ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ahh bir bilsek benimde sebepsiz ilkinde yüksek değerle öğrendim ama sağlıklı ilerlemedi doktor en azından rahminde bununla ilgili bir problem yok tutuna biliyor bunu gördük dedi bu sefer çok umutluydum ama şimdi bütün umutlarım gitti sanki yükseleceğini hiç sanmıyorum
İnşallah yükselir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Evet canım zamanında oldum 🥹😢 inşallah güzel olur hep olumlu düşünmeye çalıştım ama nasip
Progestan kullanmıyor muydun sen? Ona şaşırdım açıkçası. Bende de bugün baya regl sancısı gibi gidip geliyor. Reglimede son 2 görünüyor.
Tedavi için ne yapılacak bundan sonra?

Progestan kullanmıyor muydun sen? Ona şaşırdım açıkçası. Bende de bugün baya regl sancısı gibi gidip geliyor. Reglimede son 2 görünüyor.
Tedavi için ne yapılacak bundan sonra?
Kullanıyordum kuzum bazen öyle olabiliyormuş belki de üzüntüden geldi 😢 Pazartesi gidicem kontrole artık rahmim durumuna bakıcak

Belki çok saçma olacak ama bir şey sormak istiyorum. Gonalf kullanirken banyo yapabiliyoruz değil mi 🥺 Alakasız ve saçma bulubalirsiniz kusura bakmayın.Hicbir şey bilmiyorum da.

Belki çok saçma olacak ama bir şey sormak istiyorum. Gonalf kullanirken banyo yapabiliyoruz değil mi 🥺 Alakasız ve saçma bulubalirsiniz kusura bakmayın.Hicbir şey bilmiyorum da.
Yapabilirsin canım tedavinin her aşamasında rahatlıkla duş alabilirsin.

Ah inşallah kuzum inşallah kafam allak bullak herşey yolunda gitti böyle olunca baya hayal kırıklığı yaşadım😢
O kadar haklısın ki, ne desek teselli edemeyiz. Duygularını içinde tutma, içine atma. Bugün her şeyi at içinden. Bugün değilse yarın güzel sonuç alacaksın. Hayal kırıklığı yaşarsın elbet ama umutsuzluğa kapılmak asla yok🙏🏻

İnşallah canım bugün doyasıya ağlayıp yarın güçlü olmam lazım adetimle birlikte transfer hazırlığına başlıcaz
Canım sağlık olsun üzülme en azından embriyo var😌 vardır bir hayır rabbim biliyor dua et bol bol en kısa sürede hayırlı haberler al

O kadar haklısın ki, ne desek teselli edemeyiz. Duygularını içinde tutma, içine atma. Bugün her şeyi at içinden. Bugün değilse yarın güzel sonuç alacaksın. Hayal kırıklığı yaşarsın elbet ama umutsuzluğa kapılmak asla yok🙏🏻
Evet doğru diyorsun ama şu süreçte hep olumlu düşüneyim stres yapmayayım diye o kadar kasmışım ki kendimi Doya doya ağlamak iyi geliyor inşallah 2. Transferimle güzel olur herşey

Kızlar bu sürecin bir parçası negatif te olabilir pozitif de gönlümüz istiyor hepimiz pozitif alalım ama ne yazık ki elimşzde değil. Moralimizi yüksek tutup kaldığımız yerden tedaviye devam etmeliyiz. Psikolojiyi yönetmek tedavinin yarısı. Ben tek embriyoya kaldım başka transfer şansım yok ama umudumu kaybetmiyorum 🤗 tatluboncuk tatluboncuk çiçeğim sende en kısa sürede transferiniz olup güzel sonucu alacaksın kalpten inanıyorum

Kızlar ben bişey sormak istiyorum mayıs ayında tedaviye başladık eşim ameliyat oldu azospermiydi ameliyatta sperm bulunmamış genç sperm hücresi bulunmuş saten kuyruk önemli değil baş olsa yeter yumurtayla birleştirmeye dediler 6 adet embriyo vardı 2 adet kaldı onu da genetiğe yolladılar genetikten sağlıklı dediler ocakta transfer olucam sizce olur mu

X