Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim @akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer uniq12 12 ay 15 Kasım ilmekci 24 ay 17 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) @serrol Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve @Ayrk 11 Kasım transfer @msh @ftmbg 11 Aralık A anoniiim karamel Latte @esrasill 30 Kasım transfer
Bende 17 aylık evliyim amh düşüklüğü sebebiyle kaç doktora gittiysem çoğu tüp bebek dedi yaşım 28 eşim 33 tüp bebeğe başlıcaz nasip olursa izmir denizli arası iki şehirde yaptıran var mı nasıl bi süreç bekliyor bize tüp bebek merkeziyle görüştüm 65 toplama transfer ne kadar tutuyorMerhabalar ben de iki senedir mücadele edenlerdenim. Kendi kendime denemelerim ovulasyon takiplerim oldu ama her ay aynı sonuç kocaman negatifler... Bir ay başarısız çatlatma iğnesi, iki tüp bebek başarısız denemem var. Üçüncü denemeyi Eylül'de yapacaktık fakat benim bir anda yükselen crp ve d dimer sorunum yüzünden ertelemek durumunda kaldık. Başka aksilik çıkmazsa kasım adetiyle ben de transfer olacağım donmuş üçüncü gün embriyosu olacak ama dr beşinci güne götürmeyi teklif etti inşallah giderler. Genetik inceleme de istedi fakat onu yaptıracak durumumuz yok malesef. Bizdeki sorun bildiğimiz kadarıyla amh düşüklüğü. 0.6 benim. Yaş 31. İki taraflı çikolata kistlerim var 3 er cm civarındalar. Bu süreçte adet düzenim inanılmaz bozuldu bu yüzden tam olarak kaçında başlayacağımızı bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah bu kez son denememiz olur ve sağlıklı hayırlı bebişlerimiz bize tutunur.