- 15 Kasım 2024
- 323
- 111
- 18
- 21
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.601
Canım ben cekindim Pazartesi günü doktorum rahim ağzın kapalı spermler hiç çıkamıyor dedi afedersin ilişkiden sonra çok akıyordu dün eşimle yakınlaşmam oldu inanır mısın 5 dakika yattım kalktım akmadı faydasının olduğunu düşünüyorum doktora gidecektim eşim bu ay kendimiz deneyelim sende strese giriyorsun olur Aşlahın izniyle dedi ve gitmedikKızlar doktorların rahim filmi çekmeden ve eşinizin testlerine bakmadan tedaviye başlaması çok saçma böyle bir şeyi kabul etmeyin. Çünkü tüplerde vs tıkanıklık varsa ya da eşinizin spermleri zayıfsa hangi tedaviyi uygulasanızda hamile kalmanız çok düşük ihtimal. O kadar hormon alıyoruz vücudumuza bu iğnelerle vücudumuzun dengesi iyice şaşırdı günah yani bizede. Tüpleri tıkalı olan ama film esnasında açılan arkadaşların şansı bu ay çok yüksek
Vermişti balım ağrı kesici kas gevşetici ve antibiyotikCanım rahim filminden sonra doktor sana herhangi bir ilaç verdi mi
Ben iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım o zaman da 7 8 ay denemiştik öyle tutmuştu oda kimyasaldi ondan sonra doktora gitmeye düşündüm benden bir sürü test istedi eşimden de sperm testi istedi rahim filmiinden hiç bahsetmedi geçen ay femara verdi üç yumurtam gelişti iğne vuruldum olmadı doktorda şaşırdı bu ay klomen verdi eğer bu da olmazsa sırada rahim filmi var dedi ben şöyle düşünüyorum öncesinde bir kimyasal gebelik olduğu için tüplerin tıkalı olacağını düşünmüyor doktor bakalım bu ay nasıl olcak inşallah bu ay olurda rahim filmne gerek kalmaz ama burda bir iki yıl hiç gebelik yasamayanlar var tercih ettikleri doktorlarin ilk önce rahim filmi istemesi lazımKızlar doktorların rahim filmi çekmeden ve eşinizin testlerine bakmadan tedaviye başlaması çok saçma böyle bir şeyi kabul etmeyin. Çünkü tüplerde vs tıkanıklık varsa ya da eşinizin spermleri zayıfsa hangi tedaviyi uygulasanızda hamile kalmanız çok düşük ihtimal. O kadar hormon alıyoruz vücudumuza bu iğnelerle vücudumuzun dengesi iyice şaşırdı günah yani bizede. Tüpleri tıkalı olan ama film esnasında açılan arkadaşların şansı bu ay çok yüksek
Bana hiçbir ilaç verilmediVermişti balım ağrı kesici kas gevşetici ve antibiyotik
Ben gitmedim zaten rahim filmi çekildiDoktora gittiniz mi
Bende öyle oldu 2 3 ay boşuna hormon igne aldım meğerse tüpler tıkalı çıktıKızlar doktorların rahim filmi çekmeden ve eşinizin testlerine bakmadan tedaviye başlaması çok saçma böyle bir şeyi kabul etmeyin. Çünkü tüplerde vs tıkanıklık varsa ya da eşinizin spermleri zayıfsa hangi tedaviyi uygulasanızda hamile kalmanız çok düşük ihtimal. O kadar hormon alıyoruz vücudumuza bu iğnelerle vücudumuzun dengesi iyice şaşırdı günah yani bizede. Tüpleri tıkalı olan ama film esnasında açılan arkadaşların şansı bu ay çok yüksek
Çok iyi yapmışsın bencede bu ay kendin dene iğnelerle iyice stres oluyoruz. Girmemiz gereken ilişkinin gününü geçtim saati bile belli oluyor ve erkeklerde stres oluyorCanım ben cekindim Pazartesi günü doktorum rahim ağzın kapalı spermler hiç çıkamıyor dedi afedersin ilişkiden sonra çok akıyordu dün eşimle yakınlaşmam oldu inanır mısın 5 dakika yattım kalktım akmadı faydasının olduğunu düşünüyorum doktora gidecektim eşim bu ay kendimiz deneyelim sende strese giriyorsun olur Aşlahın izniyle dedi ve gitmedik
Evet siz daha önce hamile kalmışsınız zaten yakın zamanda o yüzden gerek duymamıştırBen iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım o zaman da 7 8 ay denemiştik öyle tutmuştu oda kimyasaldi ondan sonra doktora gitmeye düşündüm benden bir sürü test istedi eşimden de sperm testi istedi rahim filmiinden hiç bahsetmedi geçen ay femara verdi üç yumurtam gelişti iğne vuruldum olmadı doktorda şaşırdı bu ay klomen verdi eğer bu da olmazsa sırada rahim filmi var dedi ben şöyle düşünüyorum öncesinde bir kimyasal gebelik olduğu için tüplerin tıkalı olacağını düşünmüyor doktor bakalım bu ay nasıl olcak inşallah bu ay olurda rahim filmne gerek kalmaz ama burda bir iki yıl hiç gebelik yasamayanlar var tercih ettikleri doktorlarin ilk önce rahim filmi istemesi lazım
