- 27 Ekim 2024
- 193
- 208
- 34
Maşallah canım çok güzelKızlar 13 yumurta dan 8 i dolgundu 7 si dollenmis dedi embriyologlar
Güzel haberlerini alalım canımKızlar sürecin devamını da yazıyorum, birlikte takip edelim. 23 Aralık pazartesi günü opu oldu. 7 yumurta toplandı. 5 tanesi döllendi. 27 Aralık cuma günü transfere çağırdılar. 1 tane embriyo transfer edildi. Diğer embriyoların durumunu sordum. Dondurulabilecek kalitede olmadıklarını imha edileceklerini söylediler. 8 ocakta kanda beta hcg bakmak için hastaneye çağırdılar. Elimde transferden kalma bir ultrason fotoğrafıyla 8 ocağı bekliyorum. Tabloya ekleyin lütfen beni de. Sonucu da yazacağım mutlaka
Merhaba nasılsın canımssssMaşallah canım çok güzel
Ne durumdasınız ?Merhabalar kızlar .
trasnferimin
10.gunu beta 341
12.gunu 491
Bugün 13.gunum yarın tekrar vercdm kan ikinci değerim hiç güzel yukselmemis çok kötüyüm benzer durumu yasayop olumlu sonuç alan var mı umut olunher yere yazıyorum konular açıyorum bilmiyorum hiç iyi dglm
Kime karistin papatya niye ceza yedinBana ceza verdi sayfa3 gündür yasağım vardı napıosunuz nasılsınız hepiniz :)
espressoc vitaminleri düzenli al dadlım
ben opudan 3 ay önce başladım almaya :) vücuda işleyişi bile 2. Aydan sonra başlıyormuş zaten . her sabah da 2 yumurta yedim hâlâ yemeye devam edıyorum alışkanlık yaptı
akrephanim naber kuzucum Senın lekelenme falan ne durumdasın sorun yok dimi
M muhasebeci35 naber nasılsın sende durumlar ne :)
U Umayishayırlı olsun kuzum trasnferın güzel haberlerle gelesin inşallah
D Dugmecigim güzel haberlerle gelesin inşallah
B babybunny nasılsın
Üçüncü cezam olduKime karistin papatya niye ceza yedin
Karışma millete buralarda dünÜçüncü cezam olduBenı sıkayet edip duruyorlar adımı değiştirdim bidiya da kimseye karışmam heryere atlıodum ayağıma bulaştı kendı hatam
Sen napıosun nasılsın okudum yazdıklarını kendıne piskolojik eziyetler edion nie :) Boşver izleme bisey makale falan burdan uzak duracaktın az durmadın da . Ne kadar koşarsan koş varacağın yer nasibindir hırpalama kendini yavru ceylanım
Karışma millete buralarda dündinlenme süreci seni buraya sardirdi heralde
Daha iyiyim çok şükür ara ara bunaliyorum canım koşmaktan ziyada üzüntü var
Aynı fikirdeyim opu sürecinde forumu bilmiyordum hiç girmedim okumadım o kadar cahil cesareti vardı ki tertemiz düşünüyordum transfer süreci ve sonrasında her okudukça insan acaba mı diye kurup duruyorBak geçen biri yazmış boş çıktı kimyasal kürtaj falan die ben daha kese falan görmeye gitmedim inan kafamda kurup duruyorum acaba mı transfer de bile oturup düşünmemiştim haaa çok okumak iyi değilmiş zarar veriyor bilinç altına ister istemez
Evet ben yeni sürece girince terkedecegm buralarıAynı fikirdeyim opu sürecinde forumu bilmiyordum hiç girmedim okumadım o kadar cahil cesareti vardı ki tertemiz düşünüyordum transfer süreci ve sonrasında her okudukça insan acaba mı diye kurup duruyor
Aynı fikirdeyim opu sürecinde forumu bilmiyordum hiç girmedim okumadım o kadar cahil cesareti vardı ki tertemiz düşünüyordum transfer süreci ve sonrasında her okudukça insan acaba mı diye kurup duruyor
İyiyim canım Allah razı olsun dün transfer oldum hiç bişeyim yok çok şükür ne kasık ağrısı ne başla bişey bekliyorum öyleBana ceza verdi sayfa3 gündür yasağım vardı napıosunuz nasılsınız hepiniz :)
espressoc vitaminleri düzenli al dadlım
ben opudan 3 ay önce başladım almaya :) vücuda işleyişi bile 2. Aydan sonra başlıyormuş zaten . her sabah da 2 yumurta yedim hâlâ yemeye devam edıyorum alışkanlık yaptı
akrephanim naber kuzucum Senın lekelenme falan ne durumdasın sorun yok dimi
M muhasebeci35 naber nasılsın sende durumlar ne :)
U Umayishayırlı olsun kuzum trasnferın güzel haberlerle gelesin inşallah
D Dugmecigim güzel haberlerle gelesin inşallah
B babybunny nasılsın
Geçen biri bize laf soktu yönetici gelip uyardı herkesiÜçüncü cezam olduBenı sıkayet edip duruyorlar adımı değiştirdim bidiya da kimseye karışmam heryere atlıodum ayağıma bulaştı kendı hatam
Sen napıosun nasılsın okudum yazdıklarını kendıne piskolojik eziyetler edion nie :) Boşver izleme bisey makale falan burdan uzak duracaktın az durmadın da . Ne kadar koşarsan koş varacağın yer nasibindir hırpalama kendini yavru ceylanım
İnşallah belirtisiz pozitiflerden olursun :) süpriz olur sana da :) düzenli uyu ama kendını halsiz bırakmaİyiyim canım Allah razı olsun dün transfer oldum hiç bişeyim yok çok şükür ne kasık ağrısı ne başla bişey bekliyorum öyle
Valla yazanları takmıyorum bile yok belirti varsa hamilesin yok belirti yoksa hamilesin yok test yap yok yapma amaaaan ben Muhabbet olsun diye giriyorum merak ettiklerim varbende transferde girdim buraya sen misali
Şikayet etmiştir hemen yönetici gelmıs bakmış küfür yok uyarıp gitmişGeçen biri bize laf soktu yönetici gelip uyardı herkesişok oldum.
Hoşgeldin tekrar
İnşallah umutluyum bide kasmıyorum kendimi eşim evde herseyi yapıyor zaman onunla çabuk geçiyorİnşallah belirtisiz pozitiflerden olursun :) süpriz olur sana da :) düzenli uyu ama kendını halsiz bırakma
Aman yok vallahi benım belirti namına biseyım hiç yoktu 2-3 gündür artık kasıklar bebiş için yer hazırlıyor galiba ara ara ağrıyor oda normalValla yazanları takmıyorum bile yok belirti varsa hamilesin yok belirti yoksa hamilesin yok test yap yok yapma amaaaan ben Muhabbet olsun diye giriyorum merak ettiklerim var