Yaa gerçektn mi maşallahCanım çok teşekkür ederimkan testi perşembeydi ama dayanamayıp bugün sabah kan verdim. Sonuç pozitif
İyiyim canım beklemedeyim transfer gününü saymazsak 6. Gündeyim. O psikolojik hale alış derim ben atlatamadım henüzİyiyim canım elhamdülillah herhangi bir yan etki yaşamadım progesterondan sadece biraz gerginim PMS gibi. Sen nasılsın hiç test yaptın mı.kacinci gundesin
Bende transferden 1 gün önce sorduğumda aynısını bana söylemişlerdiHemde nasıl aşırı var minik embriyomu bekliyorum. Embriyologla eşim görüştüler bugün. Embriyoların gelişimine zarar gelmesin diye bugün açmadım dediler
Ben 26 yım canimKızlar bide yaşlarınızı çok merak ettim ayıp olmazsa. Ve kaç yaşında başladınız tüp bebeğe
Canıımm Allah razı olsun teşekkür ederimYaa gerçektn mi maşallahçok sevindim senin adına sağlıcakla ilerler inşallah çiçeğim benim kaçıncı Gündesin
Aynı duyguları paylaşmak çok güzelİyiyim canım beklemedeyim transfer gününü saymazsak 6. Gündeyim. O psikolojik hale alış derim ben atlatamadım henüz
Bende transferden 1 gün önce sorduğumda aynısını bana söylemişlerdi
Bende 6 ve 7. Gün test yapmayı düşünüyorum. Gerçekten öyleCanıımm Allah razı olsun teşekkür ederimbugün transfer hariç 7. Gün zaman su gibi hızlı geçiyor
Evet 4. Gün akşam yapmıştım çok silik çıkmıştı. Sonra ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım daha net çıktı. 6. Gün de kan testi verdim orda da pozitif çıktıBende 6 ve 7. Gün test yapmayı düşünüyorum. Gerçekten öyleevde yaptın mı test kaset testte de çıktı mj
Yok canım hiç yapmadım. Yapmayı da düşünmüyorum. Eşimlede konuştuk bugün büyüsünü bozmayalım dedik. Bugünü de atlattım mı kaldı 7 gün. Bir şekilde oyalıcam artık kendimi. Transferden sonra dinlenebilecek misin senAynı duyguları paylaşmak çok güzelregl öncesi insanlardan nefret ederdim şuan kendimi gicigim ama
Öyle dediler bakalım yarın sağlıcakla transferimizi olalım.
Hiç test yapmadın değil mi ?
Ay çok çok aminEvet 4. Gün akşam yapmıştım çok silik çıkmıştı. Sonra ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım daha net çıktı. 6. Gün de kan testi verdim orda da pozitif çıktıinşallah senin de pozitif haberin alacağız sene bitmeden
Transfer günü ve ertesi gün dinleyeceğim cuma cumartesi yeniden dersim var onlara gitmek zorundayim ama kendimi yormadan gitmeye çalışacağım bakalımYok canım hiç yapmadım. Yapmayı da düşünmüyorum. Eşimlede konuştuk bugün büyüsünü bozmayalım dedik. Bugünü de atlattım mı kaldı 7 gün. Bir şekilde oyalıcam artık kendimi. Transferden sonra dinlenebilecek misin sen
ya zaten sonra normal hayatınıza devam edin diyorlar ya kan akışı için. Ben baya baya evde dinlendim.yıllık izin hakkımı bu zaman kullanmak istedim. Aile işi yaptığımız için stresi de biraz fazla oluyor malumTransfer günü ve ertesi gün dinleyeceğim cuma cumartesi yeniden dersim var onlara gitmek zorundayim ama kendimi yormadan gitmeye çalışacağım bakalım
Çok iyi yapmışsın vicdan azabı çekmemek için dinlen bol bol tatil yapya zaten sonra normal hayatınıza devam edin diyorlar ya kan akışı için. Ben baya baya evde dinlendim.yıllık izin hakkımı bu zaman kullanmak istedim. Aile işi yaptığımız için stresi de biraz fazla oluyor malumminnoşuna kavuşmana saatler kaldı
Hayırlısıyla kavuşun bebeğinizeÇok iyi yapmışsın vicdan azabı çekmemek için dinlen bol bol tatil yapama öğretmenlikte izin vermiyorlar maalesef . Evet canım çok heyecanlıyim o yüzden yıllardır ilk kez embriyomuz oldu yarın kavuşacağz çok güzel bir duygu bu süreçleri yaşamak bile bir yandan stresli ama bir yandan da güzel haber alabiljriz diye heyecanlı geliyor bana
Transferden sonra veriyor benim doktorKızlar dondurulmuş transferi başlayanlar estofrem aspirin hariç folik asitte içiyor musunuz
Şans sizinle olsun bende nasipse Aralık sonunda olucam gibi gözüküyor tsh bakılmıştı yumurta toplama zamanında ozaman 2.70 çıktı dünkü kontrolde 2.76 çıktı sizce yüksekmi? İnternette referans aralığında tam ortada duruyor doktorda daha birşey demedi hemşirelere attım wp üzerinden sonuç görüntüsünü.Benim yarın transferim herhangi bir kan istemedim
İnan hiçbir fikrim yokŞans sizinle olsun bende nasipse Aralık sonunda olucam gibi gözüküyor tsh bakılmıştı yumurta toplama zamanında ozaman 2.70 çıktı dünkü kontrolde 2.76 çıktı sizce yüksekmi? İnternette referans aralığında tam ortada duruyor doktorda daha birşey demedi hemşirelere attım wp üzerinden sonuç görüntüsünü.
Belki ilaç başlatabilirler 2,5 altında isteniyor transferdeŞans sizinle olsun bende nasipse Aralık sonunda olucam gibi gözüküyor tsh bakılmıştı yumurta toplama zamanında ozaman 2.70 çıktı dünkü kontrolde 2.76 çıktı sizce yüksekmi? İnternette referans aralığında tam ortada duruyor doktorda daha birşey demedi hemşirelere attım wp üzerinden sonuç görüntüsünü.
Transfer günü mü bakılıyorBelki ilaç başlatabilirler 2,5 altında isteniyor transferde