- 2 Temmuz 2024
- 1.846
- 3.686
- 26
gezegendeki FS canım nasılsın ? Durumlar nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi mi düşmezse transfer ertelenir ozaman sanırımBelki ilaç başlatabilirler 2,5 altında isteniyor transferde
Benim doktorum transfer öncesi istiyor aynı gün değil ona göre düşürecek değeri cünkü.Transfer günü mü bakılıyor
Ertelenmez sanmam cünkü ilaçla 1 haftada bile düşüyo cok kolay düşen bi hormon bu ilaca başlatır öyle transfer eder belki yada hiç bişey vermez doktorunuza baglıCiddi mi düşmezse transfer ertelenir ozaman sanırım
Yumurta toplama öncesi 7 tüp kan verdim mesela ben herşeye baktılar tsh biraz yüksek görmüş dedi hemşire transfer öncesi kontrole gittim dün tsh yine ver dediler verdim yine aynı seviyede sayılır ama transfer öncesi yine 7 tüp kan alıp değerlere bakıp öyle transfer yapıyorlarmış özel Acıbademde başladık biz sürece.Transfer günü mü bakılıyor
Anladım canım hayırlısı sonuçta da yazan referans aralığı mesela 0,27- 4,50 falan yazıyor.Ertelenmez sanmam cünkü ilaçla 1 haftada bile düşüyo cok kolay düşen bi hormon bu ilaca başlatır öyle transfer eder belki yada hiç bişey vermez doktorunuza baglı
Bizler için geçerli değil o normal insanlar için geçerli gebelik isteyen birininki 2,5 1,5 arasında olmalı sen yinede doktoruna güven konus biran önceAnladım canım hayırlısı sonuçta da yazan referans aralığı mesela 0,27- 4,50 falan yazıyor.
Evet haklısınız hemşireler doktora danışıp haber vericez demişler yarın artık netleşir transfere yaklaşırken aksilik çıkmasınBizler için geçerli değil o normal insanlar için geçerli gebelik isteyen birininki 2,5 1,5 arasında olmalı sen yinede doktoruna güven konus biran önce
Cıkmaz korkmayın ufak bir hapla çözülürEvet haklısınız hemşireler doktora danışıp haber vericez demişler yarın artık netleşir transfere yaklaşırken aksilik çıkmasın
İnşallah Şimdi Estrofem başladım ayın 23 ünde kontrol sonra nasipse transferCıkmaz korkmayın ufak bir hapla çözülür
Genetik test istediler bu ay onun sonucunu bekledik Aralık adetin le gel dediler onu bekliyorum canım tam anlamıyla başlayamadık iğnelerle bakalım bu ay ne diyeceklerF Fatmagl001 canım nasılsın ? Tedavin ne durumda başladın mı ?
Merhaba canım.Hatırlarsan 7 yumurta toplanmıl,6sı dolu çıkmış 5i döllenmişti.üçüncü gün 2sini dondurduk en iyi kalitede.diğer 3 tanesi yavaş gelişiyor demişti.bende umudu kesmiştim zaten çünkü 3.günde 4 hücreli yumurtanda var 6 hücreli de demişti.gelişim kötü demektir en az 8 hücreli olmalıydı.Sonuç olarak 5. Gün embriyomuz hiç oluşmadı.Evraklarını almaya gideceğim bugğn ya da yarın.O zaman transferi konuşacağım.reglimden sonra gidip hemen yaptırmak istiyorum transferi.gezegendeki FS canım nasılsın ? Durumlar nasıl
Cuma günü transfer olacağım nasipse sen ne durumdasın nasılsınyirmibesekim canım nasılsın ne durumdasin ?
evet ilk defa deneyeceğizİlk transferin mi canım