ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hamilesinnnnn🧿🌸ikizlerden pasif oldum senin için arada giriyorumm. Çok sevindim canım inşallah kazasız belasız tamamlarsin sağlıkla kucağına alırsın inan çok sevindim 🤲🏽
Aaa unutmadın mı beni 🥰 sağol canım Allah razı olsun keseyi minnak bebeğimi gördüm inşallah haftayada kalp atışını duyarım🤲🏻🥰

Dün gayet iyiydim halbuki ama bugün çok değişik ruh durumundayım. Mercimek çorbası yapıyordum az önce başladım ağlamaya. Tüm gün aralıklarla ağladım. Bilmiyorum progestan etkisi mi? Herşeyi de ilaca bağlamak istemiyorum 🥲 sürekli dua ediyorum canım. En iyi yapacağımız şey zaten Allaha sığınmak. Her anına kadar umudunu kaybetmeyen ben bugün error verdim resmen 🥲
Kayahan minnacık sevdacık dinle rahatlarsın canım insan hayal kuruyor müzik eşliğinde 🌸🌸

Merhaba bugün kontrole gittim tedavinin ilk günü 11 folikul vardi doktor muaynede olcerken 5 adet icin olcu soyledi cumartesi gününe opu planlandı sordugumda hepsi buyumeyebiliyor dediler acikcasi biraz uzuldum 5 yumurtanin hepsi olgun cikacak mi ve dollenip biyopsi yapilacak kaliteye ulasacak mi bissuru sey dusunuyorum bugun gonalf i kestiler gece 12 de otrivelle yapacagim e2 degerimde 918 cikti moralim bozuldu
Canım üzülme önemli olan sağlıklı olması Ngs gidecek Allah’ın izniyle kendini üzme ve pozitif düşün

Merhaba öğretmen misiniz ben öğretmenim yumurta toplaması pazartesi oldu rapor aldım 5gün cumartesi transfer var yine rapor almayı düşünüyorum
Evet öğretmenin rapor almanıza gerek yok aslinsa hiçbir problem yaşamadım ben yarın sabah dersim var dün transfer oldum

X