekstra olarak göğüs ağrım yok ama dünden beri göğüs uçlarım saçma bi şekilde ağrıyor. İğnenin etkisi geçti mi diye test yapmıştım geçmiş negatif çıktı bekliyorum. Hiç umudum yok adet olacağım sanırım. Umarım hepimizin gönlünden geçen neyse onu verir rabbim.

Bana dün ve ondan önceki iki gün adet sancısı vurur gıbı oldu kasıklarıma ama şimdi tık yok bende biişee anlamadım
Birkaç gün öncesine kadar akıntım oluyor sadece beyaz beyaz başka yok adet olacağım da belirtirler olurdu o da yok

Bende takip ettim güzelim 8. Gün negatifti benimki
Sonrasında devam etmedin mi ? Ben geçen ay hep devam ettim hatta şöyle bişey oldu 6.7.gün negatif olup tekrar 9.10.gün çizgi çıkıp 10 günden sonra hep negatifleşti bu ayda devam ediyorum ama ilginç bir şey var şöyle ki geçen az iğneden sonraki gün başladım testlere çok çok silik zor görünen çizgiler çıkıyordu hep hatta iğne etki mi etmedi diyordum ama bu ay baya baya koyu çıkıyor iğne farklılığından mı acaba ? Var mı bir yorumun

Canım ben ilk kez oldum ilk gündem itibaren takp ettim bildiğin belirtin çizgi çıktı testi gören hamileyim sanar sonra 2 gün arayla devam ettim negatif gördüm bıraktım bata 4 gün var gelene kadar test yapmayo daha düşünmüyorum sivilcem çıktı biraz kaşık ağrım var akıntım da çok az bakalım ne olacak

Nezaöandan beri bu belirtiler var benim belirtilerim 6.gün başalaması bir işaretimi acaba dedim ama erken mi acaba gerçi eğer tuttuysa şuan döllenme oluyordur 5 ile 8 gün arasında oluyor

Nezaöandan beri bu belirtiler var benim belirtilerim 6.gün başalaması bir işaretimi acaba dedim ama erken mi acaba gerçi eğer tuttuysa şuan döllenme oluyordur 5 ile 8 gün arasında oluyor
3 gündür var sivilce ve akıntı kasıkta batma hep vardı ama bu son günlerde daha iğne gibi batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…