ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bana bekleme suresinde stresimi azaltmak icin onerebileceginiz bir seyler varsa lutfen iletin. Cok mutlu olurum.
Öncelikle lütfen olumlu düşünmeye gayret et. Biliyorsun ki bu dönem stres bizim en büyük düşmanımız. Boyama filan yap kafanı dağıtırsın belki. Ben bu tarz durumlarda mandala yapmayı çok seviyorum

İnşallah canım Allah razı olsun yolculuk birkaç gün yasak diyorlarmış da bak çok şükür bişey olmamış. Sen taze transfer mi olmuştun
Yolculuk yapmanın bi sakıncası yokmuş aslında. Tüp bebek sürecini şehirdışında yaptırdığımız için hem opu sonrası hem de transfer sonrası 1 saat dinlendikten sonra aynı gün yola çıkmıştık biz, yaklaşık 3,5 saat süren yolculuğumuz oluyordu her seferinde. Doktoruma konuyu öncesinde sormuştum zaten, o da rahatlıkla yolculuğunuzu yapıp evinize dönebilirsiniz, hiçbir sakıncası yok demişti

Evet ben dün transafer sonrası 3 saat yol yaptım. Doktora sorduğumda sakıncası yok ama dışarda yemek yemeyin demişti. Biraz koltuğunu yatırabilirsin demişti.

Bende 2 defa özelde tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu şimdi tekrar yaptırmayı düşünüyorum adana veya Antalya'da şehir araştırma Hastanesi'nde yaptırıp bilgisi olan varmı arkadaşlar

Nasıl hissediyorsun kendini var mı heyecan dicem ama saçma olcak bakalım kaç yumurta toplanacak
Canım en fazla 10 diye düşünüyorum çünkü dün 8 tanesi iyi durumdaydı heyecan değil de stresliyim ya genel anestezi olacak ya birde hastane hep eşimin tanıdık arkadaşı o halde uyuyor olmak beni tedirgin ediyor

AA iyi öyleyse bazıları yasak diyor ya canım o yüzden dedim. Sen nasılsın ne durumdasin

Bende 2 defa özelde tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu şimdi tekrar yaptırmayı düşünüyorum adana veya Antalya'da şehir araştırma Hastanesi'nde yaptırıp bilgisi olan varmı arkadaşlar
Canım üniversite hastanesi varsa öneririm çünkü hocalar proflar oluyor

Sen uyuduğunu uyandığını anlamıyorsun bile. Benim 15 dk filan sürmüş odaya girip çıkmam. Opu odasında mı tanıdıklar olacak? Değilse şayet sen odaya geçince ayılmış oluyorsun. Yani haliyle kimse seni öyle göremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…