- 15 Kasım 2024
- 304
- 106
- 18
- 21
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.521
Canım yatış giriş muayene falan 15.000 bin buldu bide evet dediğin gibi ağzı kapalıymış sperm gidemiyormuş ki yukarıAh be canım en başından olsaymis bu kadar zaman kaybı olmazdı herşeyde bir hayır var sorun etme inşallah bu ay güzel haber alırız ağrı falan oldu mu ne kadar fiyati
Sonu güzel olsun para gelir gider bende özelde yaptiracam doktorum yapacak bakalım nasıl olacak anestezili mi değil mi konuşmadık henüzCanım yatış giriş muayene falan 15.000 bin buldu bide evet dediğin gibi ağzı kapalıymış sperm gidemiyormuş ki yukars
Ben demeden kendileri uyuttu ama sisteme düşmedi merak ediyorum cd şuan izleyemiyorum kaç güne düşer e nabıza acabaSonu güzel olsun para gelir gider bende özelde yaptiracam doktorum yapacak bakalım nasıl olacak anestezili mi değil mi konuşmadık henüz
3 gün içinde diye biliyorum benBen demeden kendileri uyuttu ama sisteme düşmedi merak ediyorum cd şuan izleyemiyorum kaç güne düşer e nabıza acaba
Çok sevindim adına inşallah bu ay olurHemen yozgata döneyim ordan eşimle gidecem ama burdaki doktorum tüpler açık yumurtalar iyi geçen ayki ilaçların etkisi sürüyor yumurtan büyümüş kendin devam et dedi genede cd götürül vide o izlesin ama sevindim tüp bebek kadar şansın var dedi yani yüksek bi şans dedi
E nabizda radyoloji görüntülemede görünür oraya baktın mı canımBen demeden kendileri uyuttu ama sisteme düşmedi merak ediyorum cd şuan izleyemiyorum kaç güne düşer e nabıza acaba
Baktım daha düşmediE nabizda radyoloji görüntülemede görünür oraya baktın mı canım
Doktorum % 70 şans verdi yaşında küçük % 80 olacak dedi benim çok hastam var filmden sonra hamile kalan dedi3 gün içinde diye biliyorum ben
Gece geç saatlerde düşebilirBaktım daha düşmedi
Evet bende çok duydum filmden sonra hamile kalan inşallah bizimde şansımız olurDoktorum % 70 şans verdi yaşında küçük % 80 olacak dedi benim çok hastam var filmden sonra hamile kalan dedi
Amin canım ya inşallah bakalım doktoruma söz verdim hatta hamile kalırsam geleceğim buraya dedimEvet bende çok duydum filmden sonra hamile kalan inşallah bizimde şansımız olur
Düşse merak ediyorumGece geç saatlerde düşebilir
Özel hastane olduğu için geç düşebilir inşallah erken düşer sistemeDüşse merak ediyorum
Ve verdi ya eve geçince izlerim diyorum ya zaten açık dedi sadece rahim ağzın kapalıydı açtık sperm yukarı gidemiyormuş kiÖzel hastane olduğu için geç düşebilir inşallah erken düşer sisteme
İyiki erkenden yaptirmissin hastane sırasını beklememissin benimde doktorum bu ayda olmazsa diğer ay rahim filmi çekileceksin dediVe verdi ya eve geçince izlerim diyorum ya zaten açık dedi sadece rahim ağzın kapalıydı açtık sperm yukarı gidemiyormuş ki
Vallaha 6 ay attılar kan yok işte eşim sperm versin dedim ben uzaktan geliyorum 6 ay bekleyeceksin dedi bastım özele gittimİyiki erkenden yaptirmissin hastane sırasını beklememissin benimde doktorum bu ayda olmazsa diğer ay rahim filmi çekileceksin dedi
6 ay çok uzun süre iyi yapmışsın özele gitmekle anestezi etkisi kaç dk sürüyorVallaha 6 ay attılar kan yok işte eşim sperm versin dedim ben uzaktan geliyorum 6 ay bekleyeceksin dedi bastım özele gittim
Ameliyattahabden çıkarken öksürerek çıktım yani odama gelemden uyanıktım 20 dakika gibi bi sürede attım narkozu şuan gaz sıkışmam var kasıklarımda Ağrı var gazımı çıkaramıyorum normal mi acaba6 ay çok uzun süre iyi yapmışsın özele gitmekle anestezi etkisi kaç dk sürüyor
Ameliyathane de mi yapıldı ben iyice tırstımAmeliyattahabden çıkarken öksürerek çıktım yani odama gelemden uyanıktım 20 dakika gibi bi sürede attım narkozu şuan gaz sıkışmam var kasıklarımda Ağrı var gazımı çıkaramıyorum normal mi acaba
Kız bildiğin yatış yapıldı giydirdiler beni aldılar ameliyathaneye ama hastanemden ve doktorlarımdan çok memnunum benim amh düşüj ya hani doktorum yanılma payı olabilir tekrar yaptır bu değere geçen ay 5 yumurta büyümezdi dedi ve senin şuan tüp bebek kadar şansın var dedi yani hiç bir sorunun yok bu ay mutlaka kalmalısın. Sıkı çalış dediAmeliyathane de mi yapıldı ben iyice tırstım
Kasıklarda ağrı normalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?