ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Başlık değişti.
Sağlıcakla kucağınıza alin.
Aminn inşallah siz de bu kez sağlıklı ilerler sonucunuz bebişinizi kucağınıza alırsınız benim de üçüncü transferim , sizi anlıyorum ben de hiç heyecan yokmuş öylesine yaptırıyormuşum gibi gittim girdim transfere. Artık heves meves kalmıyor sanırım ama bir korku var, bu süreci baştan yaşamak istemiyorum gerçekten benim de 4 embriyo çözdüler ikisi beşinci güne ilerledi onlar transfer edildi

Canım çok haklısın endişeler bitmiyor ki bende hala sabahları en erken saatte uyanıyorum.
Transfer sürecinde gece benim de uyanmaLarım coktu

Süreciniz aynı nerdeyse.
Benimde 4 embriyo çözüldü, ama bunlar zaten 5-6. Gündü. Ne kadar süre beklenildi bilmiyorum 2 Şi ilerlemesi iyi olmasinca onlar kendi kendini imha edecekmiş, diğer ikisi de transfer yapıldı.

Çok teşekkür ederim daha çabuk düşen değermiş sanırım yani artık olmazsa ilaç kullanıcam istenilen değer olsun ki transfer sonrası etkilemesin

Hayırlara çıkacak inşallah benim sabahları yataktan çıkmadan önce regl sancısı oluyor. Sonrada gün içinde hafif hafif yokluyor. Senin çok az kaldı benim daha 7 günüm var. Yani bir bu kadar daha beklicem

Donmuş beşinci gün embriyosu transfer olanlar doktorum 15 gün sonraya test günü belirledi. Çok geç değil mi beşinci gün için, 8. Gün gibi test yapsam çıkmaz mı

Bu doktor genelde hemen yatip istirahat öneriyor riskli gördüğü gebelere. Risk yoksa yatmaya gerek de yok bence. Bir de benim tekrarlayan düşük öyküm var

Donmuş beşinci gün embriyosu transfer olanlar doktorum 15 gün sonraya test günü belirledi. Çok geç değil mi beşinci gün için, 8. Gün gibi test yapsam çıkmaz mı
10. Gün belli oluyor herşey.
Doktorlar niye bu stresli süreci uzatıyor anlamıyorum.
Vücudumuza zaten bir sürü ilaç aliyoruz, 10. Günde olumsuzda olumluya dönmez.
Ben 13 tane ilaç alıyorum 4 tane iğne vuruluyorum.

Eğer etkilenmem dersen yapabilirsin tabii ki test ama evde yaptığın test negatif çıkarsa, sonra belki kan testin pozitife çıkacak. Yani kesinlikle kendini kaptırmaman önemli çünkü bu süreçte moral çok önemli. Eğer tuttuysa 6,7,8. Günlerde çıkar tabi, benim idrar testi transfer hariç 4. Günde pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…