• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bende ev içindeyim. Bir ara markete gideyim mi dedim vazgeçtim ama riske atamadım. Akıntı normal olduğu söyleniyor. Ama devam ederse doktoruna danışmakta fayda var
Benim formasyon stajım var pazartesi çarşamba cuma ve cumartesi günleri transfer den sonra devam edeceğim inşallah olumsuz etkisi olmaz

Arkadaşlar maalesef benim hcg gerilemiş, dış gebelik dedi doktor. Karaciğer enzimlerim aşırı yükselmiş onuda geçtim beyaz kan hücresi çok çoğalmış. Neye şaşıracağıma üzüleceğime şaşırdım. Çok kötü durumdayım şuan. Dualarınızı bekliyorum. Ne oldu hiçbir şey anlamadım, anlam veremiyorum. Büyük ihtimalle enfeksiyon geçiriyorsun dedi ama bende hiç öyle enfeksiyon belirtisi yok. 😔
Çok fazla muayene oluyor bende enfeksiyondan korkuyorum. Öncelik senin sağlığın canım

Ben sırf ilaç almamak için zeytinyağ içtim açıkçası yoksa bana da doktorum kabız olursan duphalac içersin demişti. Ama activia, kefir, kuru kayısı ve zeytinyağ çok işe yaradı bende. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak ılık su ve kuru kayısı yiyorum. Sonra kahvaltı yapıp zeytinyağ içiyorum iki gündür. Geçmişime kadar çıktı vücudumdan 😂😂😂
Bu kabızlık olayı ne zaman oluyor

2ıncı denememizdı, ilkinde 2 yumurtamın 2sı de bos çıkmıştı bunda da 1 yumurta oldu ama 3uncu güne gelemedi 2ıncı gunde kalmıs 5 güne kadar zorladılar ilerler belkı dıye ama ilerlemedi.
amh dusuklugum var benım maalesef o yuzden bunları yasıyoruz, doktor kok hucre uygulayabılırız demıstı ama bakalım ctesı neler dıcek. ben artık bıraz umutsuzluğa kapılıyorum, allah saglıklı evlat versin her bırımıze ınsallah ama bazen olmıycak gıbı gelıyor
Yok öyle düsünme olmaz dediğinde oluverir muhakkak bir gün olucak yumurtamiz doluydu da bir işe yaramadi yani kısmet tamamen kısmet inan benimde amh biraz düşük demişti doktorum kaç olduğunu sormadım doğrusu pek anlamiyordum

Back
X