- 21 Mart 2018
- 4.096
- 14.181
- 208
Aminn böyle güzel devam eder inşallahHadi hayırlı olsun annesi bebişin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn böyle güzel devam eder inşallahHadi hayırlı olsun annesi bebişin
Kaçta öğrendin betaAminn böyle güzel devam eder inşallah![]()
AminnnAyy Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah canım![]()
Amin canım inşallahAminnncanım rabbim bekleyen herkese nasip etsin en kolay en güzel şekilde gönlümüzdekini yaşamayı nasip etsin
Hemen silik olmaz canım o siliklik değer 50 üstüne gelince oluyor diyorlarAyy seninki daha iyi merakla bekliyoruzzz![]()
Bende dünden beri var hem gazım var hemde adet sancım bacak ağrım ve aşırı bel ağrım varKızlar sizde karın ağrısı çekiyormusunuz ? Gaz sancısı gurul grul sesler ?
Bende 10 gin bugün çoğaldı canım sabah çoktu şimdi biraz iyimBende dünden beri var hem gazım var hemde adet sancım bacak ağrım ve aşırı bel ağrım var
Beta kaç coktııı leooovvvBende 10 gin bugün çoğaldı canım sabah çoktu şimdi biraz iyim
Benimki erken hamilelik testi canım ama 10 hassaslığıHemen silik olmaz canım o siliklik değer 50 üstüne gelince oluyor diyorlar
Olsun silik milik çıkıyor çok şükürBenimki erken hamilelik testi canım ama 10 hassaslığı![]()
142 çıktı canımBeta kaç coktııı leooovvvyazdım görmedin
Ahahaha evet şükürOlsun silik milik çıkıyor çok şükürödümüzü kopardın kanaman var tutmaz sandık
![]()
Ama daha çok erken birde tekmis gözükmesi bile süper bence masallah sağlıkla kavuşursun inşallah canım7.gündü canım bugün
ayy ne biliyim canım ya korkuyorumBirde insan artsın istiyo hemen
![]()
2 saate çıkar sonuç canımAhahaha evet şükürİnşallah artarda
Bende çok korktum gerçektenn ya Allahım yaşatmasın kimseye
Ee senin sonucun ne zaman çıkıcakmmışş
Bilmiyorum ama hergün aklıma geliyor merak ettim. Ama en son 11. Hafta tek yumurta ikizlerinin kalbini durduracaktıKızlar Maria isimli bi kullanıcı vardı hani ikizlerden biri bölünerek üçüz olan ne oldu o arkadaş haberiniz var mı ismen de aradım bulamadım
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başımıza142 çıktı canım![]()
amin canımHayırlı olsun canım çok sevindim darısı başımıza![]()