Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer bu ay gebelik olmazsa diğer aya tekrar test verip mutlaka baktıracağım aşkımMuhakkak baktir canim
Öyleyse iyiErtesi güne hemen çıkıyor sonuç
Bu hwr kadının amh testi belki yumurtanın azdır önceden bakılması gerekiyorduEğer bu ay gebelik olmazsa diğer aya tekrar test verip mutlaka baktıracağım aşkım
Doktorlarla sıkıntı yaşadım ya bu ay doktorumu değiştirdim, oda amh bakıldı mı diye sordu hayır dedim artık düzenli bir şekilde sürece devam edicem inşallahBu hwr kadının amh testi belki yumurtanın azdır önceden bakılması gerekiyordu
Hayırlısı olsun hakkındaDoktorlarla sıkıntı yaşadım ya bu ay doktorumu değiştirdim, oda amh bakıldı mı diye sordu hayır dedim artık düzenli bir şekilde sürece devam edicem inşallah
Amin hepimiz için inşallah, senin şuan ki sürecin ne acabaHayırlısı olsun hakkında
3 gun önce negatif aldimAmin hepimiz için inşallah, senin şuan ki sürecin ne acaba
Çatlatma iğnesi mi yaptırdın3 gun önce negatif aldim
Gamze naptın canım var mı bir gelişme kaç gün oldu iğne olalı?Çatlatma iğnesi mi yaptırdın
Cumartesi günü yaptırdım aşkım ertesi gününden sayarsak daha 4. günümGamze naptın canım var mı bir gelişme kaç gün oldu iğne olalı?
Umudumuzu koruyalımTüp bebek
210 bin oldu toplama ilaçlar yumurta dondurma o kadar bende veya eşimde bir problem yoktu rahimde falan sadece amh düşüklüğü vardi neden tutmsdi bilmiyorum tüp bebek yaptigim yer sehir dışında tekrar hsg cektirsemmi acabaUmudumuzu koruyalıminşallah Rabbim en güzel zaman da en güzel şekilde verecek
ne kadar masrafınız oldu acaba
Tüplerin açıksa tekrar çektirmeye gerek var mı ki aşkım, bazen olmayınca olmuyor ya210 bin oldu toplama ilaçlar yumurta dondurma o kadar bende veya eşimde bir problem yoktu rahimde falan sadece amh düşüklüğü vardi neden tutmsdi bilmiyorum tüp bebek yaptigim yer sehir dışında tekrar hsg cektirsemmi acaba
Transferse sadece transfer ücreti 80 bin arti ilaclar ek birsey olursaTüplerin açıksa tekrar çektirmeye gerek var mı ki aşkım, bazen olmayınca olmuyor yailkinde tutmayıp daha sonra tutanlar var bu süreçte herşey normalse eğer yapacağın şey umutlu inançlı olmak
bide bir şey daha soracaktım bende yüksek ihtimalle tüp bebek sürecine gireceğim ondan merak ediyorum süreci, ikinci denemede de yine aynı ücret mi ödeniyor nasıl oluyor acaba
Ama.benim amh dusuk yeniden başlayıp yumurta dondurmak isterim mesela 3. Tramsferde Çift emriyo koyuyorlar ama benim embriyom kalmış olmicak o yüzden yeni yılda zamn gelmeden yapim aklim olsaydı hemen tramsfer olmaz havuz yöntemi yapardım daha uygun olurduTüplerin açıksa tekrar çektirmeye gerek var mı ki aşkım, bazen olmayınca olmuyor yailkinde tutmayıp daha sonra tutanlar var bu süreçte herşey normalse eğer yapacağın şey umutlu inançlı olmak
bide bir şey daha soracaktım bende yüksek ihtimalle tüp bebek sürecine gireceğim ondan merak ediyorum süreci, ikinci denemede de yine aynı ücret mi ödeniyor nasıl oluyor acaba
O kadar yabancıyım ki aşkım bu konuya hiç anlayamıyorum havuz yönetimi vs vs sanırım o yola girdiğimde öğreneceğim herşeyiAma.benim amh dusuk yeniden başlayıp yumurta dondurmak isterim mesela 3. Tramsferde Çift emriyo koyuyorlar ama benim embriyom kalmış olmicak o yüzden yeni yılda zamn gelmeden yapim aklim olsaydı hemen tramsfer olmaz havuz yöntemi yapardım daha uygun olurdu
Havuz yöntemi yumurta toplamadan az çıktığında yapilir aslında daha iyi yaşımız geçiyor ilk bas havuz yöntemiyle embriyo toplansa daha iyi mesela şimdi 3 yumurta çıktı 1 yıl sonra 1 tane çıkacakO kadar yabancıyım ki aşkım bu konuya hiç anlayamıyorum havuz yönetimi vs vs sanırım o yola girdiğimde öğreneceğim herşeyi