- 16 Ağustos 2024
- 911
- 933
- 33
En azından ıkınma şansın var. Transferden sonra ıkınmak da yokBen daha opu bile olmadan kabız oldum
Hsg olmadan tüplerin durumu konusunda nasıl karar veriyorlarTüplerle alakalı birşey bilmiyorum ama şunu anladım mesela bende hsgye gerek görmediler tüp bebekte demek ki tüplerle alakalı bir durum yok
Anladimm, peki doktorlar nasilTüplerle alakalı birşey bilmiyorum ama şunu anladım mesela bende hsgye gerek görmediler tüp bebekte demek ki tüplerle alakalı bir durum yok
O günler nasıl geçecek bakalımEn azından ıkınma şansın var. Transferden sonra ıkınmak da yok
Tuttuktan sonra ıkınırsınızEn azından ıkınma şansın var. Transferden sonra ıkınmak da yok
Doktorum cevap yazdi. Değerin guzelce yukselmis fakat tedbir amacli 2 gun sonra tekrar test ver yazmis.Degerim 118 cikmis arkadaslar. 10.gune gore 69% veya 70% daha fazla. Kotu haber mi oluyor bu
Canım ne güzel işte daha kendini üzmeDoktorum cevap yazdi. Değerin guzelce yukselmis fakat tedbir amacli 2 gun sonra tekrar test ver yazmis.
Evet ben onceki tecrubemde maalesef vajinadan kontrol ettikleri o cubuktan mikrop kaptim. Muhtemelen benden onceki hastanin ardindan koruma kilifini degistirmediler. 7-10 gun boyunca yesil renkli boyle degisik bir akintim olmustu. Dikkat edin kendinize.Çok fazla muayene oluyor bende enfeksiyondan korkuyorum. Öncelik senin sağlığın canım
Canım o söylediğin çok imkansız bişey çünkü prezervatif takılıyor ve onu bir daha kullanmak çok mümkün değil cihazdaEvet ben onceki tecrubemde maalesef vajinadan kontrol ettikleri o cubuktan mikrop kaptim. Muhtemelen benden onceki hastanin ardindan koruma kilifini degistirmediler. 7-10 gun boyunca yesil renkli boyle degisik bir akintim olmustu. Dikkat edin kendinize.
Evet biraz rahat nefes aldim. Cumartesi bir daha. Insallah degerim guzelce yukselir. Amin insallah.Canım ne güzel işte daha kendini üzme
Iste o prezervatif degismemistir diye düşünüyorum ama bilemedim. Dikkatli olmakta fayda var yine de.Canım o söylediğin çok imkansız bişey çünkü prezervatif takılıyor ve onu bir daha kullanmak çok mümkün değil cihazda
İnşallah canım dualarimizdasin aklına kötüyü getirmeEvet biraz rahat nefes aldim. Cumartesi bir daha. Insallah degerim guzelce yukselir. Amin insallah.
Ben hep görüyorum değiştirdiklerini böyle bir hata yapmaz kar diye düşünüyorum ama muayeneden dolayı sürekli yapılıyor ya genital bölgem çok hassas ve enfeksiyon a açık sanırımIste o prezervatif degismemistir diye düşünüyorum ama bilemedim. Dikkatli olmakta fayda var yine de.
Ay insallah saglikli ve olgun guzel guzel yumurtalar toplanir ve saglikla dollenirlerKızlar opu öncesi gecesi ve opu günü dikkat ettiğiniz bişey var mıydı
Sabah opu olacağım ay çok heyecanlı ve stresliyim yaa
daha geçenlerde biri başlık açmıştı prezervatifsiz muayene yapmışlar dezenfekte ediyoruz demişler gerçekten çok dikkatli olmak lazımEvet ben onceki tecrubemde maalesef vajinadan kontrol ettikleri o cubuktan mikrop kaptim. Muhtemelen benden onceki hastanin ardindan koruma kilifini degistirmediler. 7-10 gun boyunca yesil renkli boyle degisik bir akintim olmustu. Dikkat edin kendinize.
İnşallah canım Allah razı olsunAy insallah saglikli ve olgun guzel guzel yumurtalar toplanir ve saglikla dollenirlerBen ekstra hic bir sey yapmamistim hatta opu’dan sonra Izmirden Boluya gitmistik. Yolda uyumustum o kadar. Insallah agrisiz gecsin seninki de
Hayir benim 1 ay rahim dinlendirme olmuştu. Eylulde opu oldum, ekimde dinlendim, kasimda transfer oldum.İnşallah canım Allah razı olsunyolculuk birkaç gün yasak diyorlarmış da bak çok şükür bişey olmamış. Sen taze transfer mi olmuştun
Biraz bekleyin belki dış değildir umarım değildir ya canım gerçekten çok yıpratıcı bir sürec dua edicem sana inşallah düzelirArkadaşlar maalesef benim hcg gerilemiş, dış gebelik dedi doktor. Karaciğer enzimlerim aşırı yükselmiş onuda geçtim beyaz kan hücresi çok çoğalmış. Neye şaşıracağıma üzüleceğime şaşırdım. Çok kötü durumdayım şuan. Dualarınızı bekliyorum. Ne oldu hiçbir şey anlamadım, anlam veremiyorum. Büyük ihtimalle enfeksiyon geçiriyorsun dedi ama bende hiç öyle enfeksiyon belirtisi yok.
Baaak ben sana dedimDoktorum cevap yazdi. Değerin guzelce yukselmis fakat tedbir amacli 2 gun sonra tekrar test ver yazmis.