ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar iyi akşamlar sizlerde estofremi aç karnına mı içiyorsunuz doktorum bana öyle söyledi de iki yutuyorum

Ben donasyon ya da dini konu olarak değil tecrübe ve deneyimlerimi baz aldım doğrusu
Ben zaten dini açıdan yapmadım derken donasyon yaptınız mı soru sorulmadan cevap verdim yoksa en yakın arkadaşım yaptı ve hamile hemde ikizlere maşallah çokta iyi gidiyor hamilelik. Bende ilk defa transfer hazırlığına başladım sağlıklı tel embriyom var :) Kıbrıs hem tüp bebek doktoru bakımından hemde embriyolog konusunda çok iyi. Zaten embriyologlarının çoğu da yabancı tavsiye ederim doktor hit var bu işin ustası bana göre

Her gün aynı saatte içildiğinde daha mı çok etki ediyor canım
Atıyorum günde 1 sefer kullandığın bir ilacı; bugün akşam 21:00’da, ertesi gün sabah 08:00’da, sonraki gün de öğlen 13:00’da içmemelisin. Zaten günlük saat aralıklarını ayarladığın zaman her gün aynı saate denk gelecek ilacın. Yani 24 saat/günlük ilaç sayısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…