• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Benimde bugün 15.gün adet olamadım daha yarın adet günüm adet ağrısı var zaten 1 haftadır oldum olacam diye bekliyorum olmazsan 2 gün sonra tahlili yenile dedi dr

Naptınız kızçeler ben adete 1 hafta kala hafif lekelendim 2 gün sürdü dün de adet olmam lazımdı olmadım geciktim sizce yerleşme olabilir mi birde bu ay film çekildim biliyorsunuz

Kızlar benim bu ay yumurtlamadan sonra sürekli sarı akıntım oldu az önce yine geldi geçen ay idrar tahlili verdim enfeksiyon yoktu bu ilaçlardan dolayı mi oldu bu ay

Aaa canım nasıl engel deil bak bana filmi çeken doktor bişey yok dedi tek doktorla kalma kesinlikle güvenme bana ameliyatımı yapan doktor bu rahimle gebe kalman mucize olmuş dedi tabi hepsi düşükle sonuclansa da bir arkadaşımın da kalp şeklindeydi üç düşügü oldu sonra ameliyat oldu ve sağlıklı gebeliği oldu
Engel değil yanlış biliyorsunuz benim bir evladım var çok şükür rahmim ters yani öyle bir sıkıntı olmadı

Evet adet ağrısı bile ağrılı geçiyor doktorumda öyle dedi zaten
Benim adet ağrılarım bildiğin 1 hafta yerimden kalkmazdim bitene kadar evlendikten sonra hafifledi o yüzden rahim filminde ağrı çekmedim

Benim adet ağrılarım bildiğin 1 hafta yerimden kalkmazdim bitene kadar evlendikten sonra hafifledi o yüzden rahim filminde ağrı çekmedim
Benimde hep ağrılı geçer ilk üç gün bu ay inşallah gebelik olurda rahim filmine gerek kalmaz korkuyorum baya

Back