• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Kız bildiğin yatış yapıldı giydirdiler beni aldılar ameliyathaneye ama hastanemden ve doktorlarımdan çok memnunum benim amh düşüj ya hani doktorum yanılma payı olabilir tekrar yaptır bu değere geçen ay 5 yumurta büyümezdi dedi ve senin şuan tüp bebek kadar şansın var dedi yani hiç bir sorunun yok bu ay mutlaka kalmalısın. Sıkı çalış dedi
Yarın girince gorucez bakalım o ortam bile geriyor beni Allah düşürmesin 5 yumurta büyümüş çok güzel aslında demek tıkalı rahim kanalı inşallah bu ay olur canm korunma ile ilgili birşey dedi mi doktorun bu ay korunun falan

Yarın girince gorucez bakalım o ortam bile geriyor beni Allah düşürmesin 5 yumurta büyümüş çok güzel aslında demek tıkalı rahim kanalı inşallah bu ay olur canm korunma ile ilgili birşey dedi mi doktorun bu ay korunun falan
4 gün korun ilaçlarını kullan sonra bi dolu bi boş dene şansın yüksek sıkıntın yok sen sadece çok takmışsın hayatı zehir etmişasin dedi canım kanallar açık ama dediğim gibi ağzı kapalıymış yani tüpe hiç gidemiyormuş ki

4 gün korun ilaçlarını kullan sonra bi dolu bi boş dene şansın yüksek sıkıntın yok sen sadece çok takmışsın hayatı zehir etmişasin dedi canım kanallar açık ama dediğim gibi ağzı kapalıymış yani tüpe hiç gidemiyormuş ki
Geçmiş olsun işte takıntı olunca sonuç bu oluyor maalesef

Bakalım içim rahatladı geçen ayki ilaçlarda etkisini devam ettirmiş güzel yumurtalarım olmus bu ay da kendi doktorum sonuç bekliyor yanına gideceğim baklaım yeni yol ne olck
Aynen en azından elinden geleni yapıyorsun bu ay güzel olacak inşallah bende atlatiyim şu rahim filmini korkuyorum sanki anestezi olmadan yapılacak gibi

Ben canım doktora gittim, kanamam kahve rengi ve iki kez zar şeklinde bsy gelmişti bakdi düşük yapmışsın dedi, bu ay inşallah yine deneyeceğiz, rabbim isteyen herkese bizlere de en güzelinden nasip etsin
Bende de kahverengi lekelenme vardı doktorum muayane etmedi kan ver dedi bende hemen o gün kan vermedim ertesi gün verecektim ama gerekte kalmadı daha sonra regl oldum sizin adınıza da üzüldüm inşallah en kısa zamanda hamile kalırız 🌸 🤍

Bu ay kistim olduğu için Femara’ya geçemedim. Yumurtlama günümde başka bir doktora gidip büyüklüğü iyiyse çatlatma iğnesi istiycem. İnş kendi kendine yeterli boyuta ulaşıyordur yumurtam

Back