ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben sırf ilaç almamak için zeytinyağ içtim açıkçası yoksa bana da doktorum kabız olursan duphalac içersin demişti. Ama activia, kefir, kuru kayısı ve zeytinyağ çok işe yaradı bende. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak ılık su ve kuru kayısı yiyorum. Sonra kahvaltı yapıp zeytinyağ içiyorum iki gündür. Geçmişime kadar çıktı vücudumdan

Benimde vardır normalde de kabızlıgım.
Hergece yatmadan bir bardak kefir 1 kaşık zeytinyağ içip yatıyorum.
Gün içerisinde activia yoğurt yiyorum bol meyve yiyorum 3 litre su daha fazla hatta içiyorum kuru kayısılar derken yine de oluyor düşünün.

Kefir çok faydalı kesinlikle ben de altınkılıç markasının laktozsuz kefirini içiyorum tadı da güzel

Yaa çok üzüldüm canım nasıl anladın durduk yere kan mı verdin ? doktorun mu istedi? bugün kaçıncı günündü?

Duphalac sakın bu süreçte bırakmayın sabah öğle akşam bir Ölçek için ben süreci bununla geçirdim aynı zamanda zeytinyagı da içtim.

Gonapeptyl bana da vermislerdi. Hemen transferin oldugu gun yap demislerdi ama neden verdiler bilmiyorum. O kadar cok ilac var ki sorgulamayi gectim artik.

Duphalac bitkisel bir şurup canım çocuklara falan da veriliyor korkulacak bir şey değil ben altı yıldır her denememde kullandım. Sen dua et sana bu yedigin içtiğin şeyler etki etmiş bana etmiyor işte bu kadar kuru kayısı zeytinyagı kefir ne bulduysam yiyip içiyorum ishal olmam lazım ama hala kabızım

Bilemedim ki o an sormak aklımada gelmedi. Ama internette okuduğum kadarıyla tutunmada yardımcı oluyormuş o iğneler. Birde cumartesi hormon testi istediler.
Kan testinde progesterona bakmak isteyebilirler. Ona gore igne veya ilacin dozajini ayarlayacaktir. Direkt tutunmaya etki eden bir hormon oldugu icin kontrol amacli istemislerdir.

Aslında kedime bile içirmiştim ben zamanında kabız oldu diye ama ne bileyim bir de onu içmek istemedim

Ay evet bende sorgulamıyorum açıkçası. 5 kutu ilaç kullanıyorum.
Bana dostinex dışında hiç ilaç iğne falan vermedi doktor ya hatta te Cumartesi oldum yumurta toplamayı salıya kadar sümük gibi akıntıyla beraber kanama da geldi dün sadece kahverengi lekelenmeye döndü bu gün normale döndüm anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…