Amin canım hepimiz alırız inşallahCanım zaten 1 altın yumurta yeterli.
Sağlıcakla kucağına al inşallah.
Ben zaten dini açıdan yapmadım derken donasyon yaptınız mı soru sorulmadan cevap verdim yoksa en yakın arkadaşım yaptı ve hamile hemde ikizlere maşallah çokta iyi gidiyor hamilelik. Bende ilk defa transfer hazırlığına başladım sağlıklı tel embriyom var :) Kıbrıs hem tüp bebek doktoru bakımından hemde embriyolog konusunda çok iyi. Zaten embriyologlarının çoğu da yabancı tavsiye ederim doktor hit var bu işin ustası bana göreBen donasyon ya da dini konu olarak değil tecrübe ve deneyimlerimi baz aldım doğrusu
Bana aç tok fark etmez ama hep aynı saate iç dedi. İlk tüp bebek doktorum saat önemli değil aç iç dedi herkes bişey diyorKızlar iyi akşamlar sizlerde estofremi aç karnına mı içiyorsunuz doktorum bana öyle söyledi de iki yutuyorum
Mideni rahatsız etmiyorsa aç karnına, mideni rahatsız ediyorsa tok karnına içebilirsin. Ne zaman içtiğinin bir önemi yok. Önemli olan her gün aynı saatte içmekKızlar iyi akşamlar sizlerde estofremi aç karnına mı içiyorsunuz doktorum bana öyle söyledi de iki yutuyorum
Gördük canım cok şükür elhamdülillah
Oh şükürler olsunGördük canım cok şükür elhamdülillah
Bana da akşam aç iç dedi tipimize göre değişiyor mu ki içme seçenekleriBana aç tok fark etmez ama hep aynı saate iç dedi. İlk tüp bebek doktorum saat önemli değil aç iç dedi herkes bişey diyor
Her gün aynı saatte içildiğinde daha mı çok etki ediyor canımMideni rahatsız etmiyorsa aç karnına, mideni rahatsız ediyorsa tok karnına içebilirsin. Ne zaman içtiğinin bir önemi yok. Önemli olan her gün aynı saatte içmek
Canım bu ilaç için değil her ilaç için geçerli bu. Günde 2 defa içiliyorsa 12 saat arayla, 3 defa içiliyorsa 8 saat arayla, 4 defa içiliyorsa 6 saat arayla içilir bütün ilaçlar.Her gün aynı saatte içildiğinde daha mı çok etki ediyor canım
Amin kuzumm darısı başınıza inşallahOh şükürler olsunçok sevindim canım sağlıkla büyüsün bebişimiz
Atıyorum günde 1 sefer kullandığın bir ilacı; bugün akşam 21:00’da, ertesi gün sabah 08:00’da, sonraki gün de öğlen 13:00’da içmemelisin. Zaten günlük saat aralıklarını ayarladığın zaman her gün aynı saate denk gelecek ilacın. Yani 24 saat/günlük ilaç sayısı.Her gün aynı saatte içildiğinde daha mı çok etki ediyor canım
Ayyy süper süper çok sevindimGördük canım cok şükür elhamdülillah
Amin canımmmAyyy süper süper çok sevindimhadi bakalım darısı bizim başımıza
Amin canımmmAyyy süper süper çok sevindimhadi bakalım darısı bizim başımıza
canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına almakta nasip olsunAmin canımmm
Ceza yedi canım yarına büyük ihtimalle gelir
Amiiin canm darısı başınızacanım çok sevindim. Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun