ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

selam kizlar, pozitif gorenleri tebrik ediyorum, onlarin simdi ici kipir kipirdir :) :) . insallah Allahim bize de nasip eder.. negatif gorenler, uzulmeyin, Rabbimin bir bildigi vardir elbet. zamani degildi belki. tutunsa belki sonrasinda devam etmeyecekti. biliyorsunuz tutunamayan zaten sagliksiz diyorlar. insallah daha saglikli embriyolarimiz olur, bize tutunur. benim bugun 7.gunum. hic belirtim yok. kizlar sizde de boyle olan oldu mu ?

Ben kaç gündür rahattım ama bugün içim sıkılıyor. Transfer hariç 5. günüm akşamı iple çekiyorum test yapacağım. Hiç bir belirtim yok tutmamış gibi hissediyorum. İlk transferimde de 5. gün yapmıştım.

selamlar bu benim ikinci denemem. transferimin 6. günü lekelenmem geldi bugün 7. gün hafif lekelenmelerim hala devam ediyor erken test yaptım negatif böyle bir durum yaşayıp pozitife dönen var mı çok canım sıkkın test günüm pazartesi 5 gün var normalde regl günüm yarın bir ağrı gelip gidiyor

Merhaba transfer dahil 5.günüm 2.gün den düne kadar bi kasık ağrısı vardı hafif ara ara gelen bugün hiçbir şey yok

canım senin de ilk transferin ekimdeydi değil mi? bu transferinde farklı olarak hangi tedaviyi uyguladılar?

İçinize vesvese düşürmeyin lütfen transferden sonra hiçbir belirti olmadı mı bazılarında olmuyormuş zaten

Kızlar üzgünüm
Çok üzgünüm canım, biran kendimi hatırladım. İki hafta geçti üzerinden, ben o kadar umutluyum ki sende öyle olacaksın kuzum. Daha aşkla şevkle koşa koşa gideceğiz bebişlerimizi almaya. Daha sağlam basacak ayakların yere ve öyle çok inanıyorum ki hepimiz o annelik duygusunu yaşayacak ve birbirimizin bu mutluluğuna şahit olacağız.

Ne güzel yazmışsın evet bu duygu geçecek biliyorum. biz bu yola çıkarken zaten herşeye hazırdık. Bu yaşadığımız duygu da sürecimizin bir parçası. Vicdani açıdan çok rahatım yapabileceğim herşeyi en iyi şekilde yapmaya özen gösterdim. Anne olacağız buna bende çok inanıyorum. İsteyen hak eden tüm kadınların kucağını boş bırakmasın Allah

Canım neden kötü düşünüyorsun bak benim 8.gunum negati çıktı ama olumsuz düşünmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…