Valla yaptım ama geçen gün gibi modum düşmedi elhamdülillah Allah büyük pozitif göreceğiz inşallahEyvahdayanamadın yine bende bi tane erken gebelik testi var kağıt olanlardan ama yapmıycam söz verdim kendime
Canım yorucu bir öğrenci grubun yoksa ben bir gün ara verdim bir gün sonra gittim. Herhangi bir olumsuz etkisi olmuyor evde durdugun zaman seni çok darliyor kaç saat dersin var günde? Ona göre planla benim yarim gün sadece Çarşamba tam gün. İnşallah amin Allah'ım hepimiz güzel sonuç alalımCanım merhabalar öncelikle transferin hayırlı olsun umarım bu negatif test kıpkırmızı bir çizgiyle unuturlur bir gün konulmalarda gördüm sanırım öğretmensin bende öğretmenim ocakta transferim var sen transferin kaçıncı gününden sonra okula gittin ben çok korkuyorum alabilirsem 10 gün rapor alacağım oda sınav haftasına denk geliyor galiba bilmiyorum ne olcak
Valla verme canım benim testte hiç silik bile yok 12. Günü bekleyeceğim biraz silik olsa hemen verirdim ama yokKan ne zaman vereceksiniz benimde 8 inci günüm bugün versem mi erken mi
Evet canım Çocuk gelişimciyim pazartesi çarşamba cuma dersBranş ögretmenisin sanırım izin almadığına göre ders boşluğun var dersin bütün hafta olsaydı kafanı dagitirdin aslında yine dayanamayıp yapmışsın kanda inşaallah şak diye çıkar
Negatif anladığım kadarıylaKızlar üzgünüm
Canım sonuç çıkmış şimdi gördüm. Sıkma güzel canını. Gerçekten zor bir süreç ama inşallah en hayırlı zamanda kucağımıza alalım bebişleri. Bakalım benim de cuma günü test 10. Gün olacak inşallah olumlu olur kanda pozitifi görebilirizKızlar çok sağolun. Bu pozitifliğiniz umut oldu bana.iyiki varsınız
Geçmiş olsun üzülme yola devam et rabbim büyük gerçekten sürec yıpratıcı ama yapicak birşey yok senin tazemiydi transferin embriyon vardır inşallahÜzülsekte ağlasakta kendimizi yıpratsakta hiçbirşey değişmiyor. Allah bizim için en güzel planı yaptı zaten bizim de beklemekten başka çaremiz yok. Biz kadınlar nelerle başa çıkıyoruz. Düşüyoruz ama her seferinde daha sağlam kalkıyoruz. O yüzden yılmadan usanmadan yola devam
Biraz daha sabır o zaman inşallah pozitif haberler alırız hepimizValla verme canım benim testte hiç silik bile yok 12. Günü bekleyeceğim biraz silik olsa hemen verirdim ama yok
Evet taze transferdi. 2 tane embriyom var umudum onlar artık. Regl beklicem şimdi. Sonra diğer reglde tekrardan başlayacağım.Geçmiş olsun üzülme yola devam et rabbim büyük gerçekten sürec yıpratıcı ama yapicak birşey yok senin tazemiydi transferin embriyon vardır inşallah
İnşallah canımBiraz daha sabır o zaman inşallah pozitif haberler alırız hepimiz
Canım benim okulum ikili öğretim hep yarım gün çalışıyorum aslında 7 de başlayıp 11.50 de bitiyor dersim ayrıca çarşambamda boş ama 8 lerle çalışıyorum kocamanlar zaten yanlışlıkla çarparlar falan korkuyorum o yüzden sanırım iki hafta rapor alacağım şu an bile psikolojim iyi deği o zaman nasıl olur bilmiyorumCanım yorucu bir öğrenci grubun yoksa ben bir gün ara verdim bir gün sonra gittim. Herhangi bir olumsuz etkisi olmuyor evde durdugun zaman seni çok darliyor kaç saat dersin var günde? Ona göre planla benim yarim gün sadece Çarşamba tam gün. İnşallah amin Allah'ım hepimiz güzel sonuç alalım
Başla kuzum bak dondurulmuş embriyonda var olucak Allah’ın izniyleEvet taze transferdi. 2 tane embriyom var umudum onlar artık. Regl beklicem şimdi. Sonra diğer reglde tekrardan başlayacağım.
İnşallahValla yaptım ama geçen gün gibi modum düşmedi elhamdülillah Allah büyük pozitif göreceğiz inşallah
Senin nasıl gidiyor canım? Transfer zamanın belli mi?Başla kuzum bak dondurulmuş embriyonda var olucak Allah’ın izniyle
Yok kuzum estrofeme kullanıyorum daha adetim yeni bitcek 10 gün sonraya randevum var kalınlaşmış mı diye bakıp tarih vercekSenin nasıl gidiyor canım? Transfer zamanın belli mi?
Canım benim okulum ikili öğretim hep yarım gün çalışıyorum aslında 7 de başlayıp 11.50 de bitiyor dersim ayrıca çarşambamda boş ama 8 lerle çalışıyorum kocamanlar zaten yanlışlıkla çarparlar falan korkuyorum o yüzden sanırım iki hafta rapor alacağım şu an bile psikolojim iyi deği o zaman nasıl olur bilmiyorum
Evet canım ben hissediyorum bebeğim benimle tuttu sımsıkı her gün birkaç dakika konuşuyorum onla hain testlerde çıkmasa daİnşallahişte buna çok sevindim modumuzu yüksek olsun
Doktorumda bir iki ay rahim dinlendirme yapalım sonra kendini hazır hissedince gelirsin dedi. Ben şimdi regl beklicem. Bir sonraki reglde gidicem. Daha fazla beklemek istemem muhtemelen.Yok kuzum estrofeme kullanıyorum daha adetim yeni bitcek 10 gün sonraya randevum var kalınlaşmış mı diye bakıp tarih vercek
Çok şükür embriyon var sevindim inşallah ikizler gelirEvet taze transferdi. 2 tane embriyom var umudum onlar artık. Regl beklicem şimdi. Sonra diğer reglde tekrardan başlayacağım.