ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bismillahirrahmanirrahim 🤲
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
🧡 Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
🧡 Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
🧡 Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım 🧡🫂
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar 🍂
🧡Beklenen süreTedaviye başlama tarihiSonuç 🧡 🏵️
@neneney24 ayekim:110:
@royaal24 ay21 Ekim
@sedu06621 ekim
@ecmel064523 ekim
@tosbik251924 ay24 ekim
@yirmibesekim48 ayEkim
@minerva9425 ekim:110:
@gezegendeki FS36 ay28 ekim
@dreamermama12 Ay28 ekim(transfer):anneadayı:
@eburs72ay1 Kasım transfer:anneadayı:
@Fatmagl00172 ayEkim sonu
@AleynaakocEkim transfer:anneadayı:
@kaderrrtrEkim sonu:110:
@bulimmm30 ekim:anneadayı:
@Dila96:anneadayı:
@denizperisii:anneadayı:
@incitanesi_5530 ekim (transfer):anneadayı:
@meryyyynur2431 Ekim (transfer):110:
@Anneolmayolundayim28 ayKasım
@cicipamuk11 ay6 Kasım (transfer):anneadayı:
@anonim137 Kasım (transfer):110:
@memurhanim60 ayKasım
@Rukiyye AlyaKasım
@Smnrhm22 ekim
@akrephanim30 Kasım transfer
@gldnskr11 Kasım transfer:anneadayı:
uniq12 uniq12 12 ay15 Kasım
ilmekci ilmekci 24 ay17 Kasım
espressoc espressoc 40 ay25 kasım
@flowerduet24ayKasım sonu (transfer):anneadayı:
@serrol:anneadayı:
Wesna1 Wesna1 19 Kasım transfer
@Kahhve:anneadayı:
@Ayrk11 Kasım transfer:anneadayı:
@msh:anneadayı:
@ftmbg11 Aralık
A anoniiim :anneadayı:
karamel Latte karamel Latte :anneadayı:
@esrasill30 Kasım transfer

Merhabalar ben de iki senedir mücadele edenlerdenim. Kendi kendime denemelerim ovulasyon takiplerim oldu ama her ay aynı sonuç kocaman negatifler... Bir ay başarısız çatlatma iğnesi, iki tüp bebek başarısız denemem var. Üçüncü denemeyi Eylül'de yapacaktık fakat benim bir anda yükselen crp ve d dimer sorunum yüzünden ertelemek durumunda kaldık. Başka aksilik çıkmazsa kasım adetiyle ben de transfer olacağım donmuş üçüncü gün embriyosu olacak ama dr beşinci güne götürmeyi teklif etti inşallah giderler. Genetik inceleme de istedi fakat onu yaptıracak durumumuz yok malesef. Bizdeki sorun bildiğimiz kadarıyla amh düşüklüğü. 0.6 benim. Yaş 31. İki taraflı çikolata kistlerim var 3 er cm civarındalar. Bu süreçte adet düzenim inanılmaz bozuldu bu yüzden tam olarak kaçında başlayacağımızı bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah bu kez son denememiz olur ve sağlıklı hayırlı bebişlerimiz bize tutunur. 🥲🥲
Bende 17 aylık evliyim amh düşüklüğü sebebiyle kaç doktora gittiysem çoğu tüp bebek dedi yaşım 28 eşim 33 tüp bebeğe başlıcaz nasip olursa izmir denizli arası iki şehirde yaptıran var mı nasıl bi süreç bekliyor bize tüp bebek merkeziyle görüştüm 65 toplama transfer ne kadar tutuyor

Sen uyuduğunu uyandığını anlamıyorsun bile. Benim 15 dk filan sürmüş odaya girip çıkmam. Opu odasında mı tanıdıklar olacak? Değilse şayet sen odaya geçince ayılmış oluyorsun. Yani haliyle kimse seni öyle göremez
Evet canım opu odasında ameliyathanedebmi oluyor yoksa tüp Bebek ünitesinde mi

Solda benim ağrım. Bazen baya vuruyor ve çok sık tuvalete gidiyorum idrar yaparken sol kasığımda batma oluyor ve hep bir doluluk hissi. Sende durumlar nedir? Günleri şimdiden takmak istemiyorum çünkü daha 1. Gün bile bitmedi 😭😂😂
Ben de tuvalete çok sık gidiyorum kuzum benim belim ve kasıklarım sızı sızı ağrıyor sonra geçiyor sonra tekrar ağrıyor. Ay valla bugün geçmedi gerçekten 😂

Yaa çok üzüldüm canım nasıl anladın durduk yere kan mı verdin ? doktorun mu istedi? bugün kaçıncı günündü?
Canım 17.günümdü, 3.gün embriyosu. Tsh a baktırmak için gitmiştim düştü mü diye, ilaç kullanıyorum onun dozunu ayarlayacaktı doktor. Dahiliye doktoru tüm kan değerlerine bakalım dedi. Şok oldum sonuçlara.

