- 13 Aralık 2023
- 794
- 526
- 31
Burası kasım grubu değil miydiA Anneolmayolundayim canım nasılsın ? Tedavin ne durumda
Başlık değişti.Burası kasım grubu değil miydikasımda transferim olmadı, aralıkta yani sonraki adetle yaptılar. Yani dün transfer oldummm
Aminn inşallah siz de bu kez sağlıklı ilerler sonucunuz bebişinizi kucağınıza alırsınızBaşlık değişti.
Sağlıcakla kucağınıza alin.
Canım çok haklısın endişeler bitmiyor ki bende hala sabahları en erken saatte uyanıyorum.Kızlar ya ben gecenin anlamsız saatinde kalkıp saatlerce uyuyamıyorum kaç gündür.
Bugün 3 te kalktım, hala uyuyamadım.
Bu artık 4. Transfer diye yaptırmak için yaptırıyorum heyecanım yok diyerek başladım ama, beynim o kadar dolu ki, uykuya tam geçmeme bile izin vermiyor
Süreciniz aynı nerdeyse.Aminn inşallah siz de bu kez sağlıklı ilerler sonucunuz bebişinizi kucağınıza alırsınızbenim de üçüncü transferim , sizi anlıyorum ben de hiç heyecan yokmuş öylesine yaptırıyormuşum gibi gittim girdim transfere. Artık heves meves kalmıyor sanırım ama bir korku var, bu süreci baştan yaşamak istemiyorum gerçekten benim de 4 embriyo çözdüler ikisi beşinci güne ilerledi onlar transfer edildi
Çok teşekkür ederim daha çabuk düşen değermiş sanırım yani artık olmazsa ilaç kullanıcam istenilen değer olsun ki transfer sonrası etkilemesinbenimde yumurta toplamadan önce 2,80 çıkmıştı aslında normal ama gebelikte 2,50 altında olmasını istiyoruz çünkü gebelikte de yükseliyor demiştir doktorum tiroit ilacı başladı onu kullandım düştü canım 1,76 idi bu hafta baktıklarında endişelenme sorunsa bile ilaçla hemen halleder doktorun
çift embriyo transfer etmişti. Sdebepsiz infertilite rahim kalınlığı, embriyo kalitesi falan gayet iyiydi tutmamasına sasırdı ve bu sefer serumu deneyelim dedi.Merhaba canım doktorun intralipidi neden önerdi bağışıklıktan mı şüphelendi
Kızlar hepinize embriyo glue uygulandı mi ?
embriyo glue istedim ama doktorum başarı oranını fazla etkilemiyor dedi. İntralipid serum yapacağız dedi.Kızlar hepinize embriyo glue uygulandı mi ?
İyim canım valla devirdik kaldı 2 günüm çok heyecanlıyım 5.gün ağrılarım oldu adet sancım da oldu ama dünle bugün ağrım sızım olmadı hayırlara çıksın inşallah sen nasılsın
Hayırlara çıkacak inşallahİyim canım valla devirdik kaldı 2 günüm çok heyecanlıyım 5.gün ağrılarım oldu adet sancım da oldu ama dünle bugün ağrım sızım olmadı hayırlara çıksın inşallah sen nasılsın
Gerçekten tüp bebeğin en zor aşaması transfer sonrasıymışHayırlara çıkacak inşallahbenim sabahları yataktan çıkmadan önce regl sancısı oluyor. Sonrada gün içinde hafif hafif yokluyor. Senin çok az kaldı benim daha 7 günüm var. Yani bir bu kadar daha beklicem
Sorma ya. Yalnız iyi dayandık test yapmamayaGerçekten tüp bebeğin en zor aşaması transfer sonrasıymış
Valla baya bi direndik tuttuk kendimiziSorma ya. Yalnız iyi dayandık test yapmamaya
Bu doktor genelde hemen yatip istirahat öneriyor riskli gördüğü gebelere. Risk yoksa yatmaya gerek de yok bence. Bir de benim tekrarlayan düşük öyküm varÇöm güzel haberher şey yolunda gidecek merak etme doktorum neden yatış önerdi sebebi neymiş sordun mu? Ben hareketsiz duramıyorum habire kalkıp yemek falan yapıyorum ya ne olacak böyle bilmiyorum. Yalnızım da maalesef yani mecburum bir noktada
10. Gün belli oluyor herşey.Donmuş beşinci gün embriyosu transfer olanlar doktorum 15 gün sonraya test günü belirledi. Çok geç değil mi beşinci gün için, 8. Gün gibi test yapsam çıkmaz mı
Eğer etkilenmem dersen yapabilirsin tabii ki test ama evde yaptığın test negatif çıkarsa, sonra belki kan testin pozitife çıkacak. Yani kesinlikle kendini kaptırmaman önemli çünkü bu süreçte moral çok önemli. Eğer tuttuysa 6,7,8. Günlerde çıkar tabi, benim idrar testi transfer hariç 4. Günde pozitif çıktıDonmuş beşinci gün embriyosu transfer olanlar doktorum 15 gün sonraya test günü belirledi. Çok geç değil mi beşinci gün için, 8. Gün gibi test yapsam çıkmaz mı