- 3 Ocak 2021
- 3.373
- 1.043
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Ay kız patlar bir test maşallah iyi dayanmışsın ben bu konuda hep şunu düşünürüm eni sonu negatifse de pozitifse de de öğrenecem yani yapmamak insanı daha üzer umut ediyorsun çünkü bence yapYapmadım ben bugun 13. gün cesaret edemiyorum kaset teste kan içinde yarın da geçsin diyorum ne biliyim kararsız kaldım :)
Evet ama kaset teste negatif kanda pozitif görenler oluyor ya bazen diyorum moralimi bozmayayım az daha sabredeyim diyorum :):):)Ay kız patlar bir test maşallah iyi dayanmışsın ben bu konuda hep şunu düşünürüm eni sonu negatifse de pozitifse de de öğrenecem yani yapmamak insanı daha üzer umut ediyorsun çünkü bence yap
Bende sizin gibi iğneden bir gün önce değerlendirdim birde iğneden sonraki gün daha sonra gün aşırı değerlendirme dedi doktorum benim dün akşam çok ağrım vardı simdilik yok inşallah döllenmeden kaynaklıdır birde çok çabuk acıkıyorum bendeki belirtiler bunlarBen sadece pazartesiye kadar değerlendirdim perşembe iğne günümdü ama ben her gün değerlendirdim sperm sorunu yok diye doktor her gün olabilir dedi birde iğneden önceki akşam değerlendirmiştik yani toplamda 5 gün değerlendirdim sonra degerlendirmedik bugün 7.günüm dünden beri kasık batmaları var inşallah döllenmeden kaynaklıdır adet belirtisi bu kadar erken başlar mı ya?sende varmı bir belirti
Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay olurBen adet oldum bugün gittik doktora aşılama olucam ilçları aldık 9 ocakta kontrolüm var
Ay hadi inşallah sende perşembe günü oldun iğne dimiBende sizin gibi iğneden bir gün önce değerlendirdim birde iğneden sonraki gün daha sonra gün aşırı değerlendirme dedi doktorum benim dün akşam çok ağrım vardı simdilik yok inşallah döllenmeden kaynaklıdır birde çok çabuk acıkıyorum bendeki belirtiler bunlar
İnşallah maddi manevi çok yıprandık bu ayda tutmazsa tüp bebek olucak nasp artıkHayırlısı olsun canım inşallah bu ay olur
25 Aralık Çarşamba günüAy hadi inşallah sende perşembe günü oldun iğne dimi
İğne günü dahil 12. GünKaçıncı gün bugün acaba benim şimdi de rahimim de sanki çekilme var gibi psikolojik mi bilmiyorum ya
Bundan sonra döner mi bilmiyorum bata 3 güm kaldıBugün iğne günü dahil 12. Gün koskaca bir negatif
Ayy kuruma gibi de durmuyor kız başka test var mı elindeKizlar bugün resimde oynamadan bu şekilde çıktı ama yapıp bıraktım ellerimi yikayana kadar yoktu eve geldiğimde bu şekildeydi kuruma çizgisi mi acabaSosyallanne
İğne gününü sayma canım oyüzden 11.günün bekle varsada iki güne çıkarBundan sonra döner mi bilmiyorum bata 3 güm kaldı
Ozaman senin 8.gün bugün benim 7.gün25 Aralık Çarşamba günü
Demi iğne günü sayılmayacak diyorlar bende 2 gün sonra gene yapayım sizce olma ihtimali var mı çok erken değil mi negatif üzülmek içinİğne gününü sayma canım oyüzden 11.günün bekle varsada iki güne çıkar
Çok erken canım bak 13.gün olsa tamam derim hatta onda bile dönenler oluyor ama senin daha 11.gün çıkmaması normalDemi iğne günü sayılmayacak diyorlar bende 2 gün sonra gene yapayım sizce olma ihtimali var mı çok erken değil mi negatif üzülmek için
Cnm benimde negatif ti bugün şaka gibi çizgi çıktı hoş pozitfte diyemiyorum ama bekleyeceğiz 14 hatta 15. GünüBugün iğne günü dahil 12. Gün koskaca bir negatif
Cnm benimde negatif ti bugün şaka gibi çizgi çıktı hoş pozitfte diyemiyorum ama bekleyeceğiz 14 hattaBugün iğne günü dahil 12. Gün koskaca bir negatif
Varda artık yarın yapım onuda ilk idrarla dedimAyy kuruma gibi de durmuyor kız başka test var mı elinde
Bata kam gün kaldı bide kaçıncı günü bugün canım testin markası neCnm benimde negatif ti bugün şaka gibi çizgi çıktı hoş pozitfte diyemiyorum ama bekleyeceğiz 14 hatta 15. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?