- 24 Temmuz 2024
- 342
- 411
- 34
Insallah, dualarinizi esirgemeyin.Baaak ben sana dedim
Bol bol dua meryem suresiBana bekleme suresinde stresimi azaltmak icin onerebileceginiz bir seyler varsa lutfen iletin. Cok mutlu olurum.
InsallahBol bol dua meryem suresi
Kaliteli vakit geçir onun dışında dizi film izle düşünme rabbime teslim ol inan daha kolay geçiyor
Yok canım ben opu öncesi vermiştim zaten testleri. Ekstradan hiçbişey istenmedi. Senden istediler mi?Canım transfer ve opu günü kan istiyorlar mi
Sürükleyici bir diziye başla bence iyi gelecektir inşallah. Rabbim yardimcin olsun minnoş daha fazla korkutmasın siziBana bekleme suresinde stresimi azaltmak icin onerebileceginiz bir seyler varsa lutfen iletin. Cok mutlu olurum.
Öncelikle lütfen olumlu düşünmeye gayret et. Biliyorsun ki bu dönem stres bizim en büyük düşmanımız. Boyama filan yap kafanı dağıtırsın belki. Ben bu tarz durumlarda mandala yapmayı çok seviyorumBana bekleme suresinde stresimi azaltmak icin onerebileceginiz bir seyler varsa lutfen iletin. Cok mutlu olurum.
Yok canım sabah 8.30 da burda ol dediler kan isteyecekler mi bilmiyorumYok canım ben opu öncesi vermiştim zaten testleri. Ekstradan hiçbişey istenmedi. Senden istediler mi?
Dogru cok haklisin, stres yapmamak gerekiyor. Biraz yuruyuse cikayim havam degissin biraz.Öncelikle lütfen olumlu düşünmeye gayret et. Biliyorsun ki bu dönem stres bizim en büyük düşmanımız. Boyama filan yap kafanı dağıtırsın belki. Ben bu tarz durumlarda mandala yapmayı çok seviyorum
Canım inanan biriysen bolca zikir ve Kur'an la geçirmek daha güzelBana bekleme suresinde stresimi azaltmak icin onerebileceginiz bir seyler varsa lutfen iletin. Cok mutlu olurum.
Nasıl hissediyorsun kendiniYok canım sabah 8.30 da burda ol dediler kan isteyecekler mi bilmiyorum
dualarımız seninleDogru cok haklisin, stres yapmamak gerekiyor. Biraz yuruyuse cikayim havam degissin biraz.
Yolculuk yapmanın bi sakıncası yokmuş aslında. Tüp bebek sürecini şehirdışında yaptırdığımız için hem opu sonrası hem de transfer sonrası 1 saat dinlendikten sonra aynı gün yola çıkmıştık biz, yaklaşık 3,5 saat süren yolculuğumuz oluyordu her seferinde. Doktoruma konuyu öncesinde sormuştum zaten, o da rahatlıkla yolculuğunuzu yapıp evinize dönebilirsiniz, hiçbir sakıncası yok demiştiİnşallah canım Allah razı olsunyolculuk birkaç gün yasak diyorlarmış da bak çok şükür bişey olmamış. Sen taze transfer mi olmuştun
Evet ben dün transafer sonrası 3 saat yol yaptım. Doktora sorduğumda sakıncası yok ama dışarda yemek yemeyin demişti. Biraz koltuğunu yatırabilirsin demişti.Yolculuk yapmanın bi sakıncası yokmuş aslında. Tüp bebek sürecini şehirdışında yaptırdığımız için hem opu sonrası hem de transfer sonrası 1 saat dinlendikten sonra aynı gün yola çıkmıştık biz, yaklaşık 3,5 saat süren yolculuğumuz oluyordu her seferinde. Doktoruma konuyu öncesinde sormuştum zaten, o da rahatlıkla yolculuğunuzu yapıp evinize dönebilirsiniz, hiçbir sakıncası yok demişti
Bende 2 defa özelde tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu şimdi tekrar yaptırmayı düşünüyorum adana veya Antalya'da şehir araştırma Hastanesi'nde yaptırıp bilgisi olan varmı arkadaşlarBismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim @akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer uniq12 12 ay 15 Kasım @ilmekci 24 ay 17 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) @serrol @Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve @Ayrk 11 Kasım transfer @msh @ftmbg 11 Aralık A anoniiim karamel Latte @esrasill 30 Kasım transfer
Canım en fazla 10 diye düşünüyorum çünkü dün 8 tanesi iyi durumdaydıNasıl hissediyorsun kendinivar mı heyecan dicem ama saçma olcak bakalım kaç yumurta toplanacak
AA iyi öyleyse bazıları yasak diyor ya canım o yüzden dedim. Sen nasılsın ne durumdasinYolculuk yapmanın bi sakıncası yokmuş aslında. Tüp bebek sürecini şehirdışında yaptırdığımız için hem opu sonrası hem de transfer sonrası 1 saat dinlendikten sonra aynı gün yola çıkmıştık biz, yaklaşık 3,5 saat süren yolculuğumuz oluyordu her seferinde. Doktoruma konuyu öncesinde sormuştum zaten, o da rahatlıkla yolculuğunuzu yapıp evinize dönebilirsiniz, hiçbir sakıncası yok demişti
Canım üniversite hastanesi varsa öneririm çünkü hocalar proflar oluyorBende 2 defa özelde tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu şimdi tekrar yaptırmayı düşünüyorum adana veya Antalya'da şehir araştırma Hastanesi'nde yaptırıp bilgisi olan varmı arkadaşlar
Sen uyuduğunu uyandığını anlamıyorsun bile. Benim 15 dk filan sürmüş odaya girip çıkmam. Opu odasında mı tanıdıklar olacak? Değilse şayet sen odaya geçince ayılmış oluyorsun. Yani haliyle kimse seni öyle göremezCanım en fazla 10 diye düşünüyorum çünkü dün 8 tanesi iyi durumdaydıheyecan değil de stresliyim ya genel anestezi olacak ya birde hastane hep eşimin tanıdık arkadaşı o halde uyuyor olmak beni tedirgin ediyor