Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Bende bu ay ovülasyon ile deneyeceğim. Hiçbir bilgim yok bunu nasıl takip edicez. Pik noktası nedir nasıl yapacağım ? Bilgi verebilir misiniz?
Eczaneden veya internetten alıyorsun sabah ilk idrarla yapmıcaksın testi yapmadan önce 2 3 saat öncesinden sıvı alımını kesiceksin aynı koyulukta çıkarsa pik yumurtan olmuştur ertesi gün tekrar yaptıginda ikinci çizgi silikse çatlamıstir o günüde değerlendirmen gerekiyor canim

Teşekkür ederim canım

Ben ilaç kullanmıyorum ama yumurtalarım büyüyor bende cuma günü gideceğim inşallah doktoruma bakalım yeterli kadar büyüdü mü iğne mi verecek kendiniz mi deneyin diyecek
Canım rahim filminden sonra doktor sana herhangi bir ilaç verdi mi

İnşallah canım, rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Tekrardan başladık ilaça bakalım haftaya gidicem Doktora ve yine çatlatma iğnesi yapilcak eğer uygunsa

İnşallah canım, rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Tekrardan başladık ilaça bakalım haftaya gidicem Doktora ve yine çatlatma iğnesi yapilcak eğer uygunsa
Bende tekrar başladım ilaca bitti pazartesi günü kontrolüm var inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur

Kızlar doktorların rahim filmi çekmeden ve eşinizin testlerine bakmadan tedaviye başlaması çok saçma böyle bir şeyi kabul etmeyin. Çünkü tüplerde vs tıkanıklık varsa ya da eşinizin spermleri zayıfsa hangi tedaviyi uygulasanızda hamile kalmanız çok düşük ihtimal. O kadar hormon alıyoruz vücudumuza bu iğnelerle vücudumuzun dengesi iyice şaşırdı günah yani bizede. Tüpleri tıkalı olan ama film esnasında açılan arkadaşların şansı bu ay çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…