- 16 Ekim 2024
- 100
- 36
- 35
Öncelikle çok geçmiş olsunAh inşallah kuzum inşallah kafam allak bullak herşey yolunda gitti böyle olunca baya hayal kırıklığı yaşadım
Arkadaşımın eşi ameliyat olmuştu aynı dediğiniz gibiydi eşi ve bir kızı oldu neden olmasınKızlar ben bişey sormak istiyorum mayıs ayında tedaviye başladık eşim ameliyat oldu azospermiydi ameliyatta sperm bulunmamış genç sperm hücresi bulunmuş saten kuyruk önemli değil baş olsa yeter yumurtayla birleştirmeye dediler 6 adet embriyo vardı 2 adet kaldı onu da genetiğe yolladılar genetikten sağlıklı dediler ocakta transfer olucam sizce olur mu
Ay inşallah yarabbimArkadaşımın eşi ameliyat olmuştu aynı dediğiniz gibiydi eşi ve bir kızı oldu neden olmasın
Genetik test yapılmadı pazartesi randevum var bakalım ne diyeceklerGenetık testi yapılmışmıydı sebebine bakılmadan direk ikinci transfer mi olacak
Sabah son ilacımı yaptım düşün akşama adetim geldiİlaç bırakmadan mi regl geldi
Teşekkür ederim canım benim inanıyorum güzel olacak ve sizde bana en kısa zamanda güzel haberleri vereceksinizKızlar bu sürecin bir parçası negatif te olabilir pozitif de gönlümüz istiyor hepimiz pozitif alalım ama ne yazık ki elimşzde değil. Moralimizi yüksek tutup kaldığımız yerden tedaviye devam etmeliyiz. Psikolojiyi yönetmek tedavinin yarısı. Ben tek embriyoya kaldım başka transfer şansım yok ama umudumu kaybetmiyorumtatluboncuk çiçeğim sende en kısa sürede transferiniz olup güzel sonucu alacaksın kalpten inanıyorum
Kullanıyordum prolutex iğne yapıyordum sabahları bugün son iğnemi vurdum akşama geldi kuzum üzüntüden de olabilirNe çabuk geldi sen ilaç kullanıyor muydun
Pazartesi çağırdı bi bakacak kuzumCanım kanamam geldi dedin hemen mi başlayacak 2.tedavin yoksa önümüzde ki ay mı nasıl oluyor
İnşallahhh çok teşekkür ederimÖncelikle çok geçmiş olsunpes etmeyin lütfen inşallah bir dahakine olacak
Benim ilki tutmuşrı ama genetik sıkıntıdan dolayı kalbi durdu ama ikinci transfer hazırlığındayım sadece gebelikte boyu coraspin kullanıcam doğal olacak2. Transferi olurken doktorunuz farklı bir yöntem uyguladı mı kızlar rahme tutunmasıyla alakalı
Canım benim, kalbim seninleİnşallah canım bugün doyasıya ağlayıp yarın güçlü olmam lazım adetimle birlikte transfer hazırlığına başlıcaz
Hepimiz mutlu haberi alalım dualarım sizinleCanım benim, kalbim seninle
Üzülme desemde biliyorum elde değil ama regl çok çabuk gelmiş ben 5 gün bekledimKullanıyordum prolutex iğne yapıyordum sabahları bugün son iğnemi vurdum akşama geldi kuzum üzüntüden de olabilir
Evet bende şaşırdım doktorumda 3 4 gün sonra gelir demişti hemen geldiÜzülme desemde biliyorum elde değil ama regl çok çabuk gelmiş ben 5 gün bekledim
Belki de hemen olması iyi olmuş. En azından beklemeyeceksin. Yoğunluğu nasıl peki?Evet bende şaşırdım doktorumda 3 4 gün sonra gelir demişti hemen geldi
Benimde böyle oldu bende aynı sizin gibi düşündüm şimdiden böyleyse opuya kadar nasıl yürüyeceğim diyordum allahım yardımcımız olsun ama sorun yok böyle olması doğalKızlar 300 lük 4. kez gonalf vuruldum ama yumurtalıklarımda çok sancı oluyor afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken yumurtaliktan sancı oluyor zor yapıyorum bu normal mi daha ignelerim var şimdiden böyleyse opuda ne olur halim korkuyorum
Kuzum üzüldüm sabahtan bende girip bakıyordum her pozitif habere kendim kadar sevinip her negatifte de kendim kadar üzüldüm keşke herkesin ilk denemesinde ikinci denemesinde olsa ama herkesin imtihanı farklı kimi hiç yorulmadan normal yolla okurken kimileri defalarca denemeden sonra kavuşuyor ama inan pes etmeden devam edilirse oluyor birgünTeşekkür ederim canım benim inanıyorum güzel olacak ve sizde bana en kısa zamanda güzel haberleri vereceksiniz
Az az geliyor normalde 1. Günüm böyle olur yarın çoğalır kuzum. Senden iyi haberleri alıcaz kuzum ben inanıyorumBelki de hemen olması iyi olmuş. En azından beklemeyeceksin. Yoğunluğu nasıl peki?
İnşallah canım burda hepimiz iyi haberleri vereceğiz birbirimize. Yol uzun ve her zaman destek için buradayızAz az geliyor normalde 1. Günüm böyle olur yarın çoğalır kuzum. Senden iyi haberleri alıcaz kuzum ben inanıyorum
Benimde tek embriyom kaldı canım allahım istesin güzel günler görelim. hepimiz sadece duacıyız sen transfer oldun mu regldan sonra mı olacaksın benim transfer regldan sonraya kalmıştı bu gün reglimin 3. Günü çok fena halde kanamam var ped yetiştiremiyorum bu gün de bayağı et parçaları gelmeye başladı korktum ama opudan dolayıdır diye düşündümKızlar bu sürecin bir parçası negatif te olabilir pozitif de gönlümüz istiyor hepimiz pozitif alalım ama ne yazık ki elimşzde değil. Moralimizi yüksek tutup kaldığımız yerden tedaviye devam etmeliyiz. Psikolojiyi yönetmek tedavinin yarısı. Ben tek embriyoya kaldım başka transfer şansım yok ama umudumu kaybetmiyorumtatluboncuk çiçeğim sende en kısa sürede transferiniz olup güzel sonucu alacaksın kalpten inanıyorum