- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Herhangi bir belirtiniz oldu muAynı günüz yaptım bugün negatif sandım baktım çok çok az bi çizgi var başka test alıp yarın tekrarlayacağım
Benimde öyle arada bide göğüs başladı bugün sabah adetle aynı belirtiler takıntılı oldum iyiceKasıklarım ağrıyor adet olacak gibi onun haricinde bi belirtim yok
Umarım adet olmam çok üzülürüm ya 5 yumurtam vardı doktor umutlu konuştu olmazssa bu ay rahim filmi çekincemHerhangi bir belirtiniz oldu mu
Benimde öyle arada bide göğüs başladı bugün sabah adetle aynı belirtiler takıntılı oldum iyice
Kasık ağrısı adet sancısı gibi böyle arada bide sabah göğüs ağrısı başladıSizde durumlar ne belirti
Var mı
Bana da ayni şeyi söyledi bende bu ay olmazssa rahîm filmi çekilecekUmarım adet olmam çok üzülürüm ya 5 yumurtam vardı doktor umutlu konuştu olmazssa bu ay rahim filmi çekincem
Hakkımızda en iyisini rabbim bilir yüzümüzü güldürsün aminBana da ayni şeyi söyledi bende bu ay olmazssa rahîm filmi çekilecek
Amin inşallahHakkımızda en iyisini rabbim bilir yüzümüzü güldürsün amin
hadi insallah hayırlısı güzeli olsun yeni yıl şans getirsin canımMerhaba kızlar bugün doktora gittim. İlacı bir daha deneyelim dedi. Yeniden letuya başladım bakalım nasip
Hakkınızda en güzeli olur inşallah benimde kaçıncı denemem beklemedeyim hala yüzümüz güler inşallahMerhaba kızlar bugün doktora gittim. İlacı bir daha deneyelim dedi. Yeniden letuya başladım bakalım nasip
kacıncı gün baslayacaksın ilaca canımMerhaba kızlar bugün doktora gittim. İlacı bir daha deneyelim dedi. Yeniden letuya başladım bakalım nasip
aynen canım en güzeli kan vermek benimde öyle cizgi yok ama cok incelersem görüyorum hayaliBilmiyorum çok çok az böyle zorla görülüyor yarın tekrar yapıp adet günü kan vereyim diyorum
Amin canım çok teşekkürlerhadi insallah hayırlısı güzeli olsun yeni yıl şans getirsin canım
Mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah güzel haberler alalımHakkınızda en güzeli olur inşallah benimde kaçıncı denemem beklemedeyim hala yüzümüz güler inşallah
Bugün başladım canım 3. Günümdükacıncı gün baslayacaksın ilaca canım
İlişkiden sonra hesaplarsam bugün 11. Gün negatif çıktı iğneden sonra 12. GünKızlar test yapan yok mu ??
Kan verdim 1.5 saate sonuç çıkar dediler bekliyorumHemen kan vermeye koş canım güzel haberleri bekliyoruz
İnşallah güzel haberi alırsınKan verdim 1.5 saate sonuç çıkar dediler bekliyorum
Mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah güzel haberler alalım
İnşallahİnşallah güzel haberi alırsın
şifa olsun insallah yumurta olup catlayıp bebek olsun.saol canımBugün başladım canım 3. Günümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?