ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 🙏🏻❤️
Tabi canım hayırlısı olsun kismette yokmuş ama işte doktorumu dinleseydim diyorum aklıma gelmiyor değil tabi benim doktorum ilk taze transfer di negatif oldu hiç nedenini arastirmadi bende bilmiyordum yeni baslayinca insan bilgisiz burdan çok şey öğrendim

selam kizlar, pozitif gorenleri tebrik ediyorum, onlarin simdi ici kipir kipirdir :) :) . insallah Allahim bize de nasip eder.. negatif gorenler, uzulmeyin, Rabbimin bir bildigi vardir elbet. zamani degildi belki. tutunsa belki sonrasinda devam etmeyecekti. biliyorsunuz tutunamayan zaten sagliksiz diyorlar. insallah daha saglikli embriyolarimiz olur, bize tutunur. benim bugun 7.gunum. hic belirtim yok. kizlar sizde de boyle olan oldu mu ?
Merhaba benim hiç bir belirtim olmadı 2 aralıkta transfer olmuştum. 12 aralıkta pozitif gördüm hala daha bir belirtim yok. Ben de beklerken çok belirti arayıp buraları çok okudum o yüzden yazmak istedim ☺️

Üzülsekte üzülmesekte elden gelen tek şey tekrardan ayağa kalkıp devam etmek.
Olana kadar tüm inancımla devam edeceğim 🙏
Canım benim böyle olduğun için bile gurur duyuyorum seninle burda birbirimizi tanımadan hepimiz aynı şey için dua ediyoruz her birimiz için rabbim kolaylıkla nasip etsin ❤️ olumsuz şeyler konuşmak yok ama örnek olsun diye söylemek istiyorum gerçekten pozitif olup çok sevinip sağlıklı ilerlemeyince çok daha büyük yıkıntı oluyor inan. Önemli olan sağlıklı bir şekilde olması rabbim böylesini nasip etsin hepimize🤲 bak ben daha var diyip sevinmedim bile ilkinde çok üzülmüştüm çünkü şimdide bilemiyorum güzel ilerlicek mi o yüzden kendim içinde sizler içinde olacak olanı sağlıklı ve hayırlısıyla diliyorum bir daha ki sefere güzel haberler alıcaz inşallah yeter ki moralini yüksek tut

Her gün testi tekrarlamaya karar verdim en azından her türlü sonuca kendimi hazırladım direkt negatif görürsem çok yipranirim diye düşünüyorum
bende senin gibi düşünüyorum, pazartesi doktorun yanında öğrenmeyi planlıyordum ama yapamam. ilk transferimde olduğu gibi bugünden itibaren test yapacağım kendimi sonuca alıştırıp bundan sonraki süreci doktorla daha ayrıntılı konuşacağım. Ben bu seferde tutmamış gibi hissediyorum Allah yardımcımız olsun.

Üzülsekte ağlasakta kendimizi yıpratsakta hiçbirşey değişmiyor. Allah bizim için en güzel planı yaptı zaten bizim de beklemekten başka çaremiz yok. Biz kadınlar nelerle başa çıkıyoruz. Düşüyoruz ama her seferinde daha sağlam kalkıyoruz. O yüzden yılmadan usanmadan yola devam 🙏
Hayırlısı olsunn, içinizden üzülmek ağlamak geliyorsa , üzülün ağlayın, ben ilk transferimin negatif olduğunu duyınca şoktan ağlayamamıştım. Sonra içinime attım durdum, patlaması fena oldu yapmayın. En güzellerine, en kolaylıkla kavuşalım inşallah

Bende bugün transfer gününü saymazsak 8. Günüm 10. Gün kan vereceğim evde yapmak istemedim sonuçtan korktuğum için ekstra var mıydı erken mi yaptım test mi bozuk vs diye umutlanmaktansa bir kere üzülürüm ya da bir kere sevineceğim bilmiyorum ben böyle karar verdim zaman geçmiyor doğru beklemek çok zor.

Kızlar nasıl içinizden geliyorsa öyle yapın yapsakta stres yapmasakta çıksa da stres çıkmasa da bari gönlünüzden nasıl geçiyor öyle yapın zaten zor bı süreç Allah yardımcımız olsun

Her gün testi tekrarlamaya karar verdim en azından her türlü sonuca kendimi hazırladım direkt negatif görürsem çok yipranirim diye düşünüyorum
Bende ikisinde test yapmadm ama üçüncü de direk bir sürü test alip yapip negatifse negatif bilirm pozitif olacagina inandm arayip negatip deyince neye uğradığımi bilemedm

X