• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı lütfen yardım edin

Eylul duru

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2025
7
1
1
32
Hanımlar merhaba ben geçen ay doktora gittim yumurtalıklarında tembellik var dedi Klomen kullandım sonrasında yumurta olgunlaştırıcı iğne dün adetime dört gün kala kahverengi pembemsi leke gördüm yerleşme kanaması mı bu lütfen yardımcı olun

Hanımlar merhaba ben geçen ay doktora gittim yumurtalıklarında tembellik var dedi Klomen kullandım sonrasında yumurta olgunlaştırıcı iğne dün adetime dört gün kala kahverengi pembemsi leke gördüm yerleşme kanaması mı bu lütfen yardımcı olun
Genelde adet öncesi lekelenme yerleşme kanaması oluyor. Gebelik olabilir

Bende letu kullandım 5 6 gündür devam eden lekelenmem var sökülmedi de adetim kan verdim negatif

Ben de bu ay letu kullanmistim dun adet olmam gerekiyordu bugun biraz lekelenme oldu sizin basladi mi regliniz

Merhaba, ben bir konuda yardım istemek için yazıyorum. Ayın 28inde regl oldum ve 30nda bitti. Tamamen bittikten 1 gün sonra pembemsi bi lekelenme oluşmaya başladı, 2 gündür de çok az miktarda devam ediyor. Doğum kontrol hapı kullandığım için çok ihtimal vermiyorum ama bu durum da daha önce yaşadığım herhangi bir regl kanamama benzemiyor. Hamile olma ihtimalim var mıdır böyle bi durumda, daha önce yaşayan oldu mu diye sormak istedim. Ne kadar süre sonra test yapmam gerekir, fikri olan var mıdır

Merhaba ,ümit kırmak istemem ama bazen bu tarz ilaçlar yumurtayı büyütüyor lakin yumurta çatlayamıyor ve kist oluyor.Kistler de adetin sökülememesine ve 3-4 gün öncesinde kahverengi kanama oluşmasına sebep oluyor.Ben 3 kere kullandım ilaçları ,üçünde de yumurtam çatlamadı ve kist oldu.Umarım sizin yerleşmedir.Güzel haberlere🙏

Merhaba ,ümit kırmak istemem ama bazen bu tarz ilaçlar yumurtayı büyütüyor lakin yumurta çatlayamıyor ve kist oluyor.Kistler de adetin sökülememesine ve 3-4 gün öncesinde kahverengi kanama oluşmasına sebep oluyor.Ben 3 kere kullandım ilaçları ,üçünde de yumurtam çatlamadı ve kist oldu.Umarım sizin yerleşmedir.Güzel haberlere🙏
İnşallah çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın dikerim🤍

Adetiniz basladi mi acaba
Yok başlamadı henüz pede gelmiyor ama peçeteye açık kahverengi lekelenme geliyor az az tuvalete gittikçe sökülecek mi anlamadım ilk defa başıma geliyor düzenlidir adetim normalde ve bel bacak ağrım var yoğun bacaklarım uyuşuyor gibi adet olamadığım için mi yoksa geç döllenme filan mi bilemedim

Bana da öyle geliyo tam dediğiniz gibi oldu bence.
Ama adetim de gecikti 3 gün acaba nasıl sökülecek adet siz ilaçla mı söktürmüştünüz döngümüz nasıl düzelecek hamileliği geçtim olan düzenim bozuldu diye üzülüyorum düzeldi mi sizin

Bana da öyle geliyo tam dediğiniz gibi oldu bence.
Ama adetim de gecikti 3 gün acaba nasıl sökülecek adet siz ilaçla mı söktürmüştünüz döngümüz nasıl düzelecek hamileliği geçtim olan düzenim bozuldu diye üzülüyorum düzeldi mi sizin
Benim süreç de çok yorucu oldu.Her seferinde adeti ilaçla söktük(tarlusal),kisti adette atamadım.Sonrasında kisti atmak için 1 ay doğum kontrol hapı kullandım.Bu süreç de benim bebek serüvenimi hep uzattı.Maalesef hâlâ hamile değilim.

Benim süreç de çok yorucu oldu.Her seferinde adeti ilaçla söktük(tarlusal),kisti adette atamadım.Sonrasında kisti atmak için 1 ay doğum kontrol hapı kullandım.Bu süreç de benim bebek serüvenimi hep uzattı.Maalesef hâlâ hamile değilim.
Ben bi daha letu kullanmayı düşünmüyorum benim döngüm zaten düzenliydi ve ovülasyon testlerinde düzenli yumurtlama çatlama görüyodum hiç bi sorunumuz da yoktu açıkçası.
Doktora gittim dün hiç bişey demedi baktı baktı ultrasonla bişetler ölçtü bi açıklama da yapmadı kist olduysa söyle dimi.
Büyük ihtimalle hamile değilsin ama gene de bi kan ver tarlusal ve dupthason vercem söktürücü dedi tekrar letu kullanacaksın dedi onu da almadım açıkçası kullanmıcam resmen küstüm.
Bide çatlama iğnesi filan da yaptırmıyor.
1 hafta daha bekleyip test yapcam hamile değilsem söktürmenin bi yolunu bulcam ilaçsız iyice sinirlerim bozuldu doktora filan da gitmek istemiyorum açıkçası 1 yıl daha beklerim olmazsa tüp bebek yaptırırım direk

Back
X