Günaydın
Hayırlısı inşallah hamişsindir ve sağlıkla ilerleyip kucağına alırsın canımGünaydınverdim kanı bekliyorum. Hayırlısı inşallah
Dualarım seninle kuzum güzel haber vereceksinGünaydınverdim kanı bekliyorum. Hayırlısı inşallah
İnşallah canım 1-2 saate çıkar dediler bekliyorum.Dualarım seninle kuzum güzel haber vereceksin
Aminn inşallahHayırlısı inşallah hamişsindir ve sağlıkla ilerleyip kucağına alırsın canım
Aynı güzel haberleri bende heyecanla bekliyorum
Dualarımdasın canım heyecanla bekliyorumAynı güzel haberleri bende heyecanla bekliyorum
İnşallah bebişin seninledir dualarım seninleGünaydınverdim kanı bekliyorum. Hayırlısı inşallah
Senden çok umutluyum pozitif olacakAynı güzel haberleri bende heyecanla bekliyorum
İnşallah bebişin seninledir dualarım seninle
Kızlar çok sağolun. Bu pozitifliğiniz umut oldu bana.Senden çok umutluyum pozitif olacak
Bende 8. Güne girdim kızlar tabiki dayanamadım yine test yaptımEki Görüntüle 3522528
Okul yok muydu canım senin niye yaptın yine testBende 8. Güne girdim kızlar tabiki dayanamadım yine test yaptımEki Görüntüle 3522528
Hani yapmıcaktınBende 8. Güne girdim kızlar tabiki dayanamadım yine test yaptımEki Görüntüle 3522528
Derse gelmeden yaptım çıktım eşimin çantasından aldımOkul yok muydu canım senin niye yaptın yine test
Valla dayanamadım yaHani yapmıcaktınneden tutamadın kendini
Allahım ya biz sana dayan diyoruz sen yapıyon kanda pozitif görde şoka girBende 8. Güne girdim kızlar tabiki dayanamadım yine test yaptımEki Görüntüle 3522528
Umarım kanda bir süpriz yapar canımBende 8. Güne girdim kızlar tabiki dayanamadım yine test yaptımEki Görüntüle 3522528