ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Günaydın kızlar dün akşam yaptığım test ve bugün yaptığım test fark var mı sizce çizgi var ama (demi) sonuç günüm 12 Aralık
Kaset testlerle koyulaşma takip etmeyin insanı yanıltıp üzebiliyor belli bir noktaya kadar kaset testler tam koyulaşmayabiliyor en net artışı kanla takip edersiniz şimdiden tebrikler

Ben de bugün gebelik kesesini gördüm 🫶🏻 birkaç gündür hardal sarısı gibi bir iki damla akintim oluyor ve buna cok uzuluyordum vajinal ultrasonla bakıldı kese etrafinda biraz kanama alanı görüldü ve progestan dex igne ekledi ilaclarima doktorum. Coraspin ve oksapar kullaniyordum coraspini kestik şimdilik, oksapara devam cunku pihtilasmayla ilgili sebepten kullanmam gerekiyor.
Ben yarin tam 5haftalik oluyorum inş. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı inşallah her şey yolunda gider. Bir de hep yatmamı önerdi bana doktorum🥹 bana da dua eder misiniz

Ben de bugün gebelik kesesini gördüm 🫶🏻 birkaç gündür hardal sarısı gibi bir iki damla akintim oluyor ve buna cok uzuluyordum vajinal ultrasonla bakıldı kese etrafinda biraz kanama alanı görüldü ve progestan dex igne ekledi ilaclarima doktorum. Coraspin ve oksapar kullaniyordum coraspini kestik şimdilik, oksapara devam cunku pihtilasmayla ilgili sebepten kullanmam gerekiyor.
Ben yarin tam 5haftalik oluyorum inş. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı inşallah her şey yolunda gider. Bir de hep yatmamı önerdi bana doktorum🥹 bana da dua eder misiniz
İnşallah güzel olacak güzel düşün. Kanaması 9 ay olup doğum yapanda. Tüp bebekte genelde olur en güzeli doktorun takip etmesi zaten ♥️

Çöm güzel haber ♥️ her şey yolunda gidecek merak etme 🙏🏻 doktorum neden yatış önerdi sebebi neymiş sordun mu? Ben hareketsiz duramıyorum habire kalkıp yemek falan yapıyorum ya ne olacak böyle bilmiyorum. Yalnızım da maalesef yani mecburum bir noktada 😂

Merhaba arkadaşlar 🦋 transfer öncesi Tsh değerinize baktılar mı kaç olması gerekiyor.
Transfer süreci için dün kontrole gittim Estrofem başladım.Heycanla transfer gününü bekliyorum 💖
Benim yarın transferim herhangi bir kan istemedim

X