ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Herşeyin çok güzel olacağına inanın Allahım güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin

Ah canım benim yazdıkların o kadar iyi geldi ki inşallah en kısa zamanda bebişime kavuşurum kırıldığın yerden çiçek açacaksın sözü bana çok güzel moral verdi

İnşallah canım burda hepimiz iyi haberleri vereceğiz birbirimize. Yol uzun ve her zaman destek için buradayız bakalım pazartesi doktorun ne söyleyecek. Donmuş transfer daha iyi diyorlar ama tabiki önce Rabbim ol desin
İnşallah kuzum allahım bu sefer nasip etsin teşekkür ederim hepinize biraz biraz kendime geldim 2. Transferim için ayağa kalkmam lazım

Az az geliyor normalde 1. Günüm böyle olur yarın çoğalır kuzum. Senden iyi haberleri alıcaz kuzum ben inanıyorum
Senin taze transfermiydi benim çok sancılı oldu ilaçların etkisi ile ama yoğun değildi hemen gelmesi bir yandan iyi transfere çabucak hazirlancan daha ilaçların etkisi varken benide doktorum ikinci adette muayene ye çağırdı da benim yumurtam yok miyomlar için konuscak sanırım

Evet kuzum taze transfer oldum . Şuan için sancım yok leke leke geliyor tam sökülmedi yarına sökülür

Hadi bakalım umudu kaybetmek yok bende olmazsa hemen peşine devam edicem ama süreç nasıl bilmiyorum diğeri kürtaj olduğum için mecburi 3 ay beklemiştim
Doktor kendini nasıl iyi hissedersen o zaman yaparız diğer transferi dedi. Bende teknik olarak beklemem gerekiyor mu dedim hayır muayene de rahmin kan değerlerin uygunsa bu ayda başlayabiliriz dedi tamam dedim başlayalım çünkü ara vermek istemiyorum kendimi biliyorum kuzum yıpratıcı oluyorum pazartesi gel bekliyorum dedi gidicem

Kuzum sen bilirsin de keşke diğer adeti beklesen rahmin biraz dinlenmiş toparlanmış olur tabi sen bilirsin en iyisini dojturun söyler ben Ağustos ayında negatif almıştım doktur bu adetle değil Eylül adetiyle başlayalım rahim toparlansin demişti ama benimki sıl başlandı yani donmuş transfer değildi belki öyle olunca değişiyordur hakkında en hayırlı zaman ne zamansa o zaman başlamak nasip olsun

Arkadaşlar bu benim temmuz ayında epikriz raporum bunun açıklamasını bana biri yapabilir mi 1 embriyo bana transfer mi edilmiş gösteriliyo ben anlamadım

Eklentiler

• IMG_8730.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 24
Pazartesi bi görüşcem kuzum eğer bekleyelim derse beklerim pazartesi belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…