ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar sürecin devamını da yazıyorum, birlikte takip edelim. 23 Aralık pazartesi günü opu oldu. 7 yumurta toplandı. 5 tanesi döllendi. 27 Aralık cuma günü transfere çağırdılar. 1 tane embriyo transfer edildi. Diğer embriyoların durumunu sordum. Dondurulabilecek kalitede olmadıklarını imha edileceklerini söylediler. 8 ocakta kanda beta hcg bakmak için hastaneye çağırdılar. Elimde transferden kalma bir ultrason fotoğrafıyla 8 ocağı bekliyorum. Tabloya ekleyin lütfen beni de. Sonucu da yazacağım mutlaka
Güzel haberlerini alalım canım 🤲🏻

Merhabalar kızlar .
trasnferimin
10.gunu beta 341
12.gunu 491
Bugün 13.gunum yarın tekrar vercdm kan ikinci değerim hiç güzel yukselmemis çok kötüyüm benzer durumu yasayop olumlu sonuç alan var mı umut olun 😔 her yere yazıyorum konular açıyorum bilmiyorum hiç iyi dglm
Ne durumdasınız ?

Bana ceza verdi sayfa 🤣🤣🤣 3 gündür yasağım vardı 🤣napıosunuz nasılsınız hepiniz :)

espressoc espressoc vitaminleri düzenli al dadlım
ben opudan 3 ay önce başladım almaya :) vücuda işleyişi bile 2. Aydan sonra başlıyormuş zaten . her sabah da 2 yumurta yedim hâlâ yemeye devam edıyorum alışkanlık yaptı 🤣
akrephanim akrephanim naber kuzucum Senın lekelenme falan ne durumdasın sorun yok dimi

M muhasebeci35 naber nasılsın sende durumlar ne :)

U Umayis 🌺hayırlı olsun kuzum trasnferın güzel haberlerle gelesin inşallah

D Dugmecigim güzel haberlerle gelesin inşallah

B babybunny nasılsın

Bana ceza verdi sayfa 🤣🤣🤣 3 gündür yasağım vardı 🤣napıosunuz nasılsınız hepiniz :)

ben opudan 3 ay önce başladım almaya :) vücuda işleyişi bile 2. Aydan sonra başlıyormuş zaten . her sabah da 2 yumurta yedim hâlâ yemeye devam edıyorum alışkanlık yaptı 🤣
akrephanim akrephanim naber kuzucum Senın lekelenme falan ne durumdasın sorun yok dimi

B babybunny nasılsın
Kime karistin papatya niye ceza yedin 😂

Kime karistin papatya niye ceza yedin 😂
Üçüncü cezam oldu 🤣Benı sıkayet edip duruyorlar adımı değiştirdim 🤣bidiya da kimseye karışmam 🤣🤣🤣heryere atlıodum ayağıma 💩 bulaştı 🤣kendı hatam

Sen napıosun nasılsın okudum yazdıklarını kendıne piskolojik eziyetler edion nie :) Boşver izleme bisey makale falan burdan uzak duracaktın az durmadın da . Ne kadar koşarsan koş varacağın yer nasibindir hırpalama kendini yavru ceylanım😘

Üçüncü cezam oldu 🤣Benı sıkayet edip duruyorlar adımı değiştirdim 🤣bidiya da kimseye karışmam 🤣🤣🤣heryere atlıodum ayağıma 💩 bulaştı 🤣kendı hatam

Sen napıosun nasılsın okudum yazdıklarını kendıne piskolojik eziyetler edion nie :) Boşver izleme bisey makale falan burdan uzak duracaktın az durmadın da . Ne kadar koşarsan koş varacağın yer nasibindir hırpalama kendini yavru ceylanım😘
Karışma millete buralarda dün😂 dinlenme süreci seni buraya sardirdi heralde 😂
Daha iyiyim çok şükür ara ara bunaliyorum canım koşmaktan ziyada üzüntü var

Karışma millete buralarda dün😂 dinlenme süreci seni buraya sardirdi heralde 😂
Daha iyiyim çok şükür ara ara bunaliyorum canım koşmaktan ziyada üzüntü var

Bak geçen biri yazmış boş çıktı kimyasal kürtaj falan die ben daha kese falan görmeye gitmedim inan kafamda kurup duruyorum acaba mı transfer de bile oturup düşünmemiştim haaa çok okumak iyi değilmiş zarar veriyor bilinç altına ister istemez

Bak geçen biri yazmış boş çıktı kimyasal kürtaj falan die ben daha kese falan görmeye gitmedim inan kafamda kurup duruyorum acaba mı transfer de bile oturup düşünmemiştim haaa çok okumak iyi değilmiş zarar veriyor bilinç altına ister istemez
Aynı fikirdeyim opu sürecinde forumu bilmiyordum hiç girmedim okumadım o kadar cahil cesareti vardı ki tertemiz düşünüyordum transfer süreci ve sonrasında her okudukça insan acaba mı diye kurup duruyor

B babybunny nasılsın
İyiyim canım Allah razı olsun dün transfer oldum hiç bişeyim yok çok şükür ne kasık ağrısı ne başla bişey bekliyorum öyle 🥰

Geçen biri bize laf soktu yönetici gelip uyardı herkesi 😂 şok oldum.

Hoşgeldin tekrar

Geçen biri bize laf soktu yönetici gelip uyardı herkesi 😂 şok oldum.

Hoşgeldin tekrar
Şikayet etmiştir hemen yönetici gelmıs bakmış küfür yok uyarıp gitmiş 🤣🤣🤣 bende küfretmedıydım de birisi bisey dedi yanlış anlamışım 🤣🤣öyle kaynadım gittim arada 🤣ama benım hatamdı yata yata millete sardım bananeyse 🤣

Valla yazanları takmıyorum bile yok belirti varsa hamilesin yok belirti yoksa hamilesin yok test yap yok yapma amaaaan ben Muhabbet olsun diye giriyorum merak ettiklerim var 🥰😂
Aman yok vallahi benım belirti namına biseyım hiç yoktu 2-3 gündür artık kasıklar bebiş için yer hazırlıyor galiba ara ara ağrıyor oda normal

X