Tabi canım hayırlısı olsun kismette yokmuş ama işte doktorumu dinleseydim diyorum aklıma gelmiyor değil tabi benim doktorum ilk taze transfer di negatif oldu hiç nedenini arastirmadi bende bilmiyordum yeni baslayinca insan bilgisiz burdan çok şey öğrendimHayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Merhaba benim hiç bir belirtim olmadı 2 aralıkta transfer olmuştum. 12 aralıkta pozitif gördüm hala daha bir belirtim yok. Ben de beklerken çok belirti arayıp buraları çok okudum o yüzden yazmak istedimselam kizlar, pozitif gorenleri tebrik ediyorum, onlarin simdi ici kipir kipirdir :) :) . insallah Allahim bize de nasip eder.. negatif gorenler, uzulmeyin, Rabbimin bir bildigi vardir elbet. zamani degildi belki. tutunsa belki sonrasinda devam etmeyecekti. biliyorsunuz tutunamayan zaten sagliksiz diyorlar. insallah daha saglikli embriyolarimiz olur, bize tutunur. benim bugun 7.gunum. hic belirtim yok. kizlar sizde de boyle olan oldu mu ?
Canım benim böyle olduğun için bile gurur duyuyorum seninle burda birbirimizi tanımadan hepimiz aynı şey için dua ediyoruz her birimiz için rabbim kolaylıkla nasip etsinÜzülsekte üzülmesekte elden gelen tek şey tekrardan ayağa kalkıp devam etmek.
Olana kadar tüm inancımla devam edeceğim
evde hiç test yapmadın mı?Merhaba benim hiç bir belirtim olmadı 2 aralıkta transfer olmuştum. 12 aralıkta pozitif gördüm hala daha bir belirtim yok. Ben de beklerken çok belirti arayıp buraları çok okudum o yüzden yazmak istedim
8.gün evde pozitifti 10. Gün kan verdim.evde hiç test yapmadın mı?
Benim transfer gününü saymazsak 9.günüm oluyorEvet canım benim 23 u bir kişi daha vardı bizlebenim 12. Günüm oluyor
Çok erken istemiş sankiBenim transfer gününü saymazsak 9.günüm oluyor
Yaa bana da öyle geldiÇok erken istemiş sanki
Benim 12. Günüm oluyor 5. Gün embriyosu ama yorumları okuyunca moralim bozuluyor insanların 7. Gününe çıkmış geneldeYaa bana da öyle geldipozitif olursa 25inde tekrar kan testi yaptır dedi
Benim de tüm mantığımı buydu bu şekilde ilerlemişti negatiflerimdeHer gün testi tekrarlamaya karar verdim en azından her türlü sonuca kendimi hazırladım direkt negatif görürsem çok yipranirim diye düşünüyorum
bende senin gibi düşünüyorum, pazartesi doktorun yanında öğrenmeyi planlıyordum ama yapamam. ilk transferimde olduğu gibi bugünden itibaren test yapacağım kendimi sonuca alıştırıp bundan sonraki süreci doktorla daha ayrıntılı konuşacağım. Ben bu seferde tutmamış gibi hissediyorum Allah yardımcımız olsun.Her gün testi tekrarlamaya karar verdim en azından her türlü sonuca kendimi hazırladım direkt negatif görürsem çok yipranirim diye düşünüyorum
Hayırlısı olsunn, içinizden üzülmek ağlamak geliyorsa , üzülün ağlayın, ben ilk transferimin negatif olduğunu duyınca şoktan ağlayamamıştım. Sonra içinime attım durdum, patlaması fena oldu yapmayın. En güzellerine, en kolaylıkla kavuşalım inşallahÜzülsekte ağlasakta kendimizi yıpratsakta hiçbirşey değişmiyor. Allah bizim için en güzel planı yaptı zaten bizim de beklemekten başka çaremiz yok. Biz kadınlar nelerle başa çıkıyoruz. Düşüyoruz ama her seferinde daha sağlam kalkıyoruz. O yüzden yılmadan usanmadan yola devam
Senin negatif mi olduBenim de tüm mantığımı buydu bu şekilde ilerlemişti negatiflerimde
Bende ikisinde test yapmadm ama üçüncü de direk bir sürü test alip yapip negatifse negatif bilirm pozitif olacagina inandm arayip negatip deyince neye uğradığımi bilemedmHer gün testi tekrarlamaya karar verdim en azından her türlü sonuca kendimi hazırladım direkt negatif görürsem çok yipranirim diye düşünüyorum
Önce kese sonra kalp atışı çağırıyorlarKızlar kese mi önce görülüyor kalp atışı mi duyuluyor