- 16 Ağustos 2024
- 653
- 676
- 33
Hani yapmicaktınBende 8. Güne girdim kızlar tabiki dayanamadım yine test yaptım Eki Görüntüle 3522528
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani yapmicaktınBende 8. Güne girdim kızlar tabiki dayanamadım yine test yaptım Eki Görüntüle 3522528
Üzülsekte üzülmesekte elden gelen tek şey tekrardan ayağa kalkıp devam etmek.uniq12 ah be bugün ancak bakabildim buraya. Üzme güzel canını ne olur. İnşallah bir sonraki transfer pozitif olacak
Ay dayanamadım akrepcim ya dedim belki silik falan çıkar da mutlu olurumHani yapmicaktın
En azindan kanda negatif olursa kendimi hazielamis olurum yıkımı büyük olmazHani yapmicaktın
hah tam olarak böyleEvet canım ben hissediyorum bebeğim benimle tuttu sımsıkı her gün birkaç dakika konuşuyorum onla hain testlerde çıkmasa da
Merhaba transfer dahil 5.günüm 2.gün den düne kadar bi kasık ağrısı vardı hafif ara ara gelen bugün hiçbir şey yokselam kizlar, pozitif gorenleri tebrik ediyorum, onlarin simdi ici kipir kipirdir :) :) . insallah Allahim bize de nasip eder.. negatif gorenler, uzulmeyin, Rabbimin bir bildigi vardir elbet. zamani degildi belki. tutunsa belki sonrasinda devam etmeyecekti. biliyorsunuz tutunamayan zaten sagliksiz diyorlar. insallah daha saglikli embriyolarimiz olur, bize tutunur. benim bugun 7.gunum. hic belirtim yok. kizlar sizde de boyle olan oldu mu ?
canım senin de ilk transferin ekimdeydi değil mi? bu transferinde farklı olarak hangi tedaviyi uyguladılar?selamlar bu benim ikinci denemem. transferimin 6. günü lekelenmem geldi bugün 7. gün hafif lekelenmelerim hala devam ediyor erken test yaptım negatif böyle bir durum yaşayıp pozitife dönen var mı çok canım sıkkın test günüm pazartesi 5 gün var normalde regl günüm yarın bir ağrı gelip gidiyor
İçinize vesvese düşürmeyin lütfen transferden sonra hiçbir belirti olmadı mı bazılarında olmuyormuş zatenBen kaç gündür rahattım ama bugün içim sıkılıyor. Transfer hariç 5. günüm akşamı iple çekiyorum test yapacağım. Hiç bir belirtim yok tutmamış gibi hissediyorum. İlk transferimde de 5. gün yapmıştım.
Çok üzgünüm canım, biran kendimi hatırladım. İki hafta geçti üzerinden, ben o kadar umutluyum ki sende öyle olacaksın kuzum. Daha aşkla şevkle koşa koşa gideceğiz bebişlerimizi almaya. Daha sağlam basacak ayakların yere ve öyle çok inanıyorum ki hepimiz o annelik duygusunu yaşayacak ve birbirimizin bu mutluluğuna şahit olacağız.Kızlar üzgünüm
hayır hiç belirtim olmadı. Benim regl dönemimde de gögüs şişkinliği haricinde belirtilerim olmuyor.İçinize vesvese düşürmeyin lütfen transferden sonra hiçbir belirti olmadı mı bazılarında olmuyormuş zaten
evet doğru hatırlıyorsunuz bunda ben en baştan yeniden başladım ilaç farklılıkları vardı onun dışında herşey aynıydıcanım senin de ilk transferin ekimdeydi değil mi? bu transferinde farklı olarak hangi tedaviyi uyguladılar?
Doktorlar bile tek genel geçer kabul ettikleri belirti adet gecikmesi ve bizim de bu süreçte kan tahlil günümüzü beklemek lütfen rahat olunhayır hiç belirtim olmadı. Benim regl dönemimde de gögüs şişkinliği haricinde belirtilerim olmuyor.
Espressoc seninle benim test günüm aynıydı değil mi 23ü pazartesi bnm doktor erken istedi tabi deAy dayanamadım akrepcim ya dedim belki silik falan çıkar da mutlu olurum
Ne güzel yazmışsın evet bu duygu geçecek biliyorum. biz bu yola çıkarken zaten herşeye hazırdık. Bu yaşadığımız duygu da sürecimizin bir parçası. Vicdani açıdan çok rahatım yapabileceğim herşeyi en iyi şekilde yapmaya özen gösterdim. Anne olacağız buna bende çok inanıyorum. İsteyen hak eden tüm kadınların kucağını boş bırakmasın AllahÇok üzgünüm canım, biran kendimi hatırladım. İki hafta geçti üzerinden, ben o kadar umutluyum ki sende öyle olacaksın kuzum. Daha aşkla şevkle koşa koşa gideceğiz bebişlerimizi almaya. Daha sağlam basacak ayakların yere ve öyle çok inanıyorum ki hepimiz o annelik duygusunu yaşayacak ve birbirimizin bu mutluluğuna şahit olacağız.
Evet canım benim 23 u bir kişi daha vardı bizle benim 12. Günüm oluyorEspressoc seninle benim test günüm aynıydı değil mi 23ü pazartesi bnm doktor erken istedi tabi de
Ben kaç gündür rahattım ama bugün içim sıkılıyor. Transfer hariç 5. günüm akşamı iple çekiyorum test yapacağım. Hiç bir belirtim yok tutmamış gibi hissediyorum. İlk transferimde de 5. gün yapmıştım.