- 12 Nisan 2024
- 387
- 189
- 18
- 27
- Konu Sahibi Sosyallanne
Tamam teşekkür ederimKan ver bence ben hangi test iyisi bilmiyorum ben kendi testlerimden memnun değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam teşekkür ederimKan ver bence ben hangi test iyisi bilmiyorum ben kendi testlerimden memnun değilim
Bizi de haberdar et kandil yüzü suyu hürmetine vardır inşallah canım benim herkesin yüzü gülsünTamam teşekkür ederim
insallah hepimizin canım.evet daha erken 13-14. güne dek bakacagım benimde negatif.testlerim ovulasyon testinin yanında gelen tesler bir gebenin günlüğünün.Saglıkocagında mı verdin inşallah pozitiftir ya bugün teste negatif gördüm sinirlerim bozuldu ama erken gibi sanki 11 gün igneyi saymazssak bide hangi test kullandın
Bu test beni deli etti silik çizgi var şuan anlamıyoruminsallah hepimizin canım.evet daha erken 13-14. güne dek bakacagım benimde negatif.testlerim ovulasyon testinin yanında gelen tesler bir gebenin günlüğünün.
Cesaret edemedimHayır hiç yapmadım
21 Aralık iğneyi vuruldum adete 3 gün kaldıKaçıncı gündü canım bugün
Amin Allah hepimize hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin inşallah. Birazdan kan vermeye gideceğimBizi de haberdar et kandil yüzü suyu hürmetine vardır inşallah canım benim herkesin yüzü gülsün
Evet erken gebelik testierken gebelik testimi evet baya belirgin var insallah hamilesiniz mübarek günde
Aynı günüz yaptım bugün negatif sandım baktım çok çok az bi çizgi var başka test alıp yarın tekrarlayacağım21 Aralık iğneyi vuruldum adete 3 gün kaldı
Artımed kaset testle de denedim ondada silik çizgi çıktı kızlars
Hemen kan vermeye koş canım güzel haberleri bekliyoruzArtımed kaset testle de denedim ondada silik çizgi çıktı kızlar
Ben yarın yaparım belkiAynı günüz yaptım bugün negatif sandım baktım çok çok az bi çizgi var başka test alıp yarın tekrarlayacağım
Vallahi son günler stres bastı ama o çizgi umut verdi gibi bakalım kısmetBen yarın yaparım belki
hadi insallah yavas yavas pozitife dönüyo olabilir canım yarın test yapmaya baslamamız lazım aslındaBu test beni deli etti silik çizgi var şuan anlamıyorum
Evet aynıyız iğne gününü saymıyorum belirtilerimizi yazarız burayaOzaman senin 8.gün bugün benim 7.gün
Bilmiyorum çok çok az böyle zorla görülüyor yarın tekrar yapıp adet günü kan vereyim diyorumhadi insallah yavas yavas pozitife dönüyo olabilir canım yarın test yapmaya baslamamız lazım aslında
En güzeli olur inşallah belirti var mı pekiVallahi son günler stres bastı ama o çizgi umut verdi gibi bakalım kısmet
Kasıklarım ağrıyor adet olacak gibi onun haricinde bi belirtim yokEn güzeli olur inşallah belirti var mı peki
Sizde durumlar ne belirtiEn güzeli olur inşallah belirti var mı peki