Kasıklarım ince ince sızlıyor . Afedersiniz gazım varmış baskı uyguluyormuş gibi . Kendı kendıme nazar ettim belirtim yok die die sabah bi kalktım göğüslerim kafam kadar oldu akşama kadar sızım sızım sızladı
Kasıklarım ince ince sızlıyor . Afedersiniz gazım varmış baskı uyguluyormuş gibi . Kendı kendıme nazar ettim belirtim yok die die sabah bi kalktım göğüslerim kafam kadar oldu akşama kadar sızım sızım sızladı
Benim de göğüslerim çok büyüdü mavi mavi damarlar çıktı uçları çok büyüdü, kullandığım yalnızca 1 tane ilaç var o duphaston bu ilaç bu kadar etki yapar mı acaba..
Benim de göğüslerim çok büyüdü mavi mavi damarlar çıktı uçları çok büyüdü, kullandığım yalnızca 1 tane ilaç var o duphaston bu ilaç bu kadar etki yapar mı acaba..
Merhaba,
9aralik transfer oldum, 4hafta sonra bakalim dedi dr.ultrasona ama kanamam var 2 gündür (bazen kırmızı bazen kahve) Acile gittim pek iyi degildi dr, yatış yapmadılar. Kesenin üstünde hematom çıktı. 6+5dediler haftamiza. tup bebek doktorum asprini kesti. İgne, fitil, hap devam ve istirahat dedi.
Benzer durumu tecrube edenler varsa size neler tavsiye edildi ya da nelere dikkat ettiniz?
Yatış yapıldığında neler yaptılar? Ne sıklıkla ultrason takibi yapıldı?
Yatakta dönerken bile zarar verirsem diye korkar oldum..
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ahahaha bende bugün kandırdım çok bunaldım gidip yemek alalım diye yürümeme izin vermiyor neyse kıyamadı yola çıktık seni kandırdım gebelik testi alalım dedim
Ahahaha bende bugün kandırdım çok bunaldım gidip yemek alalım diye yürümeme izin vermiyor neyse kıyamadı yola çıktık seni kandırdım gebelik testi alalım dedim
Ya sen öyle dionda benımki daha bunların kalbi dinlemeye gitti doktora öbürlerini doğumdan kaç ay sonra transfer ederiz diye soruyordu taktı kafaya orda bırakamam imha da ettirmem die