- 12 Mart 2019
- 14.643
- 34.017
Gelmiş gelmiş cezası bitmiş bakCeza yedi canım yarına büyük ihtimalle gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmiş gelmiş cezası bitmiş bakCeza yedi canım yarına büyük ihtimalle gelir
Kaset testlerle koyulaşma takip etmeyin insanı yanıltıp üzebiliyor belli bir noktaya kadar kaset testler tam koyulaşmayabiliyor en net artışı kanla takip edersiniz şimdiden tebriklerGünaydın kızlar dün akşam yaptığım test ve bugün yaptığım test fark var mı sizce çizgi var ama (demi) sonuç günüm 12 Aralık
İnşallah güzel olacak güzel düşün. Kanaması 9 ay olup doğum yapanda. Tüp bebekte genelde olur en güzeli doktorun takip etmesi zatenBen de bugün gebelik kesesini gördüm birkaç gündür hardal sarısı gibi bir iki damla akintim oluyor ve buna cok uzuluyordum vajinal ultrasonla bakıldı kese etrafinda biraz kanama alanı görüldü ve progestan dex igne ekledi ilaclarima doktorum. Coraspin ve oksapar kullaniyordum coraspini kestik şimdilik, oksapara devam cunku pihtilasmayla ilgili sebepten kullanmam gerekiyor.
Ben yarin tam 5haftalik oluyorum inş. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı inşallah her şey yolunda gider. Bir de hep yatmamı önerdi bana doktorum bana da dua eder misiniz
Çöm güzel haber her şey yolunda gidecek merak etme doktorum neden yatış önerdi sebebi neymiş sordun mu? Ben hareketsiz duramıyorum habire kalkıp yemek falan yapıyorum ya ne olacak böyle bilmiyorum. Yalnızım da maalesef yani mecburum bir noktadaBen de bugün gebelik kesesini gördüm birkaç gündür hardal sarısı gibi bir iki damla akintim oluyor ve buna cok uzuluyordum vajinal ultrasonla bakıldı kese etrafinda biraz kanama alanı görüldü ve progestan dex igne ekledi ilaclarima doktorum. Coraspin ve oksapar kullaniyordum coraspini kestik şimdilik, oksapara devam cunku pihtilasmayla ilgili sebepten kullanmam gerekiyor.
Ben yarin tam 5haftalik oluyorum inş. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı inşallah her şey yolunda gider. Bir de hep yatmamı önerdi bana doktorum bana da dua eder misiniz
Kuzum ben akşam 5-6 arası içiyorum tam dakikası dakikasına mı olması gerekiyor senceCanım bu ilaç için değil her ilaç için geçerli bu. Günde 2 defa içiliyorsa 12 saat arayla, 3 defa içiliyorsa 8 saat arayla, 4 defa içiliyorsa 6 saat arayla içilir bütün ilaçlar.
İnsanların saçma sapan satasmalari yüzünden 1 günlük ban yemiştim canım transferim yarin saat 3 te inşallahespressoc nerelerdesin bacım
Hoşgeldin canım. Nasılsın?İnsanların saçma sapan satasmalari yüzünden 1 günlük ban yemiştim canım transferim yarin saat 3 te inşallah
Tabii 10-15 dakikadan bir şey olmaz benim doktorum böyle söylemişti.Kuzum ben akşam 5-6 arası içiyorum tam dakikası dakikasına mı olması gerekiyor sence
Ben İmom diye bi ilaç içiyorum vitamin ilacı. Opu sürecinde de transfer sürecinde de bunu veriyor doktorumKızlar dondurulmuş transferi başlayanlar estofrem aspirin hariç folik asitte içiyor musunuz
Boşver canım sen kendine odaklan heyecan var mı heyecanİnsanların saçma sapan satasmalari yüzünden 1 günlük ban yemiştim canım transferim yarin saat 3 te inşallah
Tahammül seviyesi olmayan spamlatıyor çok saçma. Hadi bakalım heyecan nasılİnsanların saçma sapan satasmalari yüzünden 1 günlük ban yemiştim canım transferim yarin saat 3 te inşallah
Folk asit ve d vitamini transferden 1 ay önce içmeye başladımKızlar dondurulmuş transferi başlayanlar estofrem aspirin hariç folik asitte içiyor musunuz
İyiyim canım elhamdülillah herhangi bir yan etki yaşamadım progesterondan sadece biraz gerginim PMS gibi. Sen nasılsın hiç test yaptın mı.kacinci gundesinHoşgeldin canım. Nasılsın?
Canım bi kaç dakikadan bişey olmaz dediler banaKuzum ben akşam 5-6 arası içiyorum tam dakikası dakikasına mı olması gerekiyor sence
Çok heyecanlıyım stajdan izin alamadım transferim 1.30 daydi zor bela doktora 3 e aldırdım ders arası kaçacagmTahammül seviyesi olmayan spamlatıyor çok saçma. Hadi bakalım heyecan nasıl
Hemde nasıl aşırı var minik embriyomu bekliyorum. Embriyologla eşim görüştüler bugün. Embriyoların gelişimine zarar gelmesin diye bugün açmadım dedilerBoşver canım sen kendine odaklan heyecan var mı heyecan
Benim yarın transferim herhangi bir kan istemedimMerhaba arkadaşlar transfer öncesi Tsh değerinize baktılar mı kaç olması gerekiyor.
Transfer süreci için dün kontrole gittim Estrofem başladım.Heycanla transfer gününü bekliyorum