- 15 Kasım 2024
- 323
- 111
- 18
- 21
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.561
Zamanı şaşmıyor ki canım bak bende keşke başta çektirsem dedim çekinince senin de mi rahim ağzın yoksa tüplerin mi tıkalıBende de tıkalı çıktı zorladı doktor verip durdu ilacı dayanmaya çalıştım açılana kadar çok şükür ilaçla açıldı şimdi çıktım yanından bu 2 ay içinde şansımız yüksek dedi inşallahkeşke başından yapsaymis şu rahim filmini bu kadar ilaç iğne boşuna
12.100 pardonAnestezili fiyatı 17.500 dediler anestezisiz 12.500 ödedik
Tüpler tıkalı çıktıZamanı şaşmıyor ki canım bak bende keşke başta çektirsem dedim çekinince senin de mi rahim ağzın yoksa tüplerin mi tıkalı
İnşallah güzel büyümüştür kendiniz deneyin diyebilirBen ilaç kullanmıyorum ama yumurtalarım büyüyor bende cuma günü gideceğim inşallah doktoruma bakalım yeterli kadar büyüdü mü iğne mi verecek kendiniz mi deneyin diyecek
Sizin kaçıncı denemenizdi iğnede aslında doktorlar tüplerin hemen tıkalı olduğunu düşünmüyorlar çünkü herkesin başına kolay kolay gelmez birde masraflı bir süreç olduğu için onu en sona bırakıyorlar benim de şimdi bu ikinci deneyimim olacak bu da olmazsa rahim filmi çekileceksin dediBende de tıkalı çıktı zorladı doktor verip durdu ilacı dayanmaya çalıştım açılana kadar çok şükür ilaçla açıldı şimdi çıktım yanından bu 2 ay içinde şansımız yüksek dedi inşallahkeşke başından yapsaymis şu rahim filmini bu kadar ilaç iğne boşuna
İki tüptemi tıkalı çıktıTüpler tıkalı çıktı
Hayır 1 tüp ve kanallar tıkalı çıktıİki tüptemi tıkalı çıktı
İgneyle 3.denemeydi iğne ilkti ama tekrar adet görünce rahim filmi istedi doktorSizin kaçıncı denemenizdi iğnede aslında doktorlar tüplerin hemen tıkalı olduğunu düşünmüyorlar çünkü herkesin başına kolay kolay gelmez birde masraflı bir süreç olduğu için onu en sona bırakıyorlar benim de şimdi bu ikinci deneyimim olacak bu da olmazsa rahim filmi çekileceksin d
Aynen bana öyle söyledi kendiniz deneyin sadece folik asit kullanmaya devam dedi 2 ay şansımız yüksek bakalım artıkİnşallah güzel büyümüştür kendiniz deneyin diyebilircuma günü bizi haberdar et
Ya baya sıkıntıliymis keşke ikinci denemeden sonra rahim filmi isteseymis daha önce bir gebelik oldumuHayır 1 tüp ve kanallar tıkalı çıktı
Her doktor kendine göre karar veriyor keşke ikinci denemeden sonra isteseymis olsun hayırlısı buymuş demekki inşallah en kısa sürede hamile kalırsınızİgneyle 3.denemeydi iğne ilkti ama tekrar adet görünce rahim filmi istedi doktor
Kaç yumurta olduğunu söyledimi peki birde hangi marka folik asidi kullanıyorsunuzAynen bana öyle söyledi kendiniz deneyin sadece folik asit kullanmaya devam dedi 2 ay şansımız yüksek bakalım artık
Önceden 4 tane vardı çatlama falan olmuş dedi ama bulusamamis kanallar tıkalı olduğu için dedi folbiol kullanıyordum önceden sonra dozu yüksek olduğu için başka verdi doktor Folicus adıKaç yumurta olduğunu söyledimi peki birde hangi marka folik asidi kullanıyorsunuz
Aynen öyle kısmet zorlu yollardan gecmemiz gerekiyor demekki amin inşallah sizde inşallah güzel haberler alırsinizHer doktor kendine göre karar veriyor keşke ikinci denemeden sonra isteseymis olsun hayırlısı buymuş demekki inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız
2 yıl önce 22 haftalık bebek kaybettim ondan sonra ne olduysa bir türlü olmadı.Ya baya sıkıntıliymis keşke ikinci denemeden sonra rahim filmi isteseymis daha önce bir gebelik oldumu
Canım aşılama tutmadıgı için bir ay ara verdi doktor. Bir sonraki adet döngümde gideceğim. Tekrar letu, gonal f ve ovıtrelle ile başlayacağız. Eğer bu da tutmazsa hemen tüp bebek raporuna başvuracağım. Gidişat böyle şuan. Aktif folat ve inofolic combi kullanıyorum takviye edici vitamin olarak.Kızlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor bu ay nasıl yol izlediniz nasıl gidiyor
Bu ay kendim ovülasyon takip edip o günleri değerlendireceğim. Bi umut işteCanım aşılama tutmadıgı için bir ay ara verdi doktor. Bir sonraki adet döngümde gideceğim. Tekrar letu, gonal f ve ovıtrelle ile başlayacağız. Eğer bu da tutmazsa hemen tüp bebek raporuna başvuracağım. Gidişat böyle şuan. Aktif folat ve inofolic combi kullanıyorum takviye edici vitamin olarak.
Tüp bebek raporu nasıl oluyor ya ben tam bilmiyorumCanım aşılama tutmadıgı için bir ay ara verdi doktor. Bir sonraki adet döngümde gideceğim. Tekrar letu, gonal f ve ovıtrelle ile başlayacağız. Eğer bu da tutmazsa hemen tüp bebek raporuna başvuracağım. Gidişat böyle şuan. Aktif folat ve inofolic combi kullanıyorum takviye edici vitamin olarak.
Folbiolun dozu fazla iyiki değiştirmiş doktor inşallah bu sefer olurÖnceden 4 tane vardı çatlama falan olmuş dedi ama bulusamamis kanallar tıkalı olduğu için dedi folbiol kullanıyordum önceden sonra dozu yüksek olduğu için başka verdi doktor Folicus adı
Başınız sağolsun2 yıl önce 22 haftalık bebek kaybettim ondan sonra ne olduysa bir türlü olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?