ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Çok fazla muayene oluyor bende enfeksiyondan korkuyorum. Öncelik senin sağlığın canım
Evet ben onceki tecrubemde maalesef vajinadan kontrol ettikleri o cubuktan mikrop kaptim. Muhtemelen benden onceki hastanin ardindan koruma kilifini degistirmediler. 7-10 gun boyunca yesil renkli boyle degisik bir akintim olmustu. Dikkat edin kendinize.

Canım o söylediğin çok imkansız bişey çünkü prezervatif takılıyor ve onu bir daha kullanmak çok mümkün değil cihazda

Iste o prezervatif degismemistir diye düşünüyorum ama bilemedim. Dikkatli olmakta fayda var yine de.
Ben hep görüyorum değiştirdiklerini böyle bir hata yapmaz kar diye düşünüyorum ama muayeneden dolayı sürekli yapılıyor ya genital bölgem çok hassas ve enfeksiyon a açık sanırım

Kızlar opu öncesi gecesi ve opu günü dikkat ettiğiniz bişey var mıydı
Sabah opu olacağım ay çok heyecanlı ve stresliyim yaa
Ay insallah saglikli ve olgun guzel guzel yumurtalar toplanir ve saglikla dollenirler Ben ekstra hic bir sey yapmamistim hatta opu’dan sonra Izmirden Boluya gitmistik. Yolda uyumustum o kadar. Insallah agrisiz gecsin seninki de

daha geçenlerde biri başlık açmıştı prezervatifsiz muayene yapmışlar dezenfekte ediyoruz demişler gerçekten çok dikkatli olmak lazım

Ay insallah saglikli ve olgun guzel guzel yumurtalar toplanir ve saglikla dollenirler Ben ekstra hic bir sey yapmamistim hatta opu’dan sonra Izmirden Boluya gitmistik. Yolda uyumustum o kadar. Insallah agrisiz gecsin seninki de
İnşallah canım Allah razı olsun yolculuk birkaç gün yasak diyorlarmış da bak çok şükür bişey olmamış. Sen taze transfer mi olmuştun

Biraz bekleyin belki dış değildir umarım değildir ya canım gerçekten çok yıpratıcı bir sürec dua edicem sana inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…