Umayis kurbanın olam beni rahatlat ahahahahahah3. Gün embriyosu olduğu içşn çok normal canım çatlatma iğnesi değilse hamilesin zatençatlatma iğnesi bende 13. Gün negatif olmuştu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umayis kurbanın olam beni rahatlat ahahahahahah3. Gün embriyosu olduğu içşn çok normal canım çatlatma iğnesi değilse hamilesin zatençatlatma iğnesi bende 13. Gün negatif olmuştu
Ya maşallah çok guxel bak cizgi dediğin böyle olur senin kaçıncı gün embryosuydiEvet canım az kaldı bunu da biraz önce yaptım bir buçuk saatlik idrarla
yaaa baya baya belirginEvet canım az kaldı bunu da biraz önce yaptım bir buçuk saatlik idrarla
Amin canım inşallah darısı isteyen herkeseyaaa baya baya belirginçok sevindimm Allah tamamına erdirsin İnşallah
![]()
5. Gün çift embriyoYa maşallah çok guxel bak cizgi dediğin böyle olur senin kaçıncı gün embryosuydi
Çok sevindim canım gözün aydın bak demiştim stres yapma diyeBu arada doktora gittim kızlar rahim ağzındaymış kanamam rahim içinde değilmiş çok şükürKanaması olan varsa hemen korkmasın benim gibi
Ayy çok sağol canım yaaÇok sevindim canım gözün aydın bak demiştim stres yapma diye![]()
Ayy hadi gözün aydınnEvet canım az kaldı bunu da biraz önce yaptım bir buçuk saatlik idrarla
Amin Allah’ın izniyle inşallahAyy hadi gözün aydınnAman maşallah iyice artsın inşallah değerlerimiz sağlıkla gelsin bebişler
![]()
Yaa kızın olduğunu bilmiyordum Allah bağışlasın inşallah sağlıklı kardeşleri olurÇok geçmiş olsun Rabbim inşallah hayırlı güzel zamanda tekrardan nasip etsin inşallah benim de kızım 9 yaşında keseyi görmeye heyecanla gittik kızımdan sonra ilk defa hamile kalmıştım o da tüp bebekle kızım çok merak ediyordu ve o heyecanı yaşayamadıkultrason odasından aglayarak çıktık ne yazık ki Rabbim sağlıklı gebelikler cümlemize nasip eylesin inşallah
![]()
Kaçıncı gün embriyo transferi olmuştun canmBolca uyusak ne güzel olur ama 8 de benim gözler fildir fildir![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim tez zamanda senin de kucağını doldursun inşallahYaa kızın olduğunu bilmiyordum Allah bağışlasın inşallah sağlıklı kardeşleri olur![]()
Transferden beri ben de donıyorum. Aslında ateşim de 37.5-38 arasında çıkıyor. Ama ben ayaklarımı ısıtamadımArtık öyle yapayim kat kat battaniyeyle uzanıyorum
Amin inşallah canmAmin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim tez zamanda senin de kucağını doldursun inşallah![]()
İnşallah canım 5. GünKaçıncı gün embriyo transferi olmuştun canm
İnşallah sağlıkla tutunur![]()
Benimde ara ara çok üşüyor isitamiyorumTransferden beri ben de donıyorum. Aslında ateşim de 37.5-38 arasında çıkıyor. Ama ben ayaklarımı ısıtamadım
Bende aynıyım kuzum yaBenimde ara ara çok üşüyor isitamiyorum
Bugün yapmadım canım yarın sabah yapacağım inşallah 7. Gün olmuş olacak hem daha net olur biseyler öncekinin doğruluğuna da guvenemiyorumAyy çok sağol canım yaaEe test yaptın mı bugünde belirginleşmiş mi biraz dahaaa??
![]()
Aslında diğer yerde sana yazmıştım görmedinAmin inşallah canmtedaviyle mi olmuştu kızın
Ayy inşallah belirginleşir canım bende yapcam bi daha yarınBugün yapmadım canım yarın sabah yapacağım inşallah 7. Gün olmuş olacak hem daha net olur biseyler öncekinin doğruluğuna da guvenemiyorum