Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Zamanı şaşmıyor ki canım bak bende keşke başta çektirsem dedim çekinince senin de mi rahim ağzın yoksa tüplerin mi tıkalı

Sizin kaçıncı denemenizdi iğnede aslında doktorlar tüplerin hemen tıkalı olduğunu düşünmüyorlar çünkü herkesin başına kolay kolay gelmez birde masraflı bir süreç olduğu için onu en sona bırakıyorlar benim de şimdi bu ikinci deneyimim olacak bu da olmazsa rahim filmi çekileceksin dedi

İgneyle 3.denemeydi iğne ilkti ama tekrar adet görünce rahim filmi istedi doktor

Kaç yumurta olduğunu söyledimi peki birde hangi marka folik asidi kullanıyorsunuz
Önceden 4 tane vardı çatlama falan olmuş dedi ama bulusamamis kanallar tıkalı olduğu için dedi folbiol kullanıyordum önceden sonra dozu yüksek olduğu için başka verdi doktor Folicus adı

Kızlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor bu ay nasıl yol izlediniz nasıl gidiyor
Canım aşılama tutmadıgı için bir ay ara verdi doktor. Bir sonraki adet döngümde gideceğim. Tekrar letu, gonal f ve ovıtrelle ile başlayacağız. Eğer bu da tutmazsa hemen tüp bebek raporuna başvuracağım. Gidişat böyle şuan. Aktif folat ve inofolic combi kullanıyorum takviye edici vitamin olarak.

Bu ay kendim ovülasyon takip edip o günleri değerlendireceğim. Bi umut işte

Tüp bebek raporu nasıl oluyor ya ben tam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…