- 28 Eylül 2024
- 639
- 156
- 18
- 25
- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.581
İnşallah bu ilaçlar beni çok yorgun düşürüyorAynen öyle kısmet zorlu yollardan gecmemiz gerekiyor demekki amin inşallah sizde inşallah güzel haberler alırsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu ilaçlar beni çok yorgun düşürüyorAynen öyle kısmet zorlu yollardan gecmemiz gerekiyor demekki amin inşallah sizde inşallah güzel haberler alırsiniz
Evet öyle ne yapalım katlanicaz canımİnşallah bu ilaçlar beni çok yorgun düşürüyor
Evet enfeksiyon geçirdim ondan zaten fitil ilaçlar kullandım hatta tedaviye başlamadan önce tekrar enfeksiyon vardı tekrar tedavi gördüm öyle başladımBaşınız sağolsun ondan sonra enfeksiyon gecirdiyseniz tıkanmış olabilir
Evet enfeksiyon geçirdim ondan zaten fitil ilaçlar kullandım hatta tedaviye başlamadan önce tekrar enfeksiyon vardı tekrar tedavi gördüm öyle başladım
Amin teşekkür ederimBaşınız sağolsun ondan sonra enfeksiyon gecirdiyseniz tıkanmış olabilir
Amin inşallahFolbiolun dozu fazla iyiki değiştirmiş doktor inşallah bu sefer olur
O yüzden tikanmistir büyük ihtimalle neyseki açılmış bazılarının açılmıyorEvet enfeksiyon geçirdim ondan zaten fitil ilaçlar kullandım hatta tedaviye başlamadan önce tekrar enfeksiyon vardı tekrar tedavi gördüm öyle başladım
Bugün ilacımın son günü ama aşırı bir yorgunluk var başım ağrıyor içim bi huzursuz değişik yani çok zormuş gerçektenEvet öyle ne yapalım katlanicaz canım
Aynen öyle en güzeli olsun inşallahBugün ilacımın son günü ama aşırı bir yorgunluk var başım ağrıyor içim bi huzursuz değişik yani çok zormuş gerçekten
Aynen çok şükürO yüzden tikanmistir büyük ihtimalle neyseki açılmış bazılarının açılmıyor
Tekrar test yaptin mi acaba merak ettimKızlar az önce test taptım negatif çıktı. Sizce burdan döner mi ? 29 Aralık iğne tarihim. Aşırı şekilde grip oldum eğer dönmeyecekse ilaç içmem lazım
Bende bu ay ovülasyon ile deneyeceğim. Hiçbir bilgim yok bunu nasıl takip edicez. Pik noktası nedir nasıl yapacağım ? Bilgi verebilir misiniz?Kızlar pazartesi günü yumurtlama takibi için kontrolum var az önce ovulasyon testi yaptım sizce pikmi
Eki Görüntüle 3537820
Eczaneden veya internetten alıyorsun sabah ilk idrarla yapmıcaksın testi yapmadan önce 2 3 saat öncesinden sıvı alımını kesiceksin aynı koyulukta çıkarsa pik yumurtan olmuştur ertesi gün tekrar yaptıginda ikinci çizgi silikse çatlamıstir o günüde değerlendirmen gerekiyor canimBende bu ay ovülasyon ile deneyeceğim. Hiçbir bilgim yok bunu nasıl takip edicez. Pik noktası nedir nasıl yapacağım ? Bilgi verebilir misiniz?
Teşekkür ederim canımEczaneden veya internetten alıyorsun sabah ilk idrarla yapmıcaksın testi yapmadan önce 2 3 saat öncesinden sıvı alımını kesiceksin aynı koyulukta çıkarsa pik yumurtan olmuştur ertesi gün tekrar yaptıginda ikinci çizgi silikse çatlamıstir o günüde değerlendirmen gerekiyor canim
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
Canım çokça geçmiş olsun güzel sonuclarla inşalllah mutlaka haberdar et ben anestezi istemedim ama doktorum kendi istedi vardır bi bildiği ama iyi ki de anestizi kullanmışım çünkü ben 2 gün feci ağrı çektim rahim ağzım tıkalı olduğu için zorlamış doktorum
Canım rahim filminden sonra doktor sana herhangi bir ilaç verdi miBen ilaç kullanmıyorum ama yumurtalarım büyüyor bende cuma günü gideceğim inşallah doktoruma bakalım yeterli kadar büyüdü mü iğne mi verecek kendiniz mi deneyin diyecek
Doktora gittiniz miBende de aynı şekildeydi
İnşallah canım, rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Tekrardan başladık ilaça bakalım haftaya gidicem Doktora ve yine çatlatma iğnesi yapilcak eğer uygunsaBende de kahverengi lekelenme vardı doktorum muayane etmedi kan ver dedi bende hemen o gün kan vermedim ertesi gün verecektim ama gerekte kalmadı daha sonra regl oldum sizin adınıza da üzüldüm inşallah en kısa zamanda hamile kalırız
Bende tekrar başladım ilaca bitti pazartesi günü kontrolüm var inşallah bu ay isteyen herkese nasip olurİnşallah canım, rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Tekrardan başladık ilaça bakalım haftaya gidicem Doktora ve yine çatlatma iğnesi yapilcak eğer uygunsa