ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Canım yorucu bir öğrenci grubun yoksa ben bir gün ara verdim bir gün sonra gittim. Herhangi bir olumsuz etkisi olmuyor evde durdugun zaman seni çok darliyor kaç saat dersin var günde? Ona göre planla benim yarim gün sadece Çarşamba tam gün. İnşallah amin Allah'ım hepimiz güzel sonuç alalım

Kızlar üzgünüm
Negatif anladığım kadarıyla birkaç gün üzülürsün kafanı dağıtmaya çalış. Ama umutsuzluğa kapılma yavrularımıza kavuşana kadar mücadele edeceğiz dua edeceğiz. Allah'tan umudumuzu kesmeyeceğiz. Bugün bir arkadaşım yıllar sonra çok zor gebe kalan birini anlatti onu dinlemek istemedim. Zihnimi çok zor gebelerle doldurmak istemedim rabbim geciktirmez inşallah

Kızlar çok sağolun. Bu pozitifliğiniz umut oldu bana. iyiki varsınız
Canım sonuç çıkmış şimdi gördüm. Sıkma güzel canını. Gerçekten zor bir süreç ama inşallah en hayırlı zamanda kucağımıza alalım bebişleri. Bakalım benim de cuma günü test 10. Gün olacak inşallah olumlu olur kanda pozitifi görebiliriz

Geçmiş olsun üzülme yola devam et rabbim büyük gerçekten sürec yıpratıcı ama yapicak birşey yok senin tazemiydi transferin embriyon vardır inşallah

Canım benim okulum ikili öğretim hep yarım gün çalışıyorum aslında 7 de başlayıp 11.50 de bitiyor dersim ayrıca çarşambamda boş ama 8 lerle çalışıyorum kocamanlar zaten yanlışlıkla çarparlar falan korkuyorum o yüzden sanırım iki hafta rapor alacağım şu an bile psikolojim iyi deği o zaman nasıl olur bilmiyorum

Ay yok o kadar da hassas değil ya çarpmayla falan bişey olsun. Ben bu açıdan hiç dikkat etmedim biraz akışına bırakmak lazım

Yok kuzum estrofeme kullanıyorum daha adetim yeni bitcek 10 gün sonraya randevum var kalınlaşmış mı diye bakıp tarih vercek
Doktorumda bir iki ay rahim dinlendirme yapalım sonra kendini hazır hissedince gelirsin dedi. Ben şimdi regl beklicem. Bir sonraki reglde gidicem. Daha fazla beklemek istemem muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…