- 24 Temmuz 2024
- 342
- 411
- 34
Yani internette baktim 66% artis ve altina dis gebelik demisler. Benim 70% ile normal hamilelik ama yavas ilerleyen olabilir mi.Degerim 118 cikmis arkadaslar. 10.gune gore 69% veya 70% daha fazla. Kotu haber mi oluyor bu
Evet en ufak şeyde annem gelsin annem gelsin başlayacam ananizaEşlerin her leye annelerini sıkıştırması beni delirtiyor gerçekten ya
Kaçıncı gün bugün canım niye kötü habere yoruyorum hemen satan %100 artış olmayabiliyor kiDegerim 118 cikmis arkadaslar. 10.gune gore 69% veya 70% daha fazla. Kotu haber mi oluyor bu
Benim formasyon stajım var pazartesi çarşamba cuma ve cumartesi günleri transfer den sonra devam edeceğim inşallah olumsuz etkisi olmazBende ev içindeyim. Bir ara markete gideyim mi dedim vazgeçtim ama riske atamadım. Akıntı normal olduğu söyleniyor. Ama devam ederse doktoruna danışmakta fayda var
Transfer mi olmadı yani canımembriyom maalesef yaşamadı.. cumartesı gunu tekrar doktorla görüşmeye gıdıcez ne yapıcaz hıc bılmıyorum. cok uzgunum, cok umutsuzum..
Bugun 12.gun. 10.gun verdigim kana gore %70 artmis.Kaçıncı gün bugün canım niye kötü habere yoruyorum hemen satan %100 artış olmayabiliyor ki
Sen kafanı karıştırma iki kat arttımı ona bak canım doktorunu dinle birdeYani internette baktim 66% artis ve altina dis gebelik demisler. Benim 70% ile normal hamilelik ama yavas ilerleyen olabilir mi.
Canım Allah'ın izniyle hiç bisey olmaz dua et kötüyü düşünme. Hepimizin vücudu tepkileri farklı oluyorBugun 12.gun. 10.gun verdigim kana gore %70 artmis.
Burada degerlerini paylasan arkadaslar ilkinden 48 saat sonra 400-500 veya 1000li seviyeleri gordugu icin kendi degerim bana cok dusuk geldi.
Canım transfer ve opu günü kan istiyorlar miBilemedim ki o an sormak aklımada gelmedi. Ama internette okuduğum kadarıyla tutunmada yardımcı oluyormuş o iğneler. Birde cumartesi hormon testi istediler.
Yok benimki %70 artmis iki kati degilSen kafanı karıştırma iki kat arttımı ona bak canım doktorunu dinle birde
Çok fazla muayene oluyor bende enfeksiyondan korkuyorum. Öncelik senin sağlığın canımArkadaşlar maalesef benim hcg gerilemiş, dış gebelik dedi doktor. Karaciğer enzimlerim aşırı yükselmiş onuda geçtim beyaz kan hücresi çok çoğalmış. Neye şaşıracağıma üzüleceğime şaşırdım. Çok kötü durumdayım şuan. Dualarınızı bekliyorum. Ne oldu hiçbir şey anlamadım, anlam veremiyorum. Büyük ihtimalle enfeksiyon geçiriyorsun dedi ama bende hiç öyle enfeksiyon belirtisi yok.
Bu kabızlık olayı ne zaman oluyorBen sırf ilaç almamak için zeytinyağ içtim açıkçası yoksa bana da doktorum kabız olursan duphalac içersin demişti. Ama activia, kefir, kuru kayısı ve zeytinyağ çok işe yaradı bende. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak ılık su ve kuru kayısı yiyorum. Sonra kahvaltı yapıp zeytinyağ içiyorum iki gündür. Geçmişime kadar çıktı vücudumdan
Valla transferden bir gün önce oldum ben sonra hemen önlem aldım. Geçti. Zaten transferden sonra da bilgilendirme yaparken kabız olma diyorlar.Bu kabızlık olayı ne zaman oluyor
Doktorun en doğrusunu söyler kalbini ferak tutmaya calisYok benimki %70 artmis iki kati degilDoktoruma da yazdim cevap yazmasini bekliyorum.
Yok öyle düsünme olmaz dediğinde oluverir muhakkak bir gün olucak yumurtamiz doluydu da bir işe yaramadi yani kısmet tamamen kısmet inan benimde amh biraz düşük demişti doktorum kaç olduğunu sormadım doğrusu pek anlamiyordum2ıncı denememizdı, ilkinde 2 yumurtamın 2sı de bos çıkmıştı bunda da 1 yumurta oldu ama 3uncu güne gelemedi 2ıncı gunde kalmıs 5 güne kadar zorladılar ilerler belkı dıye ama ilerlemedi.
amh dusuklugum var benım maalesef o yuzden bunları yasıyoruz, doktor kok hucre uygulayabılırız demıstı ama bakalım ctesı neler dıcek. ben artık bıraz umutsuzluğa kapılıyorum, allah saglıklı evlat versin her bırımıze ınsallah ama bazen olmıycak gıbı gelıyor
Dur bakalm canım belki 3. Kanı ister hemen kötü düşünmeYok benimki %70 artmis iki kati degilDoktoruma da yazdim cevap yazmasini bekliyorum.
Ben daha opu bile olmadan kabız oldumValla transferden bir gün önce oldum ben sonra hemen önlem aldım. Geçti. Zaten transferden sonra da bilgilendirme yaparken kabız olma diyorlar.
Opuda sanırım ben de olmuştum ya hatırlamıyorum ama ilaçlardan oluyor bu hepBen daha opu bile olmadan kabız oldum
Tüplerle alakalı birşey bilmiyorum ama şunu anladım mesela bende hsgye gerek görmediler tüp bebekte demek ki tüplerle alakalı bir durum yokMerhabalar peki tüplerin olmaması rapor için bir sebep mi acaba ?