- 15 Kasım 2024
- 317
- 107
- 18
- 21
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.701
Normal idrar testi negatif umudum kırıldı kan falan vermeyeceğim olmadım da zaten adet o 2 gün kanama adetti sanırım aman ne biliyim yaTest mi kan testi mi adet olmadin mi daha o kadar çok güvendik ki şu rahim filmine
Artimed piyasada bulunan en kötü test erken gebelik testi al awox predictor bunlar iyi kasette laboguick iyiArtımef kaset test
Ne diyim bilmiyorum bende de olumsuz biliyorsun en azından daha deneme şansın var 1 2 ay şansın devam ediyordur bu ay olmadı diğer ay olur bence biraz dinlendir vücudunu çünkü hep hormon aldık.Allah büyük yani böyle takıntılı olduğumuz sürece de süre uzuycak kafadan at rahatlaNormal idrar testi negatif umudum kırıldı kan falan vermeyeceğim olmadım da zaten adet o 2 gün kanama adetti sanırım aman ne biliyim ya
Normal idrar testi negatif umudum kırıldı kan falan vermeyeceğim olmadım da zaten adet o 2 gün kanama adetti sanırımTest mi kan testi mi adet olmadin mi daha o kadar çok güvendik ki şu rahim filmine
xenaze oldu gelen giden baya kalabalık başım zaten takmıyorum da eşimin baba bildiği dedesi öldü umarım rabbim sevindirirNe diyim bilmiyorum bende de olumsuz biliyorsun en azından daha deneme şansın var 1 2 ay şansın devam ediyordur bu ay olmadı diğer ay olur bence biraz dinlendir vücudunu çünkü hep hormon aldık.Allah büyük yani böyle takıntılı olduğumuz sürece de süre uzuycak kafadan at rahatla
Bi kaç güne gene yaparımArtimed piyasada bulunan en kötü test erken gebelik testi al awox predictor bunlar iyi kasette laboguick iyi
Başınız sağolsun zor bir durum stresten de olur inşallah canımNormal idrar testi negatif umudum kırıldı kan falan vermeyeceğim olmadım da zaten adet o 2 gün kanama adetti sanırım
xenaze oldu gelen giden baya kalabalık başım zaten takmıyorum da eşimin baba bildiği dedesi öldü umarım rabbim sevindirir
Artimed piyasada bulunan en kötü test erken gebelik testi al awox predictor bunlar iyi kasette laboguick iyi
Teşekkür ederim canım Suan zamana bıraktım Allahım herseyi en güzel şekilde yazmıştırBaşınız sağolsun zor bir durum stresten de olur inşallah canım
Aynen öyle sıkma canınıTeşekkür ederim canım Suan zamana bıraktım Allahım herseyi en güzel şekilde yazmıştır
Tamam canım bu arada başın sağolsunBi kaç güne gene yaparım
Sagol kuzumTamam canım bu arada başın sağolsun
Tekrar test yaptinmi canimSagol kuzum
Yaptım negatifTekrar test yaptinmi canim
Alla alla reglin niye iki gün sürdü o zaman belki rahim filminden dolayı öyle olduYaptım negatif
Bilmiyorum inan ne yaşadım 2 gün sürdü bitti şimdide olmam gereken tarihi baya geçti rabbim en iyisini bilirAlla alla reglin niye iki gün sürdü o zaman belki rahim filminden dolayı öyle oldu
İnşallah en kısa sürede hamile kalırsınızBilmiyorum inan ne yaşadım 2 gün sürdü bitti şimdide olmam gereken tarihi baya geçti rabbim en iyisini bilir
İnşallah balımİnşallah en kısa sürede hamile kalırsınız
Merhabalar benim de bol su içmemden dolayı 6-7 günde negatife dönüyor ve regl belirtileri başlıyor üçüncü aşılamamı oldum bu ay bekliyordumBen iğne etkisini merak ettiğim için takip ettim 2. Gün pozitif bugün 6. Gün negatif su alımına göre iğne etkisi çabuk gitti sanırım birdahaki testi hafataya yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?