- 28 Aralık 2024
- 351
- 69
- 13
- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.541
Bende göğüs ağrısı varBugün hep belim ağrıyor ya regl olcam bir iki güne bence sende belirti varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende göğüs ağrısı varBugün hep belim ağrıyor ya regl olcam bir iki güne bence sende belirti varmi
Sen bana dedin testi erken yaptın diye sen de yapıp moralini mi bozdunBugün hep belim ağrıyor ya regl olcam bir iki güne bence sende belirti varmi
Belim agrimazsa yapmazdım bel ağrısı olunca zaten regl olucam diye düşünüp yaptımSen bana dedin testi erken yaptın diye sen de yapıp moralini mi bozdun
Bencede bekliycem bende son adet tarihime kadar 8 şubata kadar 5inde olmazssamBelim agrimazsa yapmazdım bel ağrısı olunca zaten regl olucam diye düşünüp yaptımama erken yapmamak lazım en garanti 12 14 gun
Adetten öncede olurmuyduBende göğüs ağrısı var
İnşallah bu ay güzel haberler alırızBencede bekliycem bende son adet tarihime kadar 8 şubata kadar 5inde olmazssam
Adetten önce olur aynen bel ağrısı kasık ağrısı baş ağrısı ve mide bulantısı adet belirtilerimAdetten öncede olurmuydu
İnşallah bu ay güzel haberler alırız![]()
İnşallah canımAdetten önce olur aynen bel ağrısı kasık ağrısı baş ağrısı ve mide bulantısı adet belirtilerim
Amin canım eşim bugün gitti inşallah ona güzel haber veririm![]()
Gölge gibi bir çizgi var belkide kuruma çizgisi bilemiyorumMerhaba bugün benim 13.gunum ve test bu şekilde yok dimi
Ben de göremedim ama doktorlar kaçıncı gün bakılmasını öneriyorlar erkense eğer enerjinizi düşürmeyin inşallah değişir sonuçMerhaba bugün benim 13.gunum ve test bu şekilde yok dimi
Gonal f hakkında bir bilgim yok ama ilaçtan dolayı kesilmiş olabilir normaldir benceMerhaba arkadaşlar bende aşılama sürecine yeni başladım. Bugün gonal f 5. İğnemi vurdum reglin 3. Günü başlamıştım. Benim reglim ilk iğnede kesilmişti bugün hafif bir damla gelmiş sizce neden olmuştur bir fikriniz var mı. Umarım hepimiz güzel haberler alırız
Pcos var bende yumurta büyütmek için verdi doktor ama ilk denemem olduğundan bu ilaçları çok acemisiyim sürecinGonal f hakkında bir bilgim yok ama ilaçtan dolayı kesilmiş olabilir normaldir bence
Yaptıktan 5 dk sonra attım resmi banada gölge var gibi geldi bilemedim ignesiz 13 iğne günü ile 14. Günüm bugunGölge gibi bir çizgi var belkide kuruma çizgisi bilemiyorum
Bende de pcos var benimde ilk ignem letu ve ovitrelle kullandım 2 yumurtam oluşmuş tuPcos var bende yumurta büyütmek için verdi doktor ama ilk denemem olduğundan bu ilaçları çok acemisiyim sürecin
Doktor bana ilk denemem ama direk aşılama yapılacak dedi.Igneden 36 saat sonra ve gün aşırı biriliktelik önerdi benim ilk ignem
Pcos olduğun için etkili bir ilaç vermiş doktorun genelde klomen letu veya femara verirlerPcos var bende yumurta büyütmek için verdi doktor ama ilk denemem olduğundan bu ilaçları çok acemisiyim sürecin
İki gün sonra tekrarlayın testi koyulaşma varsa hamilesinjzYaptıktan 5 dk sonra attım resmi banada gölge var gibi geldi bilemedim ignesiz 13 iğne günü ile 14. Günüm bugun