Bak ne güzel hazırda embriyon var ben 4 opuda sadece bir tane sağlıklı buldum tabiki de üzül ağla içini rahatlat ama bu olumluları düşünerekte kendini toparlaBen de çok üzgünim ama güçlü olmam lazım adetimle birlikte başlıcaz transfer hazırlığına
Canım ne kadar umutluydum çok istiyordum üzüldümKesinlikle psikolojik kuzum ben de artık buna inanıyorum
Canım üzüntüden yanlış emoji koymuşum farkında bile olmadım inan emojileri farfetmedim eşim okuldan geldi yemek falan istedi senden haber bekliyordum telefonu elime alıp okuyunca elim titredi inan yanlış anlama lütfenKesinlikle psikolojik kuzum ben de artık buna inanıyorum
Yok kuzum anladım zaten sorun yok inşallah 2. Transferimde güzel haberler veririmCanım üzüntüden yanlış emoji koymuşum farkında bile olmadım inan emojileri farfetmedim eşim okuldan geldi yemek falan istedi senden haber bekliyordum telefonu elime alıp okuyunca elim titredi inan yanlış anlama lütfen
İnşallah canım inşallahYok kuzum anladım zaten sorun yok inşallah 2. Transferimde güzel haberler veririm
Umudunu kaybetme bir dahaki sefere her şey çok güzel olucak inşallah rabbim bekletiyorsa mükafatı da güzel olucaktırKızlar negatif çok üzgünüm adetimle diğer transfere başlıcaz
Canım benim üzülmek yok demicem çünkü üzülmekte bu sürecin bir parçası. Allah bizim için en doğru zamanı biliyor ve bizde bu zamanı beklemekten başka bişey yapamıyoruz. Çok şükür ki hala bekleyen embriyoların var. İnşallah reglin gecikmez ve yeni transferin için biran önce başlarsınızKızlar negatif çok üzgünüm adetimle diğer transfere başlıcaz
İnşallah canım ama sanki bi çıkmaza girdim rahmimde problem yok neden tutunmaz bir sonraki transferde ne yapmam gerekiyorUmudunu kaybetme bir dahaki sefere her şey çok güzel olucak inşallah rabbim bekletiyorsa mükafatı da güzel olucaktır
Regl geldi bile haberi alır almazCanım benim üzülmek yok demicem çünkü üzülmekte bu sürecin bir parçası. Allah bizim için en doğru zamanı biliyor ve bizde bu zamanı beklemekten başka bişey yapamıyoruz. Çok şükür ki hala bekleyen embriyoların var. İnşallah reglin gecikmez ve yeni transferin için biran önce başlarsınız
Benim ilki daha yoğun ilaçlı ikincisi doğal siklustu yani tek fark daha az ilaç2. Transferi olurken doktorunuz farklı bir yöntem uyguladı mı kızlar rahme tutunmasıyla alakalı
O bile etkiliyor belki dimi yoğun ilaç olmasıBenim ilki daha yoğun ilaçlı ikincisi doğal siklustu yani tek fark daha az ilaç
Ağrı kesici serum filan takıyorlar çabucak toparlarsınızKızlar 300 lük 4. kez gonalf vuruldum ama yumurtalıklarımda çok sancı oluyor afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken yumurtaliktan sancı oluyor zor yapıyorum bu normal mi daha ignelerim var şimdiden böyleyse opuda ne olur halim korkuyorum
O zaman normal regl zamanında ki gibi mi? Normal döngün bugün müydü? İlaç kullanırken regl olunmuyor diye biliyordum ama. Çıkmaz yok öyle düşünme. Biliyorum şuan bu psikolojiyle farklı birşey düşünemiyorsun ama yarın öbür gün hafifleyecek bu düşüncenRegl geldi bile haberi alır almazçıkmazın içindeyim sanki kuzum yani inşallah 2. Transferim çok güzel olur
Ahh bir bilsek benimde sebepsiz ilkinde yüksek değerle öğrendim ama sağlıklı ilerlemedi doktor en azından rahminde bununla ilgili bir problem yok tutuna biliyor bunu gördük dedi bu sefer çok umutluydum ama şimdi bütün umutlarım gitti sanki yükseleceğini hiç sanmıyorumİnşallah canım ama sanki bi çıkmaza girdim rahmimde problem yok neden tutunmaz bir sonraki transferde ne yapmam gerekiyorinşallah senin değerin katlansın güzel haberi ver bize
Benim de aklımda hep bu sorular var ama kalbimi ferah tutuyorum dualarımı okuyorum canım sen de öyle yap ve kalbine olumsuz birşey sokmaİnşallah canım ama sanki bi çıkmaza girdim rahmimde problem yok neden tutunmaz bir sonraki transferde ne yapmam gerekiyorinşallah senin değerin katlansın güzel haberi ver bize
Evet canım zamanında oldumO zaman normal regl zamanında ki gibi mi? Normal döngün bugün müydü? İlaç kullanırken regl olunmuyor diye biliyordum ama. Çıkmaz yok öyle düşünme. Biliyorum şuan bu psikolojiyle farklı birşey düşünemiyorsun ama yarın öbür gün hafifleyecek bu düşüncen