ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Doktorumda bir iki ay rahim dinlendirme yapalım sonra kendini hazır hissedince gelirsin dedi. Ben şimdi regl beklicem. Bir sonraki reglde gidicem. Daha fazla beklemek istemem muhtemelen.
Bence doktoru dinle ben dinlemedim bana bu ay transfer yapilcakti normalde doktor seni takip etmek istiyorum vitamin yazicam dedi bir ay kullan elimizde bir embriyon var riske atmayalım ben hayır bu ay yapalım hemen dedim şimdi kızıyorum kendime keşke onu dinleseydim tabi herşey nasıp kısmet ama dinlemek gerekir onlar nasıl uygun görürse

Benim oldu canım tam 7. Gündü hafif lekelendim sonra geçti. Çok azdı ve kahverengi siyah gibi bir rengi vardı.
benim dün ve bugün lekelenmem var kafama çok takıldı hemşirem sadece uzan dinlen dedi ama bilmiyorum önceki negatifimde böyle olmuştu acaba tutunmama belirtisi mi

Merhaba kızlar aranıza bende yeni katıldım dün yani 17 Aralık da 3 günlük embriyo transferi yapıldı, amh düşüklüğü nedeniyle tek yumurtam oluştu ve transfer oldu dualarım sizinle ve benim için de dua edin nolur inşallah pozitifleri görürüz 30 Aralık da test günüm, günler geçmeyecek gibi geliyor umarım yeni yıl hediyesi olarak gelir bebeklerimiz

Merhaba birşey sorabilir miyim ? 9 aralıkta transfer oldum 15inde negatifi gördük nolur normal diye salı günü test tekrarlandı malesef negatif ve bugün adet oldum. Doktorum yarın kontrole çağırdı 2. Transfere hemen devam edebiliriz diyor. Doğal yöntemle ilerliyoruz sadece letu ve çatlama iğnesi kullandık diğer seferde yine öyle olacak sadece 2 embryom oluşmuştu yani bu son embryom sizce 1 ay beklesem mi çok kararsızım. Bu da tutmazsa son bir kez baştan başlayacağız 37 yaşındayım. Eşimde morfolojik bozukluğu hareketsizlik vs herşey var. Ve çok fazla şansımız yok. Fikrinizi sormak istedim

Canım bence yaptır nasipte varsa olur, olumlu düşün benim tek yumurtam oluştu ve transfer istedim olmazsa baştan başlayacağım bende zaten doktor yapabiliriz diyorsa vardır bildiği şansını dene

benim dün ve bugün lekelenmem var kafama çok takıldı hemşirem sadece uzan dinlen dedi ama bilmiyorum önceki negatifimde böyle olmuştu acaba tutunmama belirtisi mi
6. Veya 7.gunde lekelenme tutma belirtisi olabilir canım içini ferah tut olumlu düşün hiç belirti olmadan da tuttuğu olabiliyor

Tutunma belirtisi de olabilir kafanızı buna takmayın. Kırmızı kan olmadığı sürece sıkıntı yok ama dinlenmek gerekiyor. Çok hareketliyseniz biraz hareketi kısıtlayıp uzanın. Benim de öyle geçmişti

Ben sonucu bile alalı 5 gun oldu hala belirtim yok

Negatif olan transferin taze transfer mi oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…