• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Kizlar benimde bugün 12. Günüm 3 gündür sağ kasığım böyle saniyelik batmalar oluyor ama gün boyu testlerin tamamen negatif bugünkü testimde gözümü çıkarınca görüyorum ikinci çizgiyi 😀😀bende beklemedeyim

Kizlar benimde bugün 12. Günüm 3 gündür sağ kasığım böyle saniyelik batmalar oluyor ama gün boyu testlerin tamamen negatif bugünkü testimde gözümü çıkarınca görüyorum ikinci çizgiyi 😀😀bende beklemedeyim
Belkide vardır canım atsana bakalım kasık garın kaçıncı gün başladı

merhaba benimde yarın 11.günüm olacak belirtim yok testimde negatif yarın ilk idrarla tekrar yapacagım birde cenem yüzüm sivilce doldu

kızlar test ne zaman yapılıyor ben iğnemi 22 sinde oldum bugün iğneyle 11.gün tahlil ne zaman yapayım cünkü ben ilaçsız adet olmuyorum o yüzden adet tarihim yok

Belkide vardır canım atsana bakalım kasık garın kaçıncı gün başladı
3 gündür sağ kasığım batıyor işte zaten yumurtamda sağ kasıktaydi yarın 13. Günüm olacak yarın sabah da yapacam bugünkü aşırı silik

Eklentiler

• IMG_20241230_152916.jpg
    IMG_20241230_152916.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar birde hangi testi kullanıyorsunuz ben prodoctor aldım kuruma çizgisi bile çıkarmıyor diyorlar eşime de yaptım🤭 gerçekten leke yok ama belli de olmaz tabi umutlnmak istemiyorum

kızlar test ne zaman yapılıyor ben iğnemi 22 sinde oldum bugün iğneyle 11.gün tahlil ne zaman yapayım cünkü ben ilaçsız adet olmuyorum o yüzden adet tarihim yok
Canım zaten ilaç ve iğne adetimi getirir eğer yumurtanı çatlattıysa ilaç kullanmana gerek yok

3 gündür sağ kasığım batıyor işte zaten yumurtamda sağ kasıktaydi yarın 13. Günüm olacak yarın sabah da yapacam bugünkü aşırı silik
Bence var canım neden dersen iğne etkisi 10.güne kadar geçmiş oluyor ayyy heyecanlandım kız inşallah yanılmam bence var 😃❤️öncesinde hiç test yaptın mı

Kizlar birde hangi testi kullanıyorsunuz ben prodoctor aldım kuruma çizgisi bile çıkarmıyor diyorlar eşime de yaptım🤭 gerçekten leke yok ama belli de olmaz tabi umutlnmak istemiyorum
Canım ben hep her markadan alırım biri yanıltırsa diğerini yapmak için 😂😂ev test dolu yani bu dediğin marka bazen çıkartabiliyor ama ilk 10 dk baz alırsan tamamdır birde çizgin varsa zaten yarına koyulaşır buraya mutlaka at benide etiketle 😁

Canım ben hep her markadan alırım biri yanıltırsa diğerini yapmak için 😂😂ev test dolu yani bu dediğin marka bazen çıkartabiliyor ama ilk 10 dk baz alırsan tamamdır birde çizgin varsa zaten yarına koyulaşır buraya mutlaka at benide etiketle 😁
Olsa davul çalacam senide etiketlerim bacım 😀😀😀

Kızlar doktor gün aşırı ilişki önerdi ama ne zamana kadar devam etmeliyiz bugün 7.gun ilişkiye devam etmelimiyiz

ben cizgiyi gördüm :anneadayı: :dua: insallah vardır
Bende aynı durumdayım
Canım zaten ilaç ve iğne adetimi getirir eğer yumurtanı çatlattıysa ilaç kullanmana gerek yok
canım yumurtam oldugundan emin değilim cünkü bir doktor yumurtan yok dedi büyüyen. kendi doktorumda sadece bir kez gösterdi o yüzden kafam karıstı.hani yumurtam yoksa büyük ihtimal catlamada olmadı adet olmayacagım ondan duphastona basladım hemde gebelik varsa tutunsun die

Back