- 16 Ağustos 2024
- 580
- 604
- 33
şimdi okudum evet transfer edildi yazıyorArkadaşlar bu benim temmuz ayında epikriz raporum bunun açıklamasını bana biri yapabilir mi 1 embriyo bana transfer mi edilmiş gösteriliyo ben anlamadım
Ben transfer olmadımki nasıl böyle bişey olabilirşimdi okudum evet transfer edildi yazıyor
Raporda öyle yazıyor amaBen transfer olmadımki nasıl böyle bişey olabilir
Evet bende yeni görüyorum ben öyle bişey yaşamadımkiRaporda öyle yazıyor ama
Ahmet erdem Mehmet erdem Tolga Ecemiş bunları hiç araştırdın mı Ankara’dalarAnkara da mehtap Polat’ta tedavi görüyorum
Arayın hastaneyi doktoru cevabı ordan alabılırsınız burdan kimsenın faydası olmazEvet bende yeni görüyorum ben öyle bişey yaşamadımki
Anlamadım ki yanlış yazılmış belli ki 6. Transfer mi yazıyor bir deBen transfer olmadımki nasıl böyle bişey olabilir
Merhabalar ben araştırdım şu an ki doktorum ile bu doktorlar arasında kaldım. İlk kendi doktoruma gittim içim ısınınca diğerlerine gitmedimAhmet erdem Mehmet erdem Tolga Ecemiş bunları hiç araştırdın mı Ankara’dalar
Raporunuzu doktorunuza sormalısınızArkadaşlar bu benim temmuz ayında epikriz raporum bunun açıklamasını bana biri yapabilir mi 1 embriyo bana transfer mi edilmiş gösteriliyo ben anlamadım
Yarın gidecem şikayet ettim şimdiRaporunuzu doktorunuza sormalısınız
Şikayet etmeniz pek bişey ifade etmiyor. Raporu yorumlamak bizim vazifemiz değil. Raporlari bazen anlayamıyoruz kendimiz(bilgimiz yok) bazense yanlışlık olabilir.Yarın gidecem şikayet ettim şimdi
Teşekkür ederim insan yasamayinca bilmiyor ne zor ne stresliymiş Allah hepimizin yardımcısı olsun dizinde transferiniz olumlu olur inşallahBenimde böyle oldu bende aynı sizin gibi düşündüm şimdiden böyleyse opuya kadar nasıl yürüyeceğim diyordum allahım yardımcımız olsun ama sorun yok böyle olması doğal
Baya tavsıye edenler oluyor da merak ettim ben sonuç alamazsam embrıyolarımı taşımayı düşünüyorum ankarayaMerhabalar ben araştırdım şu an ki doktorum ile bu doktorlar arasında kaldım. İlk kendi doktoruma gittim içim ısınınca diğerlerine gitmedim
Merhaba bizimde mikro tese ile canlı sperm bulundu dendi detayını çok bilmiyoruz 3 tane embriyo kaldı 5. Güne giden nasipse Aralık sonunda transfer olucamKızlar ben bişey sormak istiyorum mayıs ayında tedaviye başladık eşim ameliyat oldu azospermiydi ameliyatta sperm bulunmamış genç sperm hücresi bulunmuş saten kuyruk önemli değil baş olsa yeter yumurtayla birleştirmeye dediler 6 adet embriyo vardı 2 adet kaldı onu da genetiğe yolladılar genetikten sağlıklı dediler ocakta transfer olucam sizce olur mu
Evet isimlerini duydum canımAhmet erdem Mehmet erdem Tolga Ecemiş bunları hiç araştırdın mı Ankara’dalar
Sizin doktorunuz kimMerhabalar ben araştırdım şu an ki doktorum ile bu doktorlar arasında kaldım. İlk kendi doktoruma gittim içim ısınınca diğerlerine gitmedim
Konya’da adım attığın yerde 10 tüp bebek isteyen kadından 6 sı bunları öneriyor . Kalan 4 lük kısımda gözü yol çekmeyenEvet isimlerini duydum canım
Ahmet erdem Mehmet erdem novaartın sahipleri benim de bütün işlemlerim novaartta oldu embriyolarım da şuan oranın labaratuvarında doktorum orayla anlaşmalıAhmet erdem Mehmet erdem Tolga Ecemiş bunları hiç araştırdın mı Ankara’dalar
Gürgen klinikte Işın hoca doktorum. Ve çok memnunum . Benim surecimde gerçek bir ilerlemeyi onunla yaşadım. Bugün de opu oldumSizin doktorunuz kim