İşte bu çok saçma malesef doktorlar niye böyle yapıyorlar çok ilgisizler tedavi olduğumuzda iyice beklentiye girip daha çok stres oluyoruz daha büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz olumsuz olduğunda ama bunu anlayan kimBende öyle oldu 2 3 ay boşuna hormon igne aldım meğerse tüpler tıkalı çıktı
Bende rahim filmi çekildim hiçbir sıkıntı çıkmadı tıkanıklık yoktu ama dediğiniz gibi ilişkiden sonra hepsi dışarı akıyor neden olabilir acaba ya bu durum çok canımı sıkıyorCanım ben cekindim Pazartesi günü doktorum rahim ağzın kapalı spermler hiç çıkamıyor dedi afedersin ilişkiden sonra çok akıyordu dün eşimle yakınlaşmam oldu inanır mısın 5 dakika yattım kalktım akmadı faydasının olduğunu düşünüyorum doktora gidecektim eşim bu ay kendimiz deneyelim sende strese giriyorsun olur Aşlahın izniyle dedi ve gitmedik
Evet belki tüplerin biri tıkalıdır o da bu ay olmazsa rahim filminden anlaşılırEvet siz daha önce hamile kalmışsınız zaten yakın zamanda o yüzden gerek duymamıştır
Bu durum herkeste var bence burda okuduğum bir yerde kadın üstteyken hamile kalmış ve ondan sonra hemen lavaboya gitmiş ama yinede gebelik oluşmuş valla gidecek olan gidiyor zaten canınızı sıkmayın zaten akanlarda işe yaramayan spermlerdirBende rahim filmi çekildim hiçbir sıkıntı çıkmadı tıkanıklık yoktu ama dediğiniz gibi ilişkiden sonra hepsi dışarı akıyor neden olabilir acaba ya bu durum çok canımı sıkıyor
Ben gitmedim zaten rahim filmi cekildeDoktora gittiniz mi
Aynen öyle ve ben enfeksiyon geçirdim başta tedavisini verdi enfeksiyon tıkamis zatenİşte bu çok saçma malesef doktorlar niye böyle yapıyorlar çok ilgisizler tedavi olduğumuzda iyice beklentiye girip daha çok stres oluyoruz daha büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz olumsuz olduğunda ama bunu anlayan kim
2 ay artık kendimiz doğalina bıraktım ilaçla değil iyice stres oluyoruz kendi hâline birakicam bu ay Allah'ın izniyle inşallahİşte bu çok saçma malesef doktorlar niye böyle yapıyorlar çok ilgisizler tedavi olduğumuzda iyice beklentiye girip daha çok stres oluyoruz daha büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz olumsuz olduğunda ama bunu anlayan kim
İnşallah öyledir ya. Çok canımı sıkıyor bu durum içimde tutmak için üstün çaba sarfediyorum amuda kalkıcam yakındaBu durum herkeste var bence burda okuduğum bir yerde kadın üstteyken hamile kalmış ve ondan sonra hemen lavaboya gitmiş ama yinede gebelik oluşmuş valla gidecek olan gidiyor zaten canınızı sıkmayın zaten akanlarda işe yaramayan spermlerdir
Bende bu ay kendi haline bıraktım doktora gitmedim diyet yapıyorum kilo problemim yok aslında ama pcosta 2-3 kilo vermek bile önemli diyorlar sağlıklı beslenmeye çalışıyorumBu
2 ay artık kendimiz doğalina bıraktım ilaçla değil iyice stres oluyoruz kendi hâline birakicam bu ay Allah'ın izniyle inşallahen azından sıkıntının ne olduğunu öğrendik keşke başından olsaymis ama kısmet işte uzaması gerekiyormus bu ay hepimiz için en güzeli olur inşallah
Canım bende yatarken de akıyordu kalkmayı geçtim yatakta akıyordu hatta afederrsin popoma kadar akıp gidiyordu ama eşimle birlikte olduk dün sadece 5 dakika yattım akmadı kalkınca da bi kaç damla aktı etkisi var benceBende rahim filmi çekildim hiçbir sıkıntı çıkmadı tıkanıklık yoktu ama dediğiniz gibi ilişkiden sonra hepsi dışarı akıyor neden olabilir acaba ya bu durum çok canımı sıkıyor
İnşallah öyledir ya. Çok canımı sıkıyor bu durum içimde tutmak için üstün çaba sarfediyorum amuda kalkıcam yakında
Hadi bakalım inşallah bu ay mutlu haber gelirCanım bende yatarken de akıyordu kalkmayı geçtim yatakta akıyordu hatta afederrsin popoma kadar akıp gidiyordu ama eşimle birlikte olduk dün sadece 5 dakika yattım akmadı kalkınca da bi kaç damla aktı etkisi var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?