Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabiliyormus tabi de ne olduğunu bilmiyorum bu konuda hıc araştırmam yok diyen doktoru da tınlamadım . Onca muayene de kendı doktorumun gormeyıp bunun bi kere de gördüm demesi saçla geldiAaa oylesini bilmiyordum hicbende rahimde perde diye bir sey olabildigini hsg sonrasi ogrendim hic duymamistim cevremden filan
Baktır bakalım inşallah güzel haberler alırsın canımEvet canım buradakiler dayanamaz yaparlar öyle çünkü doktor 5. Gün progestan testi istiyor
Evet enteresanmis. Acaba perde kelimesiyle baska bit seyi mi kastetmeye calisti kiOlabiliyormus tabi de ne olduğunu bilmiyorum bu konuda hıc araştırmam yok diyen doktoru da tınlamadım . Onca muayene de kendı doktorumun gormeyıp bunun bi kere de gördüm demesi saçla geldi
Ciddiye almadım kiEvet enteresanmis. Acaba perde kelimesiyle baska bit seyi mi kastetmeye calisti ki
Amin kuzum inşallah sende alırsın ay keşke hepimiz hamile kalsak mükemmel olurBaktır bakalım inşallah güzel haberler alırsın canım
Perde var canım incecik zar gibi düşün rahmi ikiye bölünüyor dedim ya kuzenim ona rağmen iki doğum yaptı. Sonra olmadı hamile kalıp 6. Haftada düşürdüCiddiye almadım kibida görüşmeyelim sizinle dedim
Bunu niye görmediniz laKızlaaaar günaydın tünaydın ballarım böreklerim Neşelerimsabah hafif bir adet sancım oldu aha şimdi dayanamadım test yaptım prector aldırdım kocama tam 4. Dakika çiçeği hafif çiktı hayalet çizgi değildir inşallah
![]()
Günaydın . Hadi şnşAllah bebegın senınledirBunu niye görmediniz la
Ben ilkini özelde yaptım Türkiye de 120 tuttu bir embriyo dondurma fiyatı
Umayis ben iki defa denedim orda doktorun yetersiz olduğunu düşünüyorum şuan tahliller vs hiç önemli değil onlar için direk paraya bakiyorlarher iki seferde enfeksiyon kaptım geçen yıl sonu bu yıl sonu olarak iki kere de böbreklerime kadar enfeksiyon gitti ve ben hiç orda gebe biri görmedim sen gördünmüEvet canım geçen yıl yaptım doktor çok iyi balla hemşireler de ilgili ama eksik yaptılar. Ben babamın taşıyıcı olduğunu bizim tesadüfden şans eseri sağlıklı olduğumuzu söylediğim halde bana genetik test yaptırmadı hemen başlamak için
Ben gebe kaldım canım benle gidenler de 2 kişi kaldı ama artık uğraşmıyorlar önceden çok iyimiş buradaki doktorlar bile onu seviyor ama artık işi paraya döktürlerUmayis ben iki defa denedim orda doktorun yetersiz olduğunu düşünüyorum şuan tahliller vs hiç önemli değil onlar için direk paraya bakiyorlarher iki seferde enfeksiyon kaptım geçen yıl sonu bu yıl sonu olarak iki kere de böbreklerime kadar enfeksiyon gitti ve ben hiç orda gebe biri görmedim sen gördünmü
İnşallahGünaydın . Hadi şnşAllah bebegın senınledir
Anladım canım beni tekrar arayıp çağırdı dün gitmem lazımdı ama gitmedim zaten şansımı denedim ben ama kötü yere denk geldim en iyi o dediler güya kısmet diyorum ama doktor var doktor var bunu da anladım burda okurken senin hayalet cizgin hayırlı olsunBen gebe kaldım canım benle gidenler de 2 kişi kaldı ama artık uğraşmıyorlar önceden çok iyimiş buradaki doktorlar bile onu seviyor ama artık işi paraya döktürler
Kız ikiz ismi bizim binada iki tane var Miraç Miray bence belli olsun cinsiyet sonra isme bak hayırlısı olsun hakkınızdaGünaydın . Hadi şnşAllah bebegın senınledir
Senin için de hayırlısı olsun canım elhamdulillah senin evladın var eksik değilsin bu konuda inşallah başka da istiyorsan olurAnladım canım beni tekrar arayıp çağırdı dün gitmem lazımdı ama gitmedim zaten şansımı denedim ben ama kötü yere denk geldim en iyi o dediler güya kısmet diyorum ama doktor var doktor var bunu da anladım burda okurken senin hayalet cizgin hayırlı olsunmaşallah diyelim inşallah kucağına alırsın
![]()
Miraç bende oğluşuma koycamKız ikiz ismi bizim binada iki tane var Miraç Miray bence belli olsun cinsiyet sonra isme bak hayırlısı olsun hakkınızda
Tamam bunu da yazdımKız ikiz ismi bizim binada iki tane var Miraç Miray bence belli olsun cinsiyet sonra isme bak hayırlısı olsun hakkınızda
Yaaaa maşallah hadi artsin insallahKızlaaaar günaydın tünaydın ballarım böreklerim Neşelerimsabah hafif bir adet sancım oldu aha şimdi dayanamadım test yaptım prector aldırdım kocama tam 4. Dakika çiçeği hafif çiktı hayalet çizgi değildir inşallah
![]()
At bakalım hadiKızlaaaar günaydın tünaydın ballarım böreklerim Neşelerimsabah hafif bir adet sancım oldu aha şimdi dayanamadım test yaptım prector aldırdım kocama tam 4. Dakika çiçeği hafif çiktı hayalet çizgi değildir inşallah
![]()