Ben de negatif sonuç aldım canım dün akşam yapicak birşey yok kısmet inşallah seninki döner canım yarın tahlil ver bakalımÇok teşekkür ederim. Burdan dönme düzelme ihtimali var mı dedim olmaz gibisinden konuştu doktor. İçin rahat etsin istiyorsan yarında bi kan ver ona göre ilaçlarını kesicem dedi. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli en kısa zamanda evlatlar nasip eylesin. Bu hayal kırıklığımı hiçbirinize yaşatmasın. İnşAllah sizlerden çok güzel haberler alırız
İnşallah temiz cıkarda bide onlarla uğraşmazsın canımİnşAllah yarın sabah tekrar kan vercem. Pazartesi günüde kan değerlerim için gastroenterelog ile görüşmeye gideceğim.
132 den 109 a düşmüşDeğerin kaç cıkmıştı canım düşmüş mü yani son değerden
Üzmek istemem ama düşmeye geçtiyse daha yükselmez kuzum132 den 109 a düşmüş
İnşAllah, çok yoruldum ilaç kullanmaktan.İnşallah temiz cıkarda bide onlarla uğraşmazsın canım
132 de bana çok düşük gelmişti, o kanı 14.gün vermiştim birde. Vardır bir hayır diyorum, nasip değilmiş şimdilikÜzmek istemem ama düşmeye geçtiyse daha yükselmez kuzum17. Günde baya yükselmesi lazımdı
E ne guzel size daha da ozenli davranirlar. Eminim herkese zaten oyle davraniyorlardirCanım en fazla 10 diye düşünüyorum çünkü dün 8 tanesi iyi durumdaydıheyecan değil de stresliyim ya genel anestezi olacak ya birde hastane hep eşimin tanıdık arkadaşı o halde uyuyor olmak beni tedirgin ediyor
Bazi doktorlar toplama fiyatinin icinde 1 tane transfer yapiyor, eger dondurulursa ekstra ucret aliyor. Bazisi toplama icin ayri transfer icin ayri aliyor. O zamanda da Ilk transfer daha dusuk bir fiyat oluyor, ikincisi biraz daha pahali fiyatlandiriliyor.Bende 17 aylık evliyim amh düşüklüğü sebebiyle kaç doktora gittiysem çoğu tüp bebek dedi yaşım 28 eşim 33 tüp bebeğe başlıcaz nasip olursa izmir denizli arası iki şehirde yaptıran var mı nasıl bi süreç bekliyor bize tüp bebek merkeziyle görüştüm 65 toplama transfer ne kadar tutuyor
Öyle tabiki bak ben 6. Denememi yaptım zamanı ne zamansa ozaman gelicekler bizim elimizde olan bişey değil132 de bana çok düşük gelmişti, o kanı 14.gün vermiştim birde. Vardır bir hayır diyorum, nasip değilmiş şimdilik
İnşallah canım Allah görüyor,biliyor ona sığınıyoruz,sabrın sonu selamete çıkar hepimiz için inşallahAllah razı olsun canım benim belirtimde seninki ile aynı adet ağrısı ve şişkinlik gaz umudum yok senin gibi benim hiç yumurta kalmadı son kalan yumurtaydi onu denedim herşey kısmet canım üzülme inşallah tez vakitte olur seninki ve bekleyen herkesinki
Güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız var ama umudumuzu yitirmeyelim,ben 10.gün yaptım test p.tesi günü negatif,normalde bugün test günüm ama gidemedim zaten sonuç belli,10 günden sonra değer çıkmaz heralde diye iğneyi de fitili de bıraktım p.yesiden bu yanaBen de negatif sonuç aldım canım dün akşam yapicak birşey yok kısmet inşallah seninki döner canım yarın tahlil ver bakalım
Ya o yüzden hemen söylememek.lazim ben 3 ay en az olursa söylemeyi düşünmüyorumÖyle tabi de aileme dün müjde vermiştim bugün tersini söylemeye dilim bile varmadı çok pişmanım söylediğim için.
Evet ama herkesin mahrem bölgeleri görmesini istemiyorumE ne guzel size daha da ozenli davranirlar. Eminim herkese zaten oyle davraniyorlardirZaten bir bakmissiniz hemen uyanmissiniz bile, su gibi aksin insallah
Tutamıyosun ki kuzum ya paylasmak istiyosun bu mutlu haberi sevdiklerinleYa o yüzden hemen söylememek.lazim ben 3 ay en az olursa söylemeyi düşünmüyorum
Çok doğru bir karar gerçekten. Acemilik ettim, bilemedim. Benim ilk denememdiYa o yüzden hemen söylememek.lazim ben 3 ay en az olursa söylemeyi düşünmüyorum
Kesinlikle öyle. İnşAllah çok bekletmezler kuzucuklarımız.Öyle tabiki bak ben 6. Denememi yaptım zamanı ne zamansa ozaman gelicekler bizim elimizde olan bişey değil
Hayırlı olsunKızlar buraya güzel haberlerle umut olmaya geldim. Amh düşüklüğü ve varikosel kaynaklı sorundan dolayı ilk tüp bebek sürecine girmiştik, daha önce yazmıştım 2 yumurta elde edildi sadece ama 2si de dolu çıktı ve döllendi çok şükür 7 kasımda taze transfer oldum. Pazartesi günü kese görmeye gitmiştik kalp atışımızı da duyduk bezelyemizin
Çok teşekkür ederim, İnşallah sağlıkla gelsinHayırlı olsunsağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah kaç embriyo transfer edildi? Birde kaçıncı gün embriyosuydu