ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Arkadaşımın eşi ameliyat olmuştu aynı dediğiniz gibiydi eşi ve bir kızı oldu neden olmasın

Teşekkür ederim canım benim inanıyorum güzel olacak ve sizde bana en kısa zamanda güzel haberleri vereceksiniz

Benimde böyle oldu bende aynı sizin gibi düşündüm şimdiden böyleyse opuya kadar nasıl yürüyeceğim diyordum allahım yardımcımız olsun ama sorun yok böyle olması doğal

Teşekkür ederim canım benim inanıyorum güzel olacak ve sizde bana en kısa zamanda güzel haberleri vereceksiniz
Kuzum üzüldüm sabahtan bende girip bakıyordum her pozitif habere kendim kadar sevinip her negatifte de kendim kadar üzüldüm keşke herkesin ilk denemesinde ikinci denemesinde olsa ama herkesin imtihanı farklı kimi hiç yorulmadan normal yolla okurken kimileri defalarca denemeden sonra kavuşuyor ama inan pes etmeden devam edilirse oluyor birgün dualarım hepinizle defalarca kez negatif alıp 7.denemede ikizlerine kavuşmuş biri olarak asla pes etmeyin diyorum bir gün gelecek kırıldığın yerden çiçek açacaksın buna inan lütfen kalbim dualarım hepinizle

Az az geliyor normalde 1. Günüm böyle olur yarın çoğalır kuzum. Senden iyi haberleri alıcaz kuzum ben inanıyorum
İnşallah canım burda hepimiz iyi haberleri vereceğiz birbirimize. Yol uzun ve her zaman destek için buradayız bakalım pazartesi doktorun ne söyleyecek. Donmuş transfer daha iyi diyorlar ama tabiki önce Rabbim ol desin

Benimde tek embriyom kaldı canım allahım istesin güzel günler görelim. hepimiz sadece duacıyız sen transfer oldun mu regldan sonra mı olacaksın benim transfer regldan sonraya kalmıştı bu gün reglimin 3. Günü çok fena halde kanamam var ped yetiştiremiyorum bu gün de bayağı et parçaları gelmeye başladı korktum ama opudan dolayıdır diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…