Herşeyin çok güzel olacağına inanın Allahım güzel haberleri paylaşmayı nasip etsinKızlar ben bişey sormak istiyorum mayıs ayında tedaviye başladık eşim ameliyat oldu azospermiydi ameliyatta sperm bulunmamış genç sperm hücresi bulunmuş saten kuyruk önemli değil baş olsa yeter yumurtayla birleştirmeye dediler 6 adet embriyo vardı 2 adet kaldı onu da genetiğe yolladılar genetikten sağlıklı dediler ocakta transfer olucam sizce olur mu
Hangi ilaçları kullanıyordun canım ?Sabah son ilacımı yaptım düşün akşama adetim geldi
Çok teşekkür ederim inşallah herkese bu mutluluğu rabbim bize ve herkese tadırırHerşeyin çok güzel olacağına inanın Allahım güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin
Ah canım benim yazdıkların o kadar iyi geldi ki inşallah en kısa zamanda bebişime kavuşurum kırıldığın yerden çiçek açacaksın sözü bana çok güzel moral verdiKuzum üzüldüm sabahtan bende girip bakıyordum her pozitif habere kendim kadar sevinip her negatifte de kendim kadar üzüldüm keşke herkesin ilk denemesinde ikinci denemesinde olsa ama herkesin imtihanı farklı kimi hiç yorulmadan normal yolla okurken kimileri defalarca denemeden sonra kavuşuyor ama inan pes etmeden devam edilirse oluyor birgündualarım hepinizle defalarca kez negatif alıp 7.denemede ikizlerine kavuşmuş biri olarak asla pes etmeyin diyorum bir gün gelecek kırıldığın yerden çiçek açacaksın buna inan lütfen kalbim dualarım hepinizle
Prolutex iğne kullanıyordum göbekten kuzumHangi ilaçları kullanıyordun canım ?
İnşallah kuzum allahım bu sefer nasip etsinİnşallah canım burda hepimiz iyi haberleri vereceğiz birbirimize. Yol uzun ve her zaman destek için buradayızbakalım pazartesi doktorun ne söyleyecek. Donmuş transfer daha iyi diyorlar ama tabiki önce Rabbim ol desin
Senin taze transfermiydi benim çok sancılı oldu ilaçların etkisi ile ama yoğun değildi hemen gelmesi bir yandan iyi transfere çabucak hazirlancan daha ilaçların etkisi varken benide doktorum ikinci adette muayene ye çağırdı da benim yumurtam yok miyomlar için konuscak sanırımAz az geliyor normalde 1. Günüm böyle olur yarın çoğalır kuzum. Senden iyi haberleri alıcaz kuzum ben inanıyorum
Canım estrofem progestan felan kullanmıyor muydun ?Prolutex iğne kullanıyordum göbekten kuzum
Hadi bakalım umudu kaybetmek yok bende olmazsa hemen peşine devam edicem ama süreç nasıl bilmiyorum diğeri kürtaj olduğum için mecburi 3 ay beklemiştimPazartesi çağırdı bi bakacak kuzum
Evet kuzum taze transfer oldum . Şuan için sancım yok leke leke geliyor tam sökülmedi yarına sökülürSenin taze transfermiydi benim çok sancılı oldu ilaçların etkisi ile ama yoğun değildi hemen gelmesi bir yandan iyi transfere çabucak hazirlancan daha ilaçların etkisi varken benide doktorum ikinci adette muayene ye çağırdı da benim yumurtam yok miyomlar için konuscak sanırım
Hayır kuzum progestan estrofem vermediCanım estrofem progestan felan kullanmıyor muydun ?
Doktor kendini nasıl iyi hissedersen o zaman yaparız diğer transferi dedi. Bende teknik olarak beklemem gerekiyor mu dedim hayır muayene de rahmin kan değerlerin uygunsa bu ayda başlayabiliriz dedi tamam dedim başlayalım çünkü ara vermek istemiyorum kendimi biliyorum kuzum yıpratıcı oluyorumHadi bakalım umudu kaybetmek yok bende olmazsa hemen peşine devam edicem ama süreç nasıl bilmiyorum diğeri kürtaj olduğum için mecburi 3 ay beklemiştim
Doktorunuz kim hangi hastanede tedavi oluyorsunuzHayır kuzum progestan estrofem vermedi
Ankara da mehtap Polat’ta tedavi görüyorumDoktorunuz kim hangi hastanede tedavi oluyorsunuz
Canım bunlar rahmi kalinlastiriyor adet olmayı engelliyordu. Demek kullanmayonca vaktinde geldiHayır kuzum progestan estrofem vermedi
Peki prolutex iğneyi hiç duydun mu kuzum o ne işe yarıyorCanım bunlar rahmi kalinlastiriyor adet olmayı engelliyordu. Demek kullanmayonca vaktinde geldi
Kuzum sen bilirsin de keşke diğer adeti beklesen rahmin biraz dinlenmiş toparlanmış olur tabi sen bilirsin en iyisini dojturun söyler ben Ağustos ayında negatif almıştım doktur bu adetle değil Eylül adetiyle başlayalım rahim toparlansin demişti ama benimki sıl başlandı yani donmuş transfer değildi belki öyle olunca değişiyordurDoktor kendini nasıl iyi hissedersen o zaman yaparız diğer transferi dedi. Bende teknik olarak beklemem gerekiyor mu dedim hayır muayene de rahmin kan değerlerin uygunsa bu ayda başlayabiliriz dedi tamam dedim başlayalım çünkü ara vermek istemiyorum kendimi biliyorum kuzum yıpratıcı oluyorumpazartesi gel bekliyorum dedi gidicem
Pazartesi bi görüşcem kuzum eğer bekleyelim derse beklerim pazartesi belli olurKuzum sen bilirsin de keşke diğer adeti beklesen rahmin biraz dinlenmiş toparlanmış olur tabi sen bilirsin en iyisini dojturun söyler ben Ağustos ayında negatif almıştım doktur bu adetle değil Eylül adetiyle başlayalım rahim toparlansin demişti ama benimki sıl başlandı yani donmuş transfer değildi belki öyle olunca değişiyordurhakkında en hayırlı zaman ne zamansa o zaman başlamak nasip olsun