ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Güzel haberlerini alalım canım

Ne durumdasınız ?

Bana ceza verdi sayfa 3 gündür yasağım vardı napıosunuz nasılsınız hepiniz :)

espressoc vitaminleri düzenli al dadlım
ben opudan 3 ay önce başladım almaya :) vücuda işleyişi bile 2. Aydan sonra başlıyormuş zaten . her sabah da 2 yumurta yedim hâlâ yemeye devam edıyorum alışkanlık yaptı
akrephanim naber kuzucum Senın lekelenme falan ne durumdasın sorun yok dimi

M muhasebeci35 naber nasılsın sende durumlar ne :)

U Umayis hayırlı olsun kuzum trasnferın güzel haberlerle gelesin inşallah

D Dugmecigim güzel haberlerle gelesin inşallah

B babybunny nasılsın

Kime karistin papatya niye ceza yedin

Kime karistin papatya niye ceza yedin
Üçüncü cezam oldu Benı sıkayet edip duruyorlar adımı değiştirdim bidiya da kimseye karışmam heryere atlıodum ayağıma bulaştı kendı hatam

Sen napıosun nasılsın okudum yazdıklarını kendıne piskolojik eziyetler edion nie :) Boşver izleme bisey makale falan burdan uzak duracaktın az durmadın da . Ne kadar koşarsan koş varacağın yer nasibindir hırpalama kendini yavru ceylanım

Karışma millete buralarda dün dinlenme süreci seni buraya sardirdi heralde
Daha iyiyim çok şükür ara ara bunaliyorum canım koşmaktan ziyada üzüntü var

Karışma millete buralarda dün dinlenme süreci seni buraya sardirdi heralde
Daha iyiyim çok şükür ara ara bunaliyorum canım koşmaktan ziyada üzüntü var

Bak geçen biri yazmış boş çıktı kimyasal kürtaj falan die ben daha kese falan görmeye gitmedim inan kafamda kurup duruyorum acaba mı transfer de bile oturup düşünmemiştim haaa çok okumak iyi değilmiş zarar veriyor bilinç altına ister istemez

Aynı fikirdeyim opu sürecinde forumu bilmiyordum hiç girmedim okumadım o kadar cahil cesareti vardı ki tertemiz düşünüyordum transfer süreci ve sonrasında her okudukça insan acaba mı diye kurup duruyor

İyiyim canım Allah razı olsun dün transfer oldum hiç bişeyim yok çok şükür ne kasık ağrısı ne başla bişey bekliyorum öyle

Geçen biri bize laf soktu yönetici gelip uyardı herkesi şok oldum.

Hoşgeldin tekrar

Geçen biri bize laf soktu yönetici gelip uyardı herkesi şok oldum.

Hoşgeldin tekrar
Şikayet etmiştir hemen yönetici gelmıs bakmış küfür yok uyarıp gitmiş bende küfretmedıydım de birisi bisey dedi yanlış anlamışım öyle kaynadım gittim arada ama benım hatamdı yata yata millete sardım bananeyse

Valla yazanları takmıyorum bile yok belirti varsa hamilesin yok belirti yoksa hamilesin yok test yap yok yapma amaaaan ben Muhabbet olsun diye giriyorum merak ettiklerim var
Aman yok vallahi benım belirti namına biseyım hiç yoktu 2-3 gündür artık kasıklar bebiş için yer hazırlıyor galiba ara ara ağrıyor oda normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…