Branş ögretmenisin sanırım izin almadığına göre ders boşluğun var dersin bütün hafta olsaydı kafanı dagitirdin aslında yine dayanamayıp yapmışsın kanda inşaallah şak diye çıkarDerse gelmeden yaptım çıktım eşimin çantasından aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Branş ögretmenisin sanırım izin almadığına göre ders boşluğun var dersin bütün hafta olsaydı kafanı dagitirdin aslında yine dayanamayıp yapmışsın kanda inşaallah şak diye çıkarDerse gelmeden yaptım çıktım eşimin çantasından aldım
Canım hayırlı haberler Verde sevinelim bugün inşallah pozitif sonuç alırsınHani yapmıcaktın neden tutamadın kendini
Hayırlısı canım inşallah 2. tedavilerimizde güzel haberleri veririz 2025 hepimize iyi gelecek ben inanıyorumKızlar üzgünüm
Çok üzgünüm canım diyecek moral verecek bir şey olsa keşkeKızlar üzgünüm
Çok üzüldüm canım hayırlısı buymuş inşallah yeni yılda hepimiz gebe kalacak kucağımız dolacakKızlar üzgünüm
Canım benimKızlar üzgünüm
Kuzum çok üzgünüm duygularını o kadar derinden hissediyorum ki üzülme demicem sonuna kadar ağla rahatla sonra kalk ayağaKızlar üzgünüm
Canım merhabalar öncelikle transferin hayırlı olsun umarım bu negatif test kıpkırmızı bir çizgiyle unuturlur bir gün konulmalarda gördüm sanırım öğretmensin bende öğretmenim ocakta transferim var sen transferin kaçıncı gününden sonra okula gittin ben çok korkuyorum alabilirsem 10 gün rapor alacağım oda sınav haftasına denk geliyor galiba bilmiyorum ne olcakBende 8. Güne girdim kızlar tabiki dayanamadım yine test yaptım Eki Görüntüle 3522528
Eyvah dayanamadın yine bende bi tane erken gebelik testi var kağıt olanlardan ama yapmıycam söz verdim kendimeDerse gelmeden yaptım çıktım eşimin çantasından aldım
Merhaba Ben de öğretmenim iki haftadır rapor alıyorum transferden sonra dinlenmek şart bence sınavları hazırlayın dolaba koyun arkadaşlar yapar diye düşünüyorumCanım merhabalar öncelikle transferin hayırlı olsun umarım bu negatif test kıpkırmızı bir çizgiyle unuturlur bir gün konulmalarda gördüm sanırım öğretmensin bende öğretmenim ocakta transferim var sen transferin kaçıncı gününden sonra okula gittin ben çok korkuyorum alabilirsem 10 gün rapor alacağım oda sınav haftasına denk geliyor galiba bilmiyorum ne olcak
Merhaba Ben de öğretmenim iki haftadır rapor alıyorum transferden sonra dinlenmek şart bence sınavları hazırlayın dolaba koyun arkadaşlar yapar diye düşünüyorum
Merhaba Ben de öğretmenim iki haftadır rapor alıyorum transferden sonra dinlenmek şart bence sınavları hazırlayın dolaba koyun arkadaşlar yapar diye düşünüyorum
Bende öyle yapacağım galiba kuzum isterse sınav vs hepsi kalsın umrumda değil bir rapor alıncada okuldaki herkes merak ediyor niye aldı diye ama pek önemsemiyorum bakalım yeterki evladım sağlıklıca tutunsunfa gerekirse hiç gitmemMerhaba Ben de öğretmenim iki haftadır rapor alıyorum transferden sonra dinlenmek şart bence sınavları hazırlayın dolaba koyun arkadaşlar yapar diye düşünüyorum
Ayy onu hiç sorma soran sorana hastayım dedim boşver söyleme de hastaydım rahatsızdım bitti gitti napalım inşallah kavuşuruz sağlıkla evlatlarımızaBende öyle yapacağım galiba kuzum isterse sınav vs hepsi kalsın umrumda değil bir rapor alıncada okuldaki herkes merak ediyor niye aldı diye ama pek önemsemiyorum bakalım yeterki evladım sağlıklıca tutunsunfa gerekirse hiç gitmem
Kan ne zaman vereceksiniz benimde 8 inci günüm bugün versem mi erken miBende 8. Güne girdim kızlar tabiki dayanamadım yine test yaptım Eki Görüntüle 3522528
İnşallah canımUmarım kanda bir süpriz yapar canım
Valla negatif gördüm ama Allah'a bin şükür modum düşmedi bugün umutluyumAllahım ya biz sana dayan diyoruz sen yapıyon kanda pozitif görde şoka gir
Sonucun çıktı mı çiçeği beni üzen tek nokta embriyom kalmadı tekrardan sıfırdan başlamam lazım negatif olursaÜzülsekte ağlasakta kendimizi yıpratsakta hiçbirşey değişmiyor. Allah bizim için en güzel planı yaptı zaten bizim de beklemekten başka çaremiz yok. Biz kadınlar nelerle başa çıkıyoruz. Düşüyoruz ama her seferinde daha sağlam kalkıyoruz. O yüzden yılmadan usanmadan yola devam