Bence doktoru dinle ben dinlemedim bana bu ay transfer yapilcakti normalde doktor seni takip etmek istiyorum vitamin yazicam dedi bir ay kullan elimizde bir embriyon var riske atmayalım ben hayır bu ay yapalım hemen dedim şimdi kızıyorum kendime keşke onu dinleseydim tabi herşey nasıp kısmet ama dinlemek gerekir onlar nasıl uygun görürseDoktorumda bir iki ay rahim dinlendirme yapalım sonra kendini hazır hissedince gelirsin dedi. Ben şimdi regl beklicem. Bir sonraki reglde gidicem. Daha fazla beklemek istemem muhtemelen.
Benim oldu canım tam 7. Gündü hafif lekelendim sonra geçti. Çok azdı ve kahverengi siyah gibi bir rengi vardı.hiç aranızda 6-7. gün lekelenmesi olan oldu mu ?
Seninde tazemi canım 12 gün sonra istemiş dondurulmuşta 10 gün bence 14 olmalı tam emin olmak adına ama işte bizler sabredebilcekmiyiz oda varEvet canım benim 23 u bir kişi daha vardı bizlebenim 12. Günüm oluyor
benim dün ve bugün lekelenmem var kafama çok takıldı hemşirem sadece uzan dinlen dedi ama bilmiyorum önceki negatifimde böyle olmuştu acaba tutunmama belirtisi miBenim oldu canım tam 7. Gündü hafif lekelendim sonra geçti. Çok azdı ve kahverengi siyah gibi bir rengi vardı.
Olsun üzülme desekte üzüleceksin ama derhal toparlanıp yeni aya hazirlaniyorsun elinde daha embriyolarin var belki onlar bekliyordur seniKızlar üzgünüm
Evet canım benim 23 u bir kişi daha vardı bizlebenim 12. Günüm oluyor
Benim olmuştu 6.7. Gündehiç aranızda 6-7. gün lekelenmesi olan oldu mu ?
6. Veya 7.gunde lekelenme tutma belirtisi olabilir canım içini ferah tut olumlu düşün hiç belirti olmadan da tuttuğu olabiliyorbenim dün ve bugün lekelenmem var kafama çok takıldı hemşirem sadece uzan dinlen dedi ama bilmiyorum önceki negatifimde böyle olmuştu acaba tutunmama belirtisi mi
Canım bana tutunma belirtisi gibi geldi bebeğin inşallah seninledir.benim dün ve bugün lekelenmem var kafama çok takıldı hemşirem sadece uzan dinlen dedi ama bilmiyorum önceki negatifimde böyle olmuştu acaba tutunmama belirtisi mi
inşallah öyledir6. Veya 7.gunde lekelenme tutma belirtisi olabilir canım içini ferah tut olumlu düşün hiç belirti olmadan da tuttuğu olabiliyor
Tutunma belirtisi de olabilir kafanızı buna takmayın. Kırmızı kan olmadığı sürece sıkıntı yok ama dinlenmek gerekiyor. Çok hareketliyseniz biraz hareketi kısıtlayıp uzanın. Benim de öyle geçmiştibenim dün ve bugün lekelenmem var kafama çok takıldı hemşirem sadece uzan dinlen dedi ama bilmiyorum önceki negatifimde böyle olmuştu acaba tutunmama belirtisi mi
Seninde tazemi canım 12 gün sonra istemiş dondurulmuşta 10 gün bence 14 olmalı tam emin olmak adına ama işte bizler sabredebilcekmiyiz oda var
bol bol uzanıyorum şimdilikTutunma belirtisi de olabilir kafanızı buna takmayın. Kırmızı kan olmadığı sürece sıkıntı yok ama dinlenmek gerekiyor. Çok hareketliyseniz biraz hareketi kısıtlayıp uzanın. Benim de öyle geçmişti
Ben sonucu bile alalı 5 gun oldu hala belirtim yokselam kizlar, pozitif gorenleri tebrik ediyorum, onlarin simdi ici kipir kipirdir :) :) . insallah Allahim bize de nasip eder.. negatif gorenler, uzulmeyin, Rabbimin bir bildigi vardir elbet. zamani degildi belki. tutunsa belki sonrasinda devam etmeyecekti. biliyorsunuz tutunamayan zaten sagliksiz diyorlar. insallah daha saglikli embriyolarimiz olur, bize tutunur. benim bugun 7.gunum. hic belirtim yok. kizlar sizde de boyle olan oldu mu ?
Negatif olan transferin taze transfer mi oldu canımBence doktoru dinle ben dinlemedim bana bu ay transfer yapilcakti normalde doktor seni takip etmek istiyorum vitamin yazicam dedi bir ay kullan elimizde bir embriyon var riske atmayalım ben hayır bu ay yapalım hemen dedim şimdi kızıyorum kendime keşke onu dinleseydim tabi herşey nasıp kısmet ama dinlemek gerekir onlar nasıl uygun görürse
Hayır donmus 5 ci gün 4bb embriyoyduNegatif olan transferin taze transfer mi oldu canım
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaHayır donmus 5 ci gün 4bb embriyoydu