ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben de negatif sonuç aldım canım dün akşam yapicak birşey yok kısmet inşallah seninki döner canım yarın tahlil ver bakalım

E ne guzel size daha da ozenli davranirlar. Eminim herkese zaten oyle davraniyorlardir Zaten bir bakmissiniz hemen uyanmissiniz bile, su gibi aksin insallah

Bazi doktorlar toplama fiyatinin icinde 1 tane transfer yapiyor, eger dondurulursa ekstra ucret aliyor. Bazisi toplama icin ayri transfer icin ayri aliyor. O zamanda da Ilk transfer daha dusuk bir fiyat oluyor, ikincisi biraz daha pahali fiyatlandiriliyor.

İnşallah canım Allah görüyor,biliyor ona sığınıyoruz,sabrın sonu selamete çıkar hepimiz için inşallah

Ben de negatif sonuç aldım canım dün akşam yapicak birşey yok kısmet inşallah seninki döner canım yarın tahlil ver bakalım
Güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız var ama umudumuzu yitirmeyelim,ben 10.gün yaptım test p.tesi günü negatif,normalde bugün test günüm ama gidemedim zaten sonuç belli,10 günden sonra değer çıkmaz heralde diye iğneyi de fitili de bıraktım p.yesiden bu yana

Merhaba kızlar,
Size tüp bebek sürecimi yazacağım.bu konuda fikir sahibi olmayanlar ya da kendi süreciyle ilerleyen aşamalarda neler olacak merak edenler için bir bilgi olsun diye paylaşıyorum.

Geçen ay tüp bebeğe başlamıştım.3 yıldır bebek istemiştik hatta eşimde varikosel çıkıp ameliyat bile oldu.Ama bi kere bile gebelik oluşmamıştı.Tüp bebek doktorumuz ilk kontrol(görüşmede)bana erken menepoz olabilirsin dedi yumurta sayım düşüktü.Ama kan değerlerim normaldi de.Bu konuda tam olarak emin olamıyorum.Amh bakmadı çünkü.Sadece eastriol ve fsh.Bu değerler de önemliymiş ama en kesin sonucu amh veriyormuş.

28 ekimde başlayan süreçte 6-7 yumurta takibi yapmıştık ama 3 tane yumurta toplandı dediler.
8 kasımda Opu oldum ve 2 si 3.günde en iyi kalite, diğer 1 tanesi 5.günde iyi kalite olarak donduruldu.
Doktorumuzun tavsiyesi üzerine havuz yöntemi yapalım hiç transfer yapmayalım şimdilik demişti.endometirum 7 ölçülmüştü yani uygundu.
25 kasımda reglimin 3.günü tekrar başladık folikül takibi sürecine.9 kadar yumurta gördü ilk kontrolde ama diğer kontrollerde dikkat ettim ki 7 tanesinin çapını ölçüyordu.5 aralık (yani saatsel olarak dün) Opu oldum.7 yumurtam toplanmış.endometrium ince denildi.4,5-5 mm.O yüzden yine taze transfer ertelendi.Toplanan yumurtalar için yarın arayacaklar.Yine bir heyecan

Merak edenler için yine sürecimi paylaşmaya devam edeceğim.

Kızlar buraya güzel haberlerle umut olmaya geldim. Amh düşüklüğü ve varikosel kaynaklı sorundan dolayı ilk tüp bebek sürecine girmiştik, daha önce yazmıştım 2 yumurta elde edildi sadece ama 2si de dolu çıktı ve döllendi çok şükür 7 kasımda taze transfer oldum. Pazartesi günü kese görmeye gitmiştik kalp atışımızı da duyduk bezelyemizin

Hayırlı olsun sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah kaç embriyo transfer edildi? Birde kaçıncı gün embriyosuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…