Canım 17.günümdü, 3.gün embriyosu. Tsh a baktırmak için gitmiştim düştü mü diye, ilaç kullanıyorum onun dozunu ayarlayacaktı doktor. Dahiliye doktoru tüm kan değerlerine bakalım dedi. Şok oldum sonuçlara.
Ah canım benim yaa cok üzüldüm inanki aynı gün transfer olmuştuk 😢 nasipten öte yol yok sen şimdi sağlıgına yönel şu değerlerin neden alt üst olmuş onları arastırın

Biraz bekleyin belki dış değildir umarım değildir ya canım gerçekten çok yıpratıcı bir sürec dua edicem sana inşallah düzelir 🤲🏻
Çok teşekkür ederim. Burdan dönme düzelme ihtimali var mı dedim olmaz gibisinden konuştu doktor. İçin rahat etsin istiyorsan yarında bi kan ver ona göre ilaçlarını kesicem dedi. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli en kısa zamanda evlatlar nasip eylesin. Bu hayal kırıklığımı hiçbirinize yaşatmasın. İnşAllah sizlerden çok güzel haberler alırız 🤲🏻

Ah canım benim yaa cok üzüldüm inanki aynı gün transfer olmuştuk 😢 nasipten öte yol yok sen şimdi sağlıgına yönel şu değerlerin neden alt üst olmuş onları arastırın
Büyük ihtimalle hormon ilaçlarından oldu. Doktor karaciğer enzimlerimi yükseltir ama beyaz kan hücresine etkisi olmaz gibi bir şeyler dedi, direkt hepatit gibi bir enfeksiyon geçiriyor olmalısın dedi ama bende hiç öyle bir enfeksiyon belirtisi yok.

Kızlar bir embriyom 5. Güne ulaşmış ve dondurulmuş transfer edilebilir durumda dedi diğerleri için sayı vermedi ama gelişmeye devam ediyorlar 6. Gün durumlarına da bakalım yarın habeeleşelim dedi doktorum. bu defa kalite için hiçbir şey söylemedi. 1 haftaya kadar adet olman gerekiyor dedi demek ki ben adetten sonra transfer olacağım gibi görünüyor değil mi? adetten sonra kaçıncı günde transfer yapılabiliyor bilen var mı? bide rahim dinlendirme buna mı deniyordu

Büyük ihtimalle hormon ilaçlarından oldu. Doktor karaciğer enzimlerimi yükseltir ama beyaz kan hücresine etkisi olmaz gibi bir şeyler dedi, direkt hepatit gibi bir enfeksiyon geçiriyor olmalısın dedi ama bende hiç öyle bir enfeksiyon belirtisi yok.
Alla alla başka doktora filan da göster tek doktorlar kalma bidaha kan ver hatta belki bi farklılık olur.

Kızlar bir embriyom 5. Güne ulaşmış ve dondurulmuş transfer edilebilir durumda dedi diğerleri için sayı vermedi ama gelişmeye devam ediyorlar 6. Gün durumlarına da bakalım yarın habeeleşelim dedi doktorum. bu defa kalite için hiçbir şey söylemedi. 1 haftaya kadar adet olman gerekiyor dedi demek ki ben adetten sonra transfer olacağım gibi görünüyor değil mi? adetten sonra kaçıncı günde transfer yapılabiliyor bilen var mı? bide rahim dinlendirme buna mı deniyordu
Evet genelde bu adetle değil diğer adetle başlanır hazırlıga ama doktorunuz napar bilmiyorum.
Adetin 18. 20.21. Günleri arasında yapılır hersey yolundaysa

Çok teşekkür ederim. Burdan dönme düzelme ihtimali var mı dedim olmaz gibisinden konuştu doktor. İçin rahat etsin istiyorsan yarında bi kan ver ona göre ilaçlarını kesicem dedi. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli en kısa zamanda evlatlar nasip eylesin. Bu hayal kırıklığımı hiçbirinize yaşatmasın. İnşAllah sizlerden çok güzel haberler alırız 🤲🏻
Değerin kaç cıkmıştı canım düşmüş mü yani son değerden